Изчерпано количество
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули

PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули

  Изчерпано количество
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1 милилитър / 300 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 77.00 лв

PharmaNan-D 300 от PharmaCom Labs е практически чист анабол, идеален за използване в спорта от бодибилдъри и спортисти. Активната съставка на лекарството, нандролон деканоат, осигурява на спортиста качествено покачване на мускулна маса, увеличаване на силовите показатели, положителен ефект върху ставите и насищане на кръвта с кислород.

 

През 2014 г. PharmaCom Labs въвежда система за защита на собствените си продукти от фалшификати. Става дума за наличието на кодове за проверка на лекарствата на официалния уебсайт: www.pharmacomlabs.com/code. Кодовете на продуктите се намират върху опаковките (под холограма), върху стикер под защитния слой.

 

Ако сте закупили марков продукт от нашия онлайн магазин, при въвеждането на кода в сайта на производителя  със сигурност ще получите потвърждение за неговия първоначален произход!

 

Какво представлява PharmaNan D 300: описание на лекарството

Самият нандролон е естествен хормон, присъстващ в човешката кръв в малки количества. Изкуствено той се синтезира под формата на етер през 1950 г. в американска лаборатория и започва да се произвежда под името Deca-Durabolin.

 

Медицинското указание за Pharmanan D300 описва подробно начина, по който се използва препарата при лечението на заболявания като анемия, рак на гърдата при жени, хронични инфекциозни заболявания, забавяне на растежа при деца. Също така, нандролон деканоат насърчава възстановяването след продължителна операция и травми.

 

Свойствата на течния PharmaNan D300 до голяма степен са наследени от тестостерона и молекулата на активната съставка на стероида се отличава само с липсата на метилова група в 19-въглеродния атом. Но тази на пръв поглед малка разлика е довела до значително увеличаване на анаболните свойства на лекарството и до намаляване на неговата андрогенност.

 

Нандролонът взаимодейства с прогестероновите рецептори, което е и причина за някои нежелани  ефекти. Качествено различни от действието на тестостерона са инжекциите PharmaNan D-300 поради факта, че под влиянието на 5-алфа редуктазата той се превръща не в дихидротестостерон, а в много по-лек андрогендихидронанролон.

 

На практика това означава, че андрогенните странични ефекти на този стероид на практика не се проявяват и следователно той е много по-безопасен от тестостерона.

 

PharmaNan-D има дълъг ефект на действие в организма, който продължава  в рамките на две седмици след инжектирането. Това се обяснява с дългия деканоатен естер, прикрепен към молекулата на нандролона. Понякога атлетите предпочитат по-кратък вариант - нандролон фенилпропионат, който е по-подходящ за жени.

 

При бодибилдинга PharmaNan D 300 на инжекции и неговите аналози е широко използван, но не е подходящ за употреба от състезаващи се спортисти, независимо от анаболните ползи. Причината е, че веществата от разпада на нандролона се намират в кръвта при допинг тестове година и половина след прекратяването на стероидния курс.

 

Въпреки това нашият форум потвърждава, че това е един перфектен продукт за тези, които са в самото начало на професионалната си кариера, както и за тези спортисти, които са принудени да се възстановяват от наранявания или здравословни проблеми.

 

Нежеланите реакции от течния PharmaNan-D са редки, особено ако дозата се спазва стриктно от спортиста. Понякога на фона на приемането на лекарството може да се появи ринит, главоболие, повишено кръвно налягане. Препаратът се характеризира с потискане на производството на естествен тестостерон, така че курсът обикновено има като резултат намаляване на либидото. Този проблем лесно се елиминира чрез успоредно приемане на андроген.

 

Прогестиновата активност Нандролона има странични ефекти, които в редки случаи могат да доведат до оток и гинекомастия. По отношение на действието на ароматазния ензим, нандролонът практически не е активен, не се превръща в естрогени и не е токсичен за черния дроб.

 

Спортистът, който реши да купи лекарството за анаболни цели, няма да може да го намери в аптеката. Въпреки това, нашият онлайн магазин предоставя възможност за лесно разрешаване на този проблем  без наличието на  рецепта за закупуване.

 

Въпреки че, както всеки стероид, цената на този течен анабол не е ниска, съотношението цена / качество е високо ценено от спортистите в продължение на няколко десетилетия. Анаболните свойства на лекарството ще оставят далеч зад всички модни съвременни анаболи и липсата на странични ефекти и няма да им остави шанс.

