Изчерпано количество
  • Oxyndrol (Malay Tiger) Анадрол 50 таблетки оксиметолон

Oxyndrol (Malay Tiger) Анадрол 50 таблетки оксиметолон

    Изчерпано количество
  • Oxyndrol (Malay Tiger) Анадрол 50 таблетки оксиметолон
  • Код на продукта: 50 таблетки по 50мг.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 80.00 лв

Oxyndrol - е един от най-ефективните и най-силните орални стероиди, разработен въз основа на активната съставка оксиметолон. Тя има силен анаболен ефект и насърчава бързото покачване на тегло и мускулна маса.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Oxyndrol: ефект на лекарството

Стероидът има мощен андрогенен ефект, като позволява на спортисти в рекордно кратко време, да постигнат огромни печалби в показателите на мускулна маса и сила. Спортист, който приема тези хапчета за две седмици може да покачи до 5-7 кг.

 

Този анаболен препарат задържа в тялото много вода, в допълнение към мускулната тъкан, което води до бързо увеличаване на мускулната маса и сила. Отзивите в интернет свидетелстват за високата му ефективност и бързите резултати.

 

Анадрол на Malay Tiger допринася за развитието на мускулните клетки, което води до повишаване на натрупването на вода по време на приема. Този стероид не придава толкова качествен растеж на мускулната тъкан но осигурява голямо количество тегло. Този стероид "смазва ставите", което е важно за спортистите, страдащи от болки в ставите и работещи с големи тежести.

 

Той също така помага да се увеличат броя на червените кръвни клетки, от които мускулите получават повече кислород. Атлети, които използват Oxyndrol Malay Tiger, чувстват огромен прилив на енергия и не се чувстват уморени по време на тренировка. Претренираността, когато приемате тези хапчета е изключена, тъй като веществото създава условия за висока физическа регенерация.

 

Активната съставка на лекарството - оксиметолон - разработена от Syntex през 1960 година. Това активно вещество, няколко пъти е отстранено от производството и повторно произведено в рамките на други марки.

 

 

Анадрол Malay Tiger: дозиране и комбинации

Препоръчителната дневна доза на анадрол е 50 мг, която ако е необходимо може да се увеличи постепенно. Две седмици по-късно, дозата може да се увеличи с около 25мг (75 мг). Таблетките трябва да се консумират по време на хранене сутрин и вечер.

 

 Максималната доза от 2 таблетки се препоръчва само за опитни спортисти, тъй като, ако се съдим по мнения на опитни състезатели, за начинаещите това най-вероятно ще е риск от странични ефекти.

 

Доста високата цена Анадрол Malay Tiger е компенсирана от осезаемите ефекти на лекарството. Въпреки това, трябва да се запомни, че използването на този стероид не трябва да надвишава повече от 3-4 седмици, тъй като по време на приема рецепторите се насищат бързо. Като цяло, цикълът не трябва да е повече от 6 седмици.

 

Спортистите постигат добри резултати, като съчетават този стероид със Сустанон или тестостерон енантат с последващо преминаване към по-кратки естери, като станозолол. Тази комбинация помага за предотвратяване на загуба на мускулна маса след края на цикъла с анадрол. Комбинацията с Parabolan помага да се постигнат значителни печалби в мускулна маса. Тази комбинация, от своя страна, е популярна сред професионалните спортисти, защото и им дава възможност да постигнат високи резултати.

 

Най-честия съвместим прием е с нандролон деканоат. Този пакет може да се използва за бързо изграждане на мускулна маса. В допълнение, Oxyndrol 50 може да се използва профилактично от спортисти, страдащи от заболявания на ставите. Анадрол значително натрупва течност не само в мускулите, но също така увеличава количеството на природното смазване на ставите.

 

Oxyndrol: Мнения

Стероидът е признат за един от най-ефективните перорални лекарства за спортисти. Той е много популярен сред спортистите, които се нуждаят от увеличаване на силата. Той е добре познат в бодибилдинга, тъй като позволява в най-кратки срокове да се изгради повече мускулна маса.

 

Ако се вземат предвид мнения за Oxyndrol, можем да кажем, че щангистите смятат този стероид за незаменим, защото с негова помощ постигнат невероятни резултати. Културистите, които приемат тези хапчета, отбелязват прилив на много кръв към мускулите (отличен изпомпваш ефект), което увеличава производителността и издръжливостта.

 

Използването на тези таблетки не се препоръчва за жени, тъй като има голяма вероятност от странични ефекти под формата на маскулинизация. Негативните симптоми, включително могат да бъдат необратими и водят до плешивост, задълбочаване на гласа, кожни проблеми.

 

Анадорола също може да предизвика повишено окосмяване по лицето, краката и ръцете. Причината за тези негативни явления е, че той е прекалено силно андрогенно лекарство за женското тяло, но въпреки това, някои спортистки го приемат в много малки дози (10-20мг) и постигат невероятни резултати.

 

Oxyndrol: странични ефекти и противопоказания

Неправилна дозировка на Oxyndrol Malay Tiger или продължителна употреба провокират последващо тежко увреждане на черния дроб. Активната съставка на лекарството причинява значително натрупването на течности, което може да доведе до повишаване на налягането в кръвта. Отзивите за стероида са доказателство, че понякога таблетките причиняват главоболие и гадене.

 

Противопоказания при прием на Анадрол Малай Тайгър са сходни с други перорални стероиди. Приема е забранен за юноши, бременни жени, хора с болест на сърцето, черния дроб и бъбреците. Също така е противопоказен при пациенти с рак, плюс възрастните хора.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анадрол, Оксиметолон, Анадрол, Оксиметолон, Oxyndrol, (Malay, Tiger), Анадрол, таблетки, оксиметолон, Oxyndrol (Malay Tiger) Анадрол 50 таблетки оксиметолон