Изчерпано количество
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.

Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 58.00 лв

Stanox от фармацевтична компания Malay Tiger – е форма на орален станозолол и е ефективен стероид с високи анаболни свойства и умерена активност на андроген.

 

 Продуктът може да се използва ефективно в спортната практика и в спортове, като лека атлетика или културизъм, за да се подобри работата на енергия, издръжливост, изгаряне на мазнини и придобиване на мускулна маса.

 

Стромбата Stanox е в таблетки по 10 мг, нейния производител е Malay Tiger Pharmaceuticals, който наскоро се появи на пазара. Гамата от продукти на Malay Tiger е достатъчно широк, имат много напредали препарати,като миксове с тестостерон и метан в орално приложение. Лекарствата на тази фирма са много търсени на пазара от спортисти и атлети.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Таблетките Stanox и техните свойства :

Активната съставка на средство е стероида станозолол. Този препарат е разработен в средата на 20-ти век (през 1962 г.) от Winthrop Laboratories и се твърди, че са за терапевтична употреба. Имайте предвид, че структурно стромба е производно на дехидротестостерон модифицирана за увеличаване на анаболните свойства и намаляване на андрогенните свойства. Анаболната и активност е 320 процента, докато в същото време само 30 процента ендогенен тестостерон.

 

Таблетки Stanox 10 създадени въз основа на този стероид (станозолол) са помогнали на много спортни имена да подобрят отличията си.

 

Тяхната правилна рецепция на прием, съчетана с подходяща тренировка и хранене, може да доведе до значителни подобрения във физическа форма на един спортист:

 

 Повишено ниво на тренировъчния процес (експлозивна сила)
 Значително увеличение на издържиливоста
 Подобряване на качеството на мускула (бързо възстановяване)
 Голям ефект върху изгарянето на мазнини
 Премахване на излишните течности от организма
 Повишен апетит, без да създава измамно чувство на глад.

 

Важно е да се отбележи, че действието на Stanox 10 таблетки е достатъчно бързо. Обикновено нейната дейност се усеща почти веднага, след като се започне цикъл, а до края дава значително подобрение. Въпреки това, анаболния ефект е за дълго време. Дейноста на стероида е - около 8 часа след последния прием на хапчетата / таблетки. Следователно, за да се постигне желаният ефект се препоръчва да се приема на дневна база.

 

И още нещо: Съхранението на тези фармакологични средства като предпазна мярка трябва да се държат на място далече от деца и домашни любимци. Да се пази при стайна температура в напълно сухо и защитено от светлина място.

 

Как да приемате таблетките Stanox :

Част от известните спортове, като (бодибилдинг, лека атлетика, борба, бокс и други дисциплини), лекарството може да бъде ефективно използван за качеството на мускулите, изгарянето на мазнини и увеличаване на силата с подобрена издръжливост. В същото време може да се използва не само мъже, но и жени. Жените спортисти не трябва да надвишават дневна доза от 5-10 мг от стероида, защото може да се получи ефект на вирилизация.

 

Както обикновенно, препоръчителната доза за мъже от станозолол Stanox таблетки - е 20-50 мг дневно (съответно 2-5 таблетки дневно). Приема на лекарството трябва да бъде ежедневно, защото той има много малък период на полуразпад - 8 часа. Също така имайте предвид, че цикли на базата със станозолол траят средно около шест пълни седмици.

 

Важно: Цикъл с Stanox почти никога не се осъществява солово. Обикновено, спортисти комбинират медикаменти с други анаболни стероиди, от различни естери на тестостерона до тренболон. Това се прави, за да получите най-добрите резултати от цикъла. Какви точно стероиди да комбинираме с този препарат? Всичко зависи от вашия опит, финансови възможности и, разбира се, на преследваната цел.

 

Попринцип прием с тренболон е подходящ за опитни състезатели, които искат да постигнат сух и качествен мускул. Принципа на дозиране може да бъде избран, както следва: тренболон - около 200 мг на седмица (продължителност 5 седмици), станозолол - 40 мг дневно (6 седмици). И терапията след цикъла (7-9 седмици) - тамоксифен 40 мг на ден (както се препоръчва да се взема и трибестан).

 

Цикъл Stanox 10 + тренболон ацетат + тестостерон пропионат, продължителност около 6 седмици, ще ви даде добри резултати по отношение на увеличаване на сила, издръжливост и изгарянето на мазнини. Схемата на прием на тези стероиди може да бъде такава : 75 (или 100) мг тренболон ацетат на седмица, 100 мг тестостерон пропионат през ден и 40 мг дневно станозолол.

 

По принцип, ако планирате покупка на Stanox, ви препоръчваме да посетите нашия форум. Там, чрез определяне на съществуващи от вас несъответствия, можете да получите разумни съвети и полезна информация от консултанти на Anabol.bg

 
Станозолол се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:
 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф