Изчерпано количество
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг

Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг

  Изчерпано количество
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Naposim (Vermodje) Метан - 100таб.10мг
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 30.00 лв

Naposim – е известен стероид сред спортистите с активно вещество - метандиенон. Това е модификация на тестостерон с намалени андрогенни свойства и по-изразена анаболна активност.

 

Основният ефект се оказва върху анаболните процеси на синтеза на белтъци, увеличава мускулната маса, силата, повишава апетита и укрепва скелетната система. Той е мощно анаболен почти два пъти по-ефективен от тестостерон ароматизира лесно и е токсичен за черния дроб. Андрогенните свойства са същите и наполовина по-ниски от тестостерон.

 

Описание Naposim

Още през 1956 г. в САЩ се синтезира от фирма Ciba веществото метандиенон. Но в условията на свободния пазар лекарството се освобождава след пет години, и е бил използван, за да се ускори възстановяването на тъканите след изгаряния, както и за общо тонизиране на жените. И доста голям период от време, почти половин век, Naposim Vermodje се оценява от състезателите, особено от културисти и паурлифтъри.

 

Днес метандиенон и активно му вещество се продава от редица фармацевтични фирми, както  инжекционен така и орален. Например, NAPOSIM или Dianabol в същата серия се включва Anabol, Methandrostenolone и др. Ето защо, спортисти често го наричат съкратено "метан", обозначаващо активната съставка.

 

Лекарството ускорява синтеза на протеини в организма, които пряко влияят върху растежа на мускулната маса. Също така, има стимулиране на метаболизма при калция, той идва в големи количества в костната тъкан, укрепване на опорно-двигателния апарат. Като цяло индивидуалното използване на Naposim насърчава много важни микроелементи (фосфор, азот, калий, натрий) както и увеличение в нивото на кръвния еритропоетин.

 

Лекарствената абсорбция преминава през стомашно-чревния тракт и то много бързо, веществото се свързва с глобулина и не се разрушава в черния дроб и взаимодейства с клетъчните андрогенни рецептори. Както за начинаещи спортисти или професионалисти този препарат може да бъде много полезен.

 

Можете да покачите ди 10 килограма чиста мускулна маса с приема на такива таблетки.Неговият недостатък е натрупването на вода, но това е лесно да бъде отстранено чрез добавяне на подходящия начин с други стероиди.

 

Naposim: показания и дозировка

 

За спортисти, дозата е 20-50 мг на ден, за цикъл с продължителност 6-8 седмици. Тъй като полуживотът на метандиенон е 3-5 часа, като дневната доза е разделена на 2-3 дози. Това осигурява максималния ефект на лекарството.

 

Naposim 10 мг, за жени не се препоръчва поради високата опасност от ароматизиране и андрогенна активност при лекарството. Но някои опитни състезателки, приемащи лекарството, пият на ден не повече от 10 мг. За жени, които не са чувствителни към получаване на андрогени, лекарството няма да донесе вреда. Но за нормалния организъм е налице висок риск от маскулинизация.

 

Някои спортисти, които не знаят как се употребява Naposim, погрешно смятат, че увеличението на дозата ще доведе до по-добри резултати. Увеличаването на дозата няма пряка връзка със скоростта на покачването на мускулна маса, но има връзка с страничните ефекти.

 

Ако сте начинаещ, доза от 20-30 мг на ден за целия цикъл с Naposim ще бъде повече от достатъчна за появата на осезаеми резултати. За по-опитен спортист, който е употребявал такива анаболи, дозата може да бъде по-висока, но в разумни граници. За всеки случай се ако се колебаете как се пие този стероид и дали да го пия изобщо е необходимо да се консултирате с опитен човек, защото индивидуалния избор на дозата зависи от много фактори.

 

Това лекарство може да се използва самостоятелно, или в комбинация с други стероиди, за да се постигне максимален ефект. Най-популярната комбинация е с нандролон, Winstrol и Oxandrolone. Ако целта е настроена за максимална маса, подходящо комбиниране е със Sustanon или тестостерон енантат.

 

 

NAPOSIM: Отзиви и мнения

Повечето от тези, които използват препарата, показват добър мускулен растеж. Някои казват, че има голяма намесва с увеличаването на апетита, което усложнява придържането към спортната диета. Благодарение на популярността на препарата и въпреки неотдавнаштата популярност, отзиви за него е лесно да се намерят.

 

Още в първите седмици увеличаването на мускулната маса е 2-3 кг, особено когато имате перфектна тренировка и спортна диета. Като цяло, спортисти показват дори цялостното подобряване на здравето и благосъстоянието.

 

Реални отзиви за Naposim (Vermodje) можете да прочетете в нашия форум и да задавате въпроси относно лекарството.

 

 

От къде да купя Naposim

Въпреки че в някои страни тези лекарства не са на свободния пазар, ако живеете в България можете да си купите Naposim в нашия онлайн магазин. Във всяко кътче на България, ние ще изпълним вашата поръчка възможно най-бързо, вече не трябва да пътувате до столицата, за да се сдобиете с анаболни стероиди.

 

Поръчка на Naposim в аптеката е невъзможно, така че онлайн пазаруването става все по-реално спасение за много спортисти. Също така тук не може просто да купите само този анаболен препарат, може да закупите и други стоки за вашия стероиден цикъл, анти-естрогени и спортни добавки.

 

Не е нужно да прекарвате време в търсене на стероиди и в други магазини. Ние имаме най-голямо разнообразие от производители и фирми на стероиди и да направите поръчка ще е най-удобно за вас. Ако не сте сигурни дали имате нужда да поръчате анаболни стероиди, нашите консултанти във форума ще ви помогнат да направите правилния избор.

 

Naposim: Цена

Евтини разходи, за такива препарати не може да съществуват, така че ако ви правят прекалено изкушаващо предложение, пазете се. Закупуването на ниско качественни стероиди, може сериозно да увреди здравето. Ние се грижим за клиентите, така че нашата цена е най-добра на пазара за спортна фармакологията.

 

Цена NAPOSIM таблетки в нашия онлайн магазин може да бъде променена за вас по-интересен начин. Ние нямаме интерес да повишаваме търговската печалба, а чрез разширяване на броя на доволните клиенти. Ако направите голяма поръчка, цената в крайна ще бъде доста намалена, затова разгледайте нашата скала за отстъпки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, напосим, мускулна маса