 

Как да приемате PharmaNan D300 от Фармаком Лабс

Инжекциите от лекарството обикновено се прилагат веднъж седмично, въпреки че има поддръжници на по-чести инжекции. Най-общо, нандролон деканоатът остава в кръвта с високи нива в продължение на 10-14 дни, така че няма обективна нужда от чести инжекции. Курсът с PharmaNan D300 е доста дълъг, 6-8 седмици.

 

Това се дължи на факта, че ефектът от стероида не започва незабавно, а се развива постепенно, така че не може да се очаква мигновен резултат. Разбира се, за такъв период от време при курс с тестостерон например, можете да получите много по-впечатляващи резултати, но и откатът  ще бъде значителен.

 

Използването на PharmaNan-D 300 осигурява набор от 4-8 кг качествена мускулатура за един курс, която няма да бъде подложена на катаболизъм и катаболични процеси. При мъжете дозата на лекарството започва от 200 mg на седмица и практически е безопасна в обеми до 600 mg. Лесно е да се изчисли оптималната доза - 400 mg на седмица в продължение на два месеца, с гладък вход и изход от курса. За жените курсът с PharmaNan-D обикновено не се препоръчва поради продължителната активност на стероида в организма.

 

За предпочитане е да се използва по-къс аналог - нандролон фенилпропионат. Въпреки че деканоатът е сравнително безопасен по отношение на андрогенността, когато се използва при жени, особено при високи дози, се появяват ефектите на вирилизация. Прием на Nandrolon от Pharmacom Labs соло се извършва само от начинаещите, докато  за по-опитните спортисти сам по себе си той няма да е особено силен и поради това трябва да се използва в комбинация с други анаболи или андрогени.

 

 • За да се подобри качеството на наддаване на тегло и същевременно да се  блокира прогестинната активност, се препоръчва в курса да се включи Винстрол  2-3 седмици след началото. Също така, неговата дългосрочна употреба е идеално комбинирана с тестостерон, сустанон и метандростенолон, за да се увеличи обемът на наддаването на тегло.

 

Трябва да се помни, че всички комбинирани курсове изискват употребата на Nolvadex. Също така е добре да включите гонадотропин или тестостеронов бустер като следкурсова терапия.

 

PharmaNan D300: отзиви

Дългогодишната история на употребата на лекарството от спортисти и бодибилдъри е натрупала много отлични примери за потвърждаване на неговата ефективност. Мненията  за препарата, изложени в нашия форум също са изключително положителни.

 

Атлетите отбелязват постепенното нарастване на мускулатурата и орелефяването, придружени от увеличаване на силовите показатели. Освен това ревютата за PharmaNan обръщат голямо внимание на ефекта му върху ставите и противовъзпалителните ефекти.

 

Възстановяването от наранявания с този стероид, както се вижда от изявленията на клиентите, е много по-бързо и по-лесно и също така позволява на спортиста да остане в добра форма. На тези, които не са приемали стероиди изобщо, ревютата на фармакологията и по-специално за този инжекционен стероид, ще помогнат да се избере първия препарат.

 

Опитните спортисти в нашия Форум винаги могат да дадат съвети на начинаещите, които искат да постигнат чудесни резултати.

 

Отзивите за PharmaNan-D 300 оставят само положителни впечатления. В атлетите практически не се проявяват никакви странични ефекти, дори когато се използват относително високи дози на седмица.

 

Къде мога да закупя PharmaNan D300?

В нашия онлайн магазин винаги можете да закупите това лекарство безопасно и изгодно. Ние ценим и уважаваме нашите клиенти, като предлагаме широка гама от стероиди и продукти на спортната медицина с доказано  качество. Поръчката на PharmaNan-D 300 при нас е надеждна, тъй като в продължение на много години ние сме създали верига за доставки на стероиди директно от производителите и това позволява да получите продукти от първа ръка с минимална премия.

 

Ето защо, ако решите да закупите PharmaNan-D от нашия онлайн магазин, цената му ще бъде добра за вас и качеството ще бъде гарантирано. Освен това, при голяма поръчка ще получите значителна отстъпка. За да поръчате този стероид е достатъчно да направите няколко прости стъпки.

 

Ще получите перфектни мускули, ще се засили издръжливостта, ще се укрепят връзките и имунната система. Не случайно това лекарство е толкова популярно сред атлети от различни области на спорта.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, , Нандролон, деканоат, Дека, Нандролон деканоат, PharmaNan, D300, (Pharmacom, Labs), Нандролон, Деканоат, ампули, PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули