Изчерпано количество
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл

Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл

  Изчерпано количество
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
 • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 18.00 лв

 

Rimobolan - модерен стероид с активно вещество метанолон енантат. Прилага се главно в спортната практика, включително и в бодибилдинга за изсушаване или постигане на качествено увеличение на мускулната маса. Смятан е за относително безопасен стероиден агент.

 

Фирмата произвеждаща този стероид е Bayer. Този производител, е на пазара повече от 20 години, през това време успяха да спечелят доверието на много спортисти: техните продукти са с по-високо търсене и имат подходящите стероидни медикаменти за спорта.

 

 

Rimobolan от Bayer : качества и ефекти

Активната съставка на лекарството, метанолон енантат е модификация на DHT с ниско умерена андрогенна анаболна активност. В спорта чрез действията си, той често се сравнява с нандролон, само че с по-слабо изразени анаболни свойства. Смята се, за отличен избор за начинаещите спортисти, които се нуждаят от сигорно увеличаване на физическата активност и мускулна маса.

 

Действието на Rimobolan е с достатъчно дълго време. Дойноста му достига до 14 дни след последната инжекция. В тази връзка, не е необходимо честото приложение (обикновено се прилага два пъти седмично). В повечето случаи, лекарството се използва за релеф или за повишаване на качеството на мускулите.

 

 

Като цяло, при Rimobolan Bayer се наблюдават следните свойства, които, така или иначе, могат да бъдат полезни в практиката на спорта:

 

● Без странични ефекти

● Не задържа вода в организма и не води до натрупване на телесни мазнини

 Отлично се оценява като средство за релеф

 Добра в комбинация с по-тежки анаболни стероиди

 

 

Един от най-забележителните черти на Rimobolan, че е сравнително безопасен, т.е. няма странични ефекти. По-специално, лекарството не е предмет на превръщане в естроген, и следователно не съществува риск от естрогенни прояви като гинекомастия и натрупване на течност, в резултат на неговото използване.

 

Хепатотоксичноста му е слаба или отсъства напълно, андрогенни странични ефекти, включително акне, загуба на коса по главата, в негова рецепция никога не се появяват, дори и в високи дози.

 

 

Имайте предвид, че стероида примоболан се използва ефективно не само от мъжете, но и от жените в областта на спорта. Въпреки това, спортистките трябва да избягват вирилизиращи ефекти (промени във формата на тялото, задълбочаване на гласа, хирзутизъм) затова се препоръчва да се приема само малка доза в сравнение с атлетите, дозировка за жени - от 50 до 100 мг на седмица. Важно: Лекарството не трябва да се използва преди зачеването и по време на бременност.

 

● Съхранявайте този медикамент, от съображения за безопасност, при места недостъпни за деца и домашни любимци. Съхранявайте лекарството на сухо и тъмно място, безопасно защитено от влага и светлина.

 

 

Как се използва Метенолон Енантат - Rimobolan

В спорта, особено в културизма този препарат е широко използван в продължителността на стероидните цикли, за да се получи печалба от качество на мускулна маса или за релеф. В това приложение Rimobolan може да се използва и от двата пола атлети.

 

Препоръчителната доза от него за мъжете е значително по-висока - от 200 до 400 мг в една седмица. Инжекции се поставят два до три пъти седмично.

 

Цикъл с примоболан в соло почти не съществува. Най-често се комбинира с други анаболни андрогенни стероиди, за да получите най-добри резултати. Какви препарати трябва да се приемат с стероида примоболан? Това много зависи от вашия опит, финансови възможности, както и от стажа.

 

Цикъл с примоболан и тестостерон енантат може да се използва от спортисти, които искат на първо място да увеличат мускулната маса. Режимът на дозиране е съвсем прост: Примоболан - около 300-400 мг на седмица (8-10 седмици), тестостерон енантат - около 500 мг на седмица (8-10 седмици), на изхода от цикъла - 100 мг на ден тестостерон пропионат и около 30 мг дневно тамоксифен.

 

При подготовка за релеф ще ви позволи да се постигнат добри резултати с комбинирано ползване на примоболан с тестостерон пропионат и стромба. Дозите могат да бъдат използвани както следва: доза Rimobolan 400 мг в седмица, станозолол - 40 мг дневно, пропионат - 100 мг 2 пъти седмично в продължение на осем седмици.

 

Ако искате да разберете подробно как да направите цикъл с римоболан, не забравяйте да посетите нашия форум. Тук, на всички въпроси, които имате ще бъде отговорено професионално, защото в нашия ресурс има консултанти, които са запознати със спортната фармакология от първа ръка. Между другото, в броя на нашите консултанти се включват специалисти като майстор на спорта по вдигане на тежести и спортен лекар.

 

 

Коментари и мнения за Rimobolan

Отзиви от спортисти за този стероид и неговото активно вещество, могат да бъдат намерени в нашия форум. Там, след преминаване през една проста регистрация, всеки получава правото да говори, така че недостиг на подходяща информация не съществува. Също така в Forum Anabol.bg може да комуникирате с консултантите, сред които са майстори на спорта по културизъм и треньор по бойни изкуства.

 

Мога ли да прилагам примоболан, като подготовка за състезание? На първо място, от мнения се изтъкват, че се усеща значителна ефективност и относителна безопасност. В някои изявления, може да се заключи, че лекарството се показва като много ефективно и по този начин не проявява почти никакви странични ефекти. Той не ароматизира в андроген и хепатоксичноста му е премахната.

 

Доста мнения разкриват, че примоболан се използва повече от начинаещи в бодибилдинга, или просто, който започват да навлизат в фармакологията или планират да направят първия си стероиден цикъл.

Ако вече сте използвали този или подобни стероиди можете да оставите коментар в нашия уебсайт. По-специално мнението ви, е много важно за нас, защото може да помогне и на други спортисти да направят правилния избор.

 

 

 

Поръчка на Rimobolan Bayer

Купете този препарат бързо надеждно и сигорно в нашия онлайн магазин. Тази покупка ви гарантираме, че ще е безопасна и много печеливша. Нека ви обясним по-подробно всичко.

 

На първо място, а поръчка на Rimobolan от нашия магазин и за оригиналност неможе и да се съмнявате. Защото ние работим само с доставчици, на които имаме доверие, и по-точно доставчици на производствените компании или от надеждни доставчици, които си сътрудничат с производителите.

 

На второ място, ако направите поръчка на спортни стимуланти, тази поръчка действително се защитава срещу всякакъв риск от изтичане на лична информация. Нашия ресурс се е погрижил за това с шифрована SSL-връзка, както и защита от DDoS-атаки, и като цяло данните, изпратени до нас са под надеждна системна защита. С други думи, ако купувате от нас, със сигурност ще останете анонимен.

 

На трето място, ние се грижим за удобството на клиентите. Поради това, не само предлагаме поръчка на Rimobolan но тя ще бъде и доставена до всяко отдалечено кътче на Република България. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Bayer, Rimobolan, (Bayer), Примоболан, 100мг/мл, Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл