Изчерпано количество
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки

Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки / 10 мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 110.00 лв

Oxandrolonos 10mg, произведен от Pharmacom Labs – е модерен стероид с активна съставка оксандролон, която може да бъде закупена в България от нашия сайт. Този анаболен стероид има висока популярност в областта на спорта, защото има разнообразни и значителни положителни ефекти като: повишен мускулен релеф, повишена производителност на енергия и голям ефект от изгаряне на мазнини.

 

Най-често използване на стероид може да се срещне в спортната практика. Той е в голямо търсене сред различните видове спорт, а най-вече в бодибилдинга и леката атлетика.

 

Анавар от Pharmacom Labs

Анавар е производно на дихидротестостерон, но молекулата във втория въглероден атом е заместена с кислороден атом, и е метилиран в 17 позиция. Той се хвали с висока анаболна активност (индекс на анаболна активност - 400% от тестостерон) и минимална андрогенна активност - само 25% от ендогенен тестостерон. Синтезирането на стероида оксандролон, въз основа на което и много от съвременните лекарства, е било още в средата на 20-ти век. По-конкретно, той е разработен и пуснат за продажба в САЩ през 1964 г. за използване в медицински приложения. Анабола е планиран да се използва за увеличаване на мускулната маса при отклонения придружени от загуба и/или за лечение на HIV и СПИН.

 

Популярността и разпространението на продукта в спорта е лесно да се обясни - множество ефекти, който могат да бъдат полезни за спортисти:

 

Повишена твърдост на мускулите

 Значително увеличение в производителността на енергия

● Повишен хормон на растежа

 Значителен ефект от изгаряне на мазнини

 

Важно е да се каже, че всички аналози на този стероид нямат странни странични ефекти. Той с право принадлежи сред най-безопасните продукти, използвани в спортната практика. По-специално, този стероид непредизвиква ароматизиране и следователно спортистът може да не се тревожи за странични ефекти с естрогенен характер, като гинекомастия, повишено съдържание на мазнини или задържане на течности.

 

Андрогенната активност е минимална за Оксандролонос от Pharmacom Labs, и следователно нежеланите лекарствени реакции, свързани с него, не се появяват (пъпки акне, мазна кожа, окосмяване по тялото, загуба на коса на главата – всички тези странични ефекти са изключени).

 

Съхранение: след покупката на продукта съхранявайте на сухо и тъмно място при стайна температура.

 

Стероиден цикъл с Oxandrolonos от Pharmacom Labs

В спортната практика, това лекарство се използва обикновено при дълги стероидни цикли за подобрение на качеството на мускулна маса (релеф, лишен от мазнини) и увеличаване на силата. В същото време може да се използва ефективно от мъже и жени. Въпреки това, за спортистки се препоръчват малка доза (около 20-30 мг).

 

 Препоръчителната доза за мъже оксандролон е до 40 мг на ден (обикновено около 20-30 мг). Приемайте лекарството на дневна база, тъй като лекарството се разгражда бързо, но не е с много дългосрочен ефект - от 8 до 12 часа след поглъщане. Средната продължителност на стероиден цикъл с анавар е 6-8 пълни седмици.

 

Индивидуален прием на Оксандролон рядко се извършва. В повечето случаи, за най-добри резултати, спортисти съчетават лекарството с други стероиди. Изборът на специфичната комбинация трябва да се основава предимно на преследваната цел, финансови възможности и опита на спортиста.

 

● Цикъл с Анавар и Тестостерон пропионат може да бъде избран от начинаещите, които търсят качество и растеж на мускулната сила. Това е сравнително безопасна комбинация с отлични резултати, които ще бъдат наблюдавани много бързо. Друга възможна добра комбинация е със станозолол. Следете състоянието на ставите и сухожилията и не надценявайте възможностите си по време на тежки тренировки.

 

Поръчка на Анавар - Oxandrolonos

Най-добрите и най-новите спортни стимуланти, включително и този стероид, можете да поръчате в България от нашия сайт. Пазаруването от Anabol.bg прави всичко възможно, за да осигури най-доброто качество на обслужване и ниски цени за Българските спортисти. Тук може да поръчате анаболни стероиди, анти-естрогени, пептиди и много други препарати.

 

Важно е, че тук можете да си купите оксандролон, уверени, че в крайна сметка ще получите оригиналния продукт. Каква е гаранцията? Ние работим само с изключително надеждни доставчици, които не могат да си позволят статут на измама или грешка в работата. В резултат на това може да се каже, че продуктите идват при нас "от първа ръка".

 

Anabol.bg - надежден магазин. Ако решите да направите поръчка на оксандролон или на всяко друго лекарство, можете да бъдете сигурни, че поверителната информация, която ни испратите е защитена. На сайта е инсталирана защитна система SSL-връзка, която непрекъснато се подобрява. Ето защо, при закупуването на спортни стимуланти, със сигурност ще останете анонимен.

 

И още нещо: в нашия магазин работи денонощно. Поръчките, които получаваме и процес, независимо от времето на деня или нощта. Единственото изключение е неделя.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анавар, Оксандролон, Анавар, Оксандролон, Oxandrolonos, (Pharmacom, Labs), Анавар, 100, таблетки, Oxandrolonos (Pharmacom Labs) Анавар 100 таблетки