Изчерпано количество
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл

Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл

  Изчерпано количество
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
 • Код на продукта: 10 мл флакон 50мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 69.00 лв

PharmaStan 50 е анаболен стероид с малка андрогенна активност. Активната съставка на лекарството е инжекционен станозолол (модифицирано производно на дихидротестостерон). Този стероид се използва под формата на инжекции, главно в спортната практика, например в културизма.

 

Той се използва в повечето случаи, за да се изсушат и орелефят мускулите, както и да се увеличи силата и издръжливостта. Препаратът PharmaStan е полезен и далеч отвъд пределите на спорта. Така че може да се използва за медицински цели: за развитието на вторични полови белези от мъжки тип, за укрепване на костната структура на тялото, за най-бързо възстановяване от наранявания или изгаряния, както и по други причини.

 

Последните партиди на продукти на PharmaCom Labs имат специална защита срещу фалшифициране, което предполага въвеждането на код за потвърждение на уебсайта на компанията. Можете да намерите кода на специален стикер под защитен слой върху шишенцето.

 

Можете да въведете кода за потвърждение, за да сте сигурни, че сте закупили оригиналния продукт на PharmaCom от нас на pharmomlabs.com/code:

 

Препаратът PharmaStan: Описание на ефектите и свойствата

В основата на продукта, както вече беше отбелязано е инжекционният станозолол - винстрол. Разработено е в средата на 20-ти век. По-конкретно, за пръв път инжекциите на станозолол навлязоха на фармакологичния пазар през 1962 г., когато бяха произведени изключително под търговската марка Winstrol Depot. Тогава се произвеждаше от Winthrop Laboratories, основна фармакологична компания.

 

Според ефектите на стероида, инжекциите станозолол, на които се основава PharmaStan, са анаболни с умерена андрогенна активност. Неговата анаболна сила е равна на 320% от тази на ендогенния тестостерон, андрогенният ефект е само 30% от този на тестостерона. Времето за откриване на стероиди е 3 седмици.

 

Характеристиките, с които е надарен PharmaStan 50, са многобройни, като в спортната практика се оценяват особено следните ефекти:

 

Повишена сила;

Повишена издръжливост;

Повишен апетит;

Ефектът на изгаряне на мазнините;

Извеждане на излишните течности от тялото;

Качествено подобряване на мускулите (увеличаване на релефа на мускулната тъкан).

 

Също така е известно, че PharmaStan, използван в съответствие с препоръките, потиска катаболните процеси, подобрява тъканното дишане, спомага за отлагането на калций в костите, запазва полезните елементи в организма (фосфор, азот, сяра) и води до развитие на вторични полови белези от мъжкия тип (растеж на космите, удебеляване тембъра на гласа и т.н.).

 

Този стероид обаче има не само положителни свойства. От друга страна, както е доказано, стероидът абсолютно не се ароматизира, т.е. гинекомастията и задържането на течности не са налице. Плюс това, приемането на този анабол не води до намаляване на производството на вашия собствен тестостерон.

 

И не по-малко важно, за разлика от станозолола в перорална форма - стромба, този продукт няма токсичен ефект и е напълно безвредно за черния дроб. Въпреки това, въпреки относителната безвредност, инжектирането от жени не е най-добрата идея. Не се препоръчва на момичетата да използват инжекции на станозолол поради високия риск от проявяване на ефектите на вирилизация (увеличен глас, уголемяване на клитора, прекомерен растеж на космите и т.н.).

 

PharmaStan 50 има следните условия на съхранение: Продукта се съхранява при стайна температура на сухо място, недостъпно за слънчева светлина. Освен това, за безопасността, стероидът трябва да бъде скрит от децата и домашните любимци.

 

Как се употребява винстрол - PharmaStan 50

Използването на този анаболен стероид се препоръчва предимно за спортистите, които следят качеството на мускулите си и се стремят да повишат издръжливостта и силата си. Също така е важно да се отбележи, че курсът с PharmaStan 50 може да се провежда както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни средства.

 

 Препоръчва се за спортисти дозировката чрез инжектиране да е около 50-100 mg. Инжекциите се правят 3 пъти седмично или веднъж на два дни. Курсът с PharmaStan обикновено трае не повече от девет пълни седмици. Трябва да се изясни, че опаковката съдържа 50 mg активен ингредиент на 1 ml.

 

По този начин оптималната доза на стероида ще бъде на границата от 1 до 2 ml (доза 50 mg - 1 ml, доза 100 mg - 2 ml). Обемът на шишето на анабола е 10 ml. Това означава, че дори ако използвате PharmaStan при максимална доза и с максимална честота на инжектиране, лекарството ще ви стигне най-малко за 20 дни.

