Изчерпано количество
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.

Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 10 ампули 100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 50.00 лв

Propiolic - това е силен анаболен и андрогенен стероид, производство на фирма GEP. Неговата активна съставка е популяренa в спортните среди като естер на тестостерон, който има бързо и мощно влияние върху човешкото тяло.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Действие и свойства на Propiolic

Тестостерон пропионат е синтезиран в в 30-те години на 20-ти век. A на пазарната фармакология той се появява малко по-късно. И от тогава до днес той се използва и се радва на невероятна популярност, не само в любителските, но и в професионалните спортове, но също така и в медицинската практика.

 

В днешни дни, тестостерон пропионат, по-специално стероида Propiolic GEP, най-често се използва за производство на висококачествена мускулна маса и увеличение на силата: обикновено от спортисти (културисти, щангисти, бойни спортове, силите за сигурност т.н.) като по-често влиза в стероидни цикли за релеф или за подготовка за състезание.

 

В медицината същото лекарство е лек за мускулна дистрофия, хиперфункция на тестисите и други разстройства свързани с функционални смущения в сексуалната сфера при юноши и за много други причини.

 

Действието на този стероид не е много дълго, от колкото някои други естери на тестостерон, но бързо проявява ефект (лекарствени реакции обикновено се появяват в първите часове след инжектиране).


В допълнение, той се гордее с множество положителни свойства и качества:

 

● Стероида стимулира увеличаването на мускулната маса

● Той осигурява бързо възстановяване на мускулите от тежки тренировки

● Значително и бързо увеличава силата

● Изгаря телесните мазнини

● По време на цикъла, повишава либидото и сексуалната активност

● Намалява рискът от исхемия на сърцето и коронарна болест

 

 Важно: този инжекционен стероид не е предназначен само за мъже, също така може да се използва и от жени. Въпреки това, момичетата трябва да се основават с приемането на малки дози - около 25-50 мг на всеки 6 дни. Този обеми на дозировка ще избегне вирилизация, както и други сериозни последствия.

 

Също така ще бъде полезно да знаете, че ефективното съхранение на Testosteron Propionat GEP се провежда в затворено сухо и тъмно място. Температурата на съхранение трябва да бъде в стайна, плюс това анаболния стероид и неговата опаковка трябва да бъдат скрити от деца и домашни любимци.

 

Цикъл с Тестостерон Пропионат GEP

Прием на тестостерон пропионат обикновено се извършва в комбинация с други стероиди. Той най-вече се използва в стероидни цикли за релеф или за подготовка за състезания.

 

Препоръчителната доза за цикъл с Propiolic - е 100-200 мг, прилагана на всеки два до три дни. Това обяснява, че трябва да се поставя по-често, заради малкия живот на активната съставка - от 24 до 48 часа. Цикъл с тестостерон пропионат средно трае около шест пълни седмици. Това обикновено е достатъчно, за да изпитате значително подобрение в качеството на мускулите, повишаване на възстановяването, както и на други показатели.

 

Държим да уточним, че концентрацията на активното вещество е - 100 мг на 1 милилитър. Това означава, че въвеждането на минимално препоръчаната доза 100 мг трябва точно 1 ампула от стероида. По този начин, една опаковка с номинален обем 10 мл, ще ви бъде достатъчна за най-малко 5 до 20 дни при интензивна употреба.

 

Цикъл с Тестостерон Пропионат Gep може да се комбинира с използването на различни качества и свойства на други стероиди. По този начин, значително популярна комбинация с тестостерон пропионат е с течен станозолол. Дозите варират така Propiolic 50-100 мг всеки ден, Winstrol - 50 мг на ден. Такъв съвместен прием значително ще подобри качеството на мускулите ще увеличи силата, издръжливостта, апетита и други физически фактори.

 

Възможно е да се комбинира използването на Propiolic GEP и с други средства. Например, има стероиден цикъл : тестостерон пропионат + метандиенон + нандролон; Тестостеронът пропионат + Turinabol; тестостерон пропионат в комбинация с станозолол и тренболон ацетат. За да разберете повече как се комбинира тестостерон пропионат и в какви дозировки, посетете нашия форум. Там всеки може да се свърже с квалифицирани консултанти и да получи разумен съвет. В броят на консултантите се включват опитен треньор културизъм практикуващ спортен  лекар, майстори на различни спортове и други специалисти.

 

 

Отзиви за Тестостерон Пропионат ( Propiolic ), съвети и факти

Активната съставка на този стероид е била използвана ефективно много десетилетия в спорта и в медицинската практика. Ето защо не е изненадващо, че мнения за този стероид в спортната практика вече изобилстват.

 

Какво казват спортистите и какви са техните мнения за този стероид? На първо място, те отбелязват бързо и мощно действие очевидно още в първите часове след полагането.

 

Отзиви за Propiolic 10ml казват, че този стероид не само може да стимулира растежа на качествена мускулна маса, но също така бързо да увеличи силата, либидото и да изгори излишните мазнини по времена цикъла.

 

Според много отзиви за тестостерон пропионат GEP, ако го използвате в комбинация с други анаболни стероиди може да се получат страничните ефекти, но за това трябва да се притеснявате, защото има анти естрогени, който ще игнорират тези ефекти например като Провирон Кломифен и т.н.

 

Ако искате да прочетете повече изявления за тестостерон пропионат тогава сте добре дошли в форума Anabol.bg. Там ще можете свободно да общувате с опитни спортисти, за да получите всякакви отговори относно полезността и ефективността на лекарството.

 

От къде да купя Propiolic GEP и каква е неговата цена?

Спортни стимуланти от този род, отдавна се продават в интернет магазините за търговия на дребно. С други думи, един спортист ако реши да купи стероиди от този род в аптеката е напълно невъзможно. Но не се притеснявайте, защото, като посетите нашия сайт, можете да си поръчате почти всички медикаменти като растежен хормон, пептид или стероиди.

 

Защо трябва да използвате нашите услуги? Причините са много. На първо място, ние отбелязваме, че в нашия магазин можете да направите реална сделка. Така например, цената Propiolic GEP може да бъде значително намалена, когато направите по-голяма поръчка и цената се вписва в нашата скала за отстъпки. И всичко това благодарение на гъвкавата ни система, ние непрекъснато извършваме различни промоции, позволяващи на всеки един клиент да закупи спортна фармакология.

 

Важно е също така, че в нашия магазин можете да направите поръчка на тестостерон пропиоат и да не се притеснявате за „оригиналност”. Ние не работим с търговци и посредници, а доставяме лекарствата директно от фабриките, произвеждащи стероиди.

 

Ние се грижим за комфорта на клиента. Също така имайте предвид, че всички продукти, закупени от нас се доставят максимално бързо в територията на Република България. Ако имате някакви въпроси относно „поръчка”, можете да получите отговори на тях в рубриката "FAQ-Въпроси", намираща се в заглавната част. Или можете да се свържете с нас по телефона и да изясним необходими подробности.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Propiolic, (GEP), Тестостерон, Пропионат, флакон, 10мл., Propiolic (GEP) Тестостерон Пропионат - флакон 10мл.