Изчерпано количество
 • Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.
 • Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.
 • Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.

Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.
 • Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.
 • Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 100.00 лв

Primover - това е най-добрия препарат за начинаещи в бодибилдинга, той позволява безопасно да се постигнат добри резултати в растежа на мускулните и силовите показатели. Минимума на нежелани реакции ви позволява да го приемате без страх. Липсата на високи анаболни свойства и задържане на течности го прави подходящ стероид в период на релеф, или когато е необходимо да се запази вече получена мускулна маса.

 

Какво е Primover: Описание на лекарството

Този анаболен стероид е известен при атлети, културисти и служителите на правоприлагащите органи в продължение на повече от десетилетие, и с право спечели репутацията на един от най-добрите и най-безопасните стероиди. Инжектирането осигурява ефект на от лекарството с продължителност до 14 дни.

 

Активната съставка – метанолон енантат - е модифицирана молекула на тестостерон, което намалява андрогенните и анаболни свойства. Това означава, че дозировката Primover дава по-голям ефект, отколкото подобна доза тестостерон, и по този начин ще има по-малко странични ефекти, което е голямото предимство на примоболан.

 

 Сред непосредствените ефекти Primover Vermodje, който четем в инструкциите за употреба, е изгарянето на мазнини и отстраняване на течност от тъканите на тялото, които допринасят за образуването и на високо мускулно възстановяване.

 

Освен това, страничните ефекти са сведени до минимум, тъй като Primover примоболан не е изложен и не се превръща в ароматизатор на естрогени.

 

Чудесно за начинаещи е цикъл с примоболан, защото те имат страх от нежеланите лекарствени реакции но те се появяват само при ултра-високи дози стероиди. С прием на този стероид няма риск от гинекомастия или подуване, но много рядко има повишено окосмяване и акне. Максимумът, който може да ви застраши е безсъние и раздразнителност.

 

Сред неговите положителни характеристики и е малък ефект върху нивото на естествения тестостерон. Такива стероиди обикновено не изискват прием на анти-естрогени, което също ви позволява да спестите значителна инвестиция за терапията след стероидиен цикъл.

 

Голям принос на популярността има Primover 10ml заради неговата себестойност и сравнително достъпна цена, дори и за спортисти с аматьорско ниво. Заслужава да се отбележи, че е налице форма на примоболан и на таблетки. Но тяхната цена и по-висока, така и имат лошо влияние към черния дроп. Освен това, инжекциите отиват директно в кръвния поток, заобикаляйки защитните механизми на организма. Primover 100 се намира в допинг тестовете в рамките на 5 седмици след завършване на цикъла.

 

 

 

Как да приемате Primover

Тъй като лекарството е сравнително меко, се изисква цикъл с продължителност 6-8 седмици. Но превишаване на дневната доза не се препоръчва, поради увеличаване на вероятността от нежелани странични ефекти.

 

 • Циклъл с примовер вермодже се извършва с дози от 200-500 мг, в зависимост от параметрите на спортиста и желания му резултат. Като правило, повечето спортисти приемат 400 мг от лекарството веднъж седмично за да получат добра печалба в мускулна маса и сила. Приложение от 600 мг на седмица е крайно нежелателно, така рязко се увеличава вероятността от странични ефекти от стероида.

 

Лекарството може да се използва и от жените, най-важното е, че да не планират цикъл в бременност или след раждане. Цикъла за жени и тяхните дози варират от 50-100 мг на седмица. Уважавайте препоръчителната доза, защото се гарантира отсъствието на ефекти, като вирилизация и маскулинизация.

 

Прием на примоболан е идеален за запазване на мускулната маса по време на релеф или подготовка за съзтезание. За спортисти аматьори той може да добави голям обем на добри мускули, докато при професионалистът, този ефект вероятно ще е слабо забележим.

 

За тези, които искат да извлекът повече от Primover 100 може да се извърши комбинация с други стероиди. Комбинацията с естери на нандролон ще бъде най-безопасният и най-надежден вариант. Комбинацията от различни форми на тестостерон или сустанон ще осигури много по-бърз и мощен прилив на масови характеристики и растежна функция. За тези цели се приемат оксиметолон или метандиенон.

 

 

Primover: Мнения

В нашия онлайн форум постоянно е актуализиран с нови мнения за примоболан енантат и други анаболни стероиди. Всеки, може да ги прочете и да остави коментари за Primover от Vermodje, и да общува с атлети, които вече имат опит от приема на лекарството. В допълнение, Форумът има професионални консултанти и спортни лекари.

 

Отзиви Primover са много положителни, атлетите казват, че ефикасноста и липсата на странични ефекти, като акне, повишен космен растеж или плешивост са много рядак случеи.

 

Проучване от изявленията на купувачи и опитни спортисти често се срещат препратки към някои от най-болезнените инжекции, но това заглажда приятния факт, че инжекциите се прилагат веднъж седмично. Също така, спортистите са доволни от разумната цена на препарата.

 

Като цяло, техните мнения относно подготовката с този препарат и от двата пола, показват своята универсалност и широк спектър от добри постижения. По-голямата част от прегледите на Primover 100 се оказва заради неговата безопасност: не ароматизира, без странични ефекти.

 

 

 

Къде мога да закупя Primover и каква е неговата цена ?

Нашият онлайн магазин предоставя възможноста за спортисти, които пребивават на територията на България да закупуват препрата в най-краткак срок за доставка. Нашият онлайн магазин работи директно с производителите, и предлага високо качество на продуктите с пълна конфиденциалност.

 

За да поръчате този или друг стероид от нас, просто трябва да го поставите в кошницата и да отидете на нашата онлайн каса. И тогава нашите мениджъри ще подготвят и изпратят вашата поръчка на всяко населено място в България.

 

В нашия онлайн магазин ще закупите Primover инжекции на много добра цена, за да не се отрази на джоба ви. Пет години от успешна работа ни позволи да създадем ясна веригата за доставки на продукти и поръчки, които цената е положителна на всички наши налични стероиди.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Primobolan, примоболан, чиста мускулна маса