 

По време на курса PharmaStan 50 от Pharmacom Labs може да се комбинира с употребата на стероиди, които са напълно различни по свойствата си. По-конкретно, този продукт може да се комбинира с такива средства като: тестостерон пропионат, оксандролон, нандролон, прамоболан, тренболон и т.н.

 

Например, следната комбинация се оказва много добра. Тя е насочена към увеличаване на размера на мускулите, силата и издръжливостта: тестостерон пропионат в доза 50-100 mg през ден и приемане на това лекарство 50 mg веднъж на ден или през ден. За повече релеф, трябва да включите кленбутерол за минимизиране на страничните ефекти.

 

Ако искате да си изясните как точно да приемате PharmaStan 50 или ако имате нужда от личен съвет, добре дошли сте на нашия форум. Тук ще намерите професионални консултанти, сред които спортен лекар, майстор на спорта по вдигане на тежести, майстор на спорта по тежка атлетика, инструктор по бодибилдинг и други специалисти. Те ще отговорят на Вашите въпроси възможно най-бързо.

 

Факти, мнения и отзиви за PharmaStan 50 в спортната практика

Намирането онлайн на ревюта за това фармакологично средство, неговите свойства и действие е съвсем просто. В края на краищата, станозололът в инжекциите се използва активно от спортисти в цял свят в продължение вече на няколко десетилетия. Този факт, обаче, не заслужава толкова внимание, колкото фактът, че почти всички отзиви за PharmaStan 50 са положителни. Атлетите, които са закупили и вече са използвали продукта на Фармаком Лабс, отбелязват неговата висока ефективност и почти пълна липса на странични ефекти.

 

И в действителност, ако прочетете мненията в интернет и описанието на стероида, ще забележите, че той не само подобрява качеството на мускулите, но също така увеличава производителността на енергия, издръжливостта, осигурява бързо възстановяване на организма, подобрява здравината на костите и предоставя други също много полезни ефекти.

 

Ако погледнете нежеланите реакции, които могат да възникнат при приемането на анабола, става ясно, че в сравнение с положителните свойства, негативният ефект на Фарма Стан е незначителен.

 

Освен това, както показват прегледите, PharmaStan 50, т.е. станозололът на инжекции, не съдържа токсични ефекти и не засяга функционирането на черния дроб. Освен това не се ароматизира, което означава, че спортистите не трябва да се страхуват от гинекомастия и натрупването на излишни течности в тялото.

Също така,  спортистите изявяват мнение, че този продукт отлично се комбинира с други препарати. По време на курса той може ефективно и умерено безопасно да се комбинира с различни стероиди, от нандролон до тестостеронов пропионат. Освен това при комбинираната употреба на стероиди ще се наблюдава силен синергичен ефект, т.е. заедно те ще бъдат по-ефективни, отколкото по отделно.

 

Ако искате лично да проверите всичко, написано по-горе и да прочетете отзивите за PharmaStan, добре дошли сте на нашия форум. След като сте преминали проста регистрация, ще получите право да оставяте коментари и да разговаряте с други потребители. На същото място на форума можете да се свържете с нашите професионални консултанти и да получите лични препоръки за употребата на Pharma Stan Pharmacom Labs или на други интересни фармакологични средства.

 

Къде може надеждно да се закупи PharmaStan?

Ако имате желание да закупите този анаболен стероид, знайте, че това може да се направи само по Интернет. С други думи, независимо колко желаете, няма да можете да купите такива средства, например в най-близката аптека или в магазина за хранителни добавки. Но в това не представлява проблеми, защото Anabol.bg е онлайн магазин, който ви предлага лесно да купите PharmaStan 50, както и други инструменти, използвани в спортната практика. Защо трябва да правите покупки именно от нашия магазин? Има няколко причини.

 

Една от тях е благоприятната цена на PharmaStan и другите спортни стимуланти. Факт е, че ние дълго време си сътрудничим с много големи фармацевтични компании, произвеждащи стероиди, пептиди и др, без участието на трети лица по веригата. И това, както разбирате, ни спестява от ненужни разходи, правейки цената на препаратите по-достъпна за вас, купувачите.

 

Освен това, когато правите групови поръчки, можете да спестите още повече. И всичко това благодарение на системата за отстъпки, създадена специално, за да задоволи интересите на посетителите.

 

Нашият магазин работи 24 часа в денонощието. Благодарение на това имате възможността да закупите който и да е препарат в удобно за Вас време, а не когато е „отворено“. По принцип, PharmaStan 50 може да бъде закупен от нас изгодно, бързо и удобно. Ако все още имате въпроси относно поръчката, доставката и гаранциите, можете да получите отговори в специалната ни секция "Често задавани въпроси" на уеб сайта, или като влезете във форума.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Винстрол, Pharma, Stan, (Pharmacom, Labs), Винстрол, мл, Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл