Primabol - Omega Meds

  • Код на продукта: 10 ампули / 100 милиграма в мл.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 98.00 лв

PRIMABOL - Метанолон енантат от компания Омега Медс, е сравнително лек и безопасен стероид, ако се спазва дозировката, честотата и продължителността на използване. Активната съставка не ароматизира, и не води до увеличаване на прогестогенната активност, тя не разполага с ясно изразени токсични ефекти върху човешкия черен дроб.

 

Примоболанът от фармацевтична компания Omega Meds е под формата на ампули (1 ml ампула, 100 мг / мл). Той е особено ефективен, когато се комбинира с други стероиди (тестостероновите естери или оксандролон).

 

 – Най-често се използва в стероидни цикли за релеф и качествен растеж на мускулите.

 

Информация и цикъл с Примоболан Omega Meds

 

 Ефектите от продукта PRIMABOL от Omega Meds – растеж на качествени мускули, увеличаване на издръжливостта и силата, висока плътност на мускулите. Този стероид не е най-добрият избор за използване преди състезания (период на откриване - до шест месеца), но в основния период е в състояние да бъде полезен при начинаещите, които се страхуват от въздействието на по-тежки стероиди.

 

 

Анаболен индекс на вещество - умерен (88% от тестостерон), андроген - намален (44% от тестостерон). При индивидуално прилагане ефектите са минимални, но за максимални резултати задалжитено се комбинира с други стероиди.

 

  • Страничните ефекти от примоболан са редки, защото са изцяло елиминирани. Вероятни нарушения: потискане на собствения тестостерон, агресия, растеж (което често се възприема само положително), нарушения на съня.

 

Важно е да се отбележи, че примоболана най-често се използва от жените. Поради относително мекото му въздействието. За спортистки препоръчваната доза е от около 50-100 мг на седмица (1 ампула PRIMABOL).

 

  • Продължителност на цикъла - индивидуална.

 

Стероиден цикъл с Примоболан от Омега Медс

Примоболанът е един от най-леките анаболни стероиди, но в съответствие с препоръките той осигурява видими подобрения сравнение с аналози на други производители.

 

При мъжете дозата може да бъде по-висока, отколкото при жените.

 

  • Препоръчва се около 200-400 мг на седмица за продължителността от 8-12 пълни седмици.

 

За най-добри резултати Примоболана от Омега може да се комбинира с приемането на други анаболни стероиди. Популярен стероиден цикъл е с Dianabol (инжекционен или под формата на таблетки), анадрол (инжекционен или таблетка форма), също така с тестостеронови естери (енантат, ципионат, смес от естери - Sustanon, Testomix и др.)

 

Ако имате нужда от по-подробни съвети, ние ви препоръчваме да посетите форума на магазина или да пишете на някой от нашите консултанти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: omega meds, примоболан, метенолон