Изчерпано количество
 • Oxymetholone Pacific Pharma
 • Oxymetholone Pacific Pharma
 • Oxymetholone Pacific Pharma

Oxymetholone Pacific Pharma

  Изчерпано количество
 • Oxymetholone Pacific Pharma
 • Oxymetholone Pacific Pharma
 • Oxymetholone Pacific Pharma
 • Код на продукта: 100 таблетки по 25 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 82.00 лв

Oxymetholone 25 ( или Анадрол на Български)  - е един от най-ефективните анаболни стероиди в момента. Този орален стероид е базиран на оксиметолон, ​​който има силни анаболни свойства.

  

Какво е Oxymetholon от Pacific Pharma?

Характерната отличителна черта на стероида е комбинацията от неговите силни андрогенни и анаболни свойства. Стероидът Анадрол дава възможност за бързо постигане на страхотни печалби в сила и мускулна маса.

 

 • Само за две седмици при прием на таблетките може да се постигне увеличаване на теглото с 5 до 7 кг. Анадролът - това е добра възможност да се увеличи мускулния растеж, който е от съществено значение за спортисти в неактивен сезон.

 

При употребата на този стероид по време на тренировка ще осетите значително повишаване на кръвното и червените кръвни клетки (RBCs), както и увеличаване на притока на кислород към мускулите. Приема на Анадрол няколко пъти увеличава мускулната издръжливост. След няколко седмици от приема, спортистът започва да не чувства умора. В допълнение, лекарството осигурява бърз ефект от "изпомпване" на определената тренираща се мускулна група.

 

 • Стероидът има способност да осигури висока телесна регенерация, при което дори след тежка тренировка спортистът усеща, че той е пълен с енергия и сила.

 

Стероидът е познат още през 1960-та година. В продължение на няколко десетилетия, той беше и на свободния пазар, но в началото на 90-те години, за да си купите Анадрол беше доста трудно, тъй като производството на това фармацевтично активно вещество (оксиметолон) е било спряно. Сега ситуацията е променена и придобиването на подобни лекарства могат да бъдат закупени лесно.

 

Oxymetholone Pacific: дози и комбинации с други стериди
 • Оптималната доза от стероида е 1-2 таблетки дневно (50-100 мг).

 

Професионални спортисти могат да си позволят доза - около 3 таблетки дневно (150 mg). Ако един спортист използва две хапчета на ден, трябва да ги разделя на два приема - сутрин и вечер. Стеродният цикъл с Anadrol трябва да бъде от 6 до 9 седмици. При прием на такива стероиди при по-дълъг период от време, могат неблагоприятно да повлияят на здравето на спортиста.

 

Следва да се отбележи, че Анаполона добре се комбинира с инжекционни препарати, така че спортистите често го използват заедно със Сустанон или Тестостерон като цяло. Това предотвратява загубата на мускулна маса.

 

Комбинирайки го със Sustanon и Parabolan - една от най-популярните комбинации за спортисти, при която се получава резултат на отличното представяне и увеличаване на силата и мускулната маса комбинирана с добро качество.

 

Прием на Оксиметолон също така се препоръчва и за спортисти, страдащи от заболявания на ставите, тъй като той натрупва вода в мускулите, но също така помага за увеличаване на смазването в ставите.

 

Анадрол: Мнения и противопоказания

Обикновено мненията на опитните културисти, които го вземат потвърждават ефективността още в началото на цикъла. Начинаещите спортисти трябва да изберат други стероиди, който да бъдат по-слабо анаболи.

 

Анадрол от Пасифик Фармацевтикалс, има отрицателен ефект върху женския организъм, тъй като има твърде силни анаболни свойства, които влияят върху женствеността. Също така има голяма вероятност от странични ефекти.

 

Жените, които употребяват Оксиметолон, бележат необратимо развитие на явленията на маскулинизация. Това са ефекти като: пъпки по лицето, увеличаване на тона на гласа, окосмяване по тялото и други. Използването на тези таблетки при жените може да предизвикат и сексуални проблеми.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: анадрол, анаполон, оксиметолон, pacific pharma