Поръчка на Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба, цена прием и ефекти, Stromba

Поръчка на Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба

Производител:Pharm Tec
Модел:50таб.10mg
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 24.00 лв


Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.

Stanobolon произведен от Pharm Tec - стероиден агент с активна съставка станозолол на български стромба, което може да бъде лесно и надеждно закупено от нашия онлайн магазин с доставка в България. Това лекарство има сравнително висока анаболна активност от 320% от ендогенен тестостерон, сравнително бърза, макар и не много дълга продължителност на действие, и най-важното широк спектър от ефекти върху изгарянето на мазнини.

Стероидът и по-точно неговата активна съставка първоначално е разработена за използване не в културизма, или в някакъв друг спорт, а за медицински цели. Тя се появява в средата на 20-ти век, а именно 1962 година, и е предназначена за лечение на анемия, наследствен ангиоедем и други заболявания (както и във ветеринарна употреба - използван за укрепване на организма и възстановяване на животни).

 

 

Какво е Stanobolon : описание

Какви свойства има този препарат и как могат да бъдат полезни на един спортист? Характерното за стероида е достатъчно високата анаболна активност (както вече беше отбелязано, индексът на неговата анаболна активност е точно 320 процента на ендогенен тестостерон). От друга страна, андрогенната му активност е много малка (андроген индекс - само 30% от тестостерон)

Не можем да кажем, че таблетките станозолол въздействат достатъчно бързо, но периодът на дейност те не е много дълъг - около 8 часа след приема. Ето защо, при прилагане трябва да се пият всеки ден.

 

 

Сега по същество. Какъв ефект проявява лекарството при правилно прилагане:

 

Мускулен растеж с високо качество

Повишена издръжливост

Бързо възстановяване на мускулите от тежки тренировки

Изгаряне на мазнини и отстраняване на излишната течност

 

 

И още нещо важно. Stanozolol 10mg, произведен от Фарм Тек, се препоръчва да се използва само от мъже. Жените обикновено не го използват, тъй като съществува риск от вирилизация.

Условия за съхранение: първо дръжте опаковката на стайна температура и втори на сухо и тъмно място.

 

 

 

Как да приемате станозолол таблетки?

В спорта това лекарство се използва основно от мъже. То може да се нарече ток за различни видове спорт, включително и бодибилдинга, вдигане на тежести, лека атлетика, хокей, или, например триатлон. Това многофункционално вещество е способно да бъде ефективно за различни цели.

Препоръчителната доза за мъже Stanobolon 30-50 мг на ден. По-големи обеми се свързват с повишен риск от нежелани реакции. Имайте предвид, че продължителноста на прием при това лекарство е в продължение на средно 6 пълни седмици (таблетките се пият всеки ден, защото имат кратко действие).

Ако незнаете как да приемате таблетки Stanobolon, индивидуално или в комбинация ние ще ви посъветваме. Солов прием в спорта практически не се използва. Обикновено стромба се използва в комбинация с други стероидни агенти, за да се получат оптимални резултати. Какво означава това? Тук всичко зависи от вашите предпочитания, опит и ниво, както и финансовите ви жъзможности.

 

Ние ще ви препоръчаме най-използвания стероиден цикъл станозолол  + тестостерон пропионат, ако искате да се увеличи силата и да постигнете растеж на висококачествени мускули. Този цикъл може да се нарече един от най-популярните, защото е сравнително безопасен и много ефективен, особено за начинаещи. Опитни спортисти могат да предприемат комбинация с тренболон ацетат, при цикъл за релеф разбира се, заедно с нандролон и метандиенон за растежа на мускулите.

 

 

Поръчка на Stanobolon на изгодна цена?

Поръчка на Stanobolon Pharmtec може да направите бързо и лесно в нашия уебсайт. Нашият магазин предлага високо качество на обслужване, гарантира наличието на продукти и цени, също поддържа широка гама от спортна фармакология. Всичко това се прави, всеки клиент е доволен.

Anabol.bg сътрудничи с производителите на фармакология и работи само с надеждни доставчици. Можем да кажем, че спортните стимуланти идват при както с казва „от първа рака”

На второ място, мнения ще потвърдят, че можете да си купите спортни продукти, уверени в безопасността на личните ви данни и качеството на обслужване. Както вече бе отбелязано, всичко е направено, за да се гарантира, че ще останете доволни от вашата покупка и нашата работа. Включително за вашата и нашата утеха в магазина сме инсталирали защитена SSL-връзка, която представлява една надеждна система за сигурност, която пази гарантирането на безопасността и поверителната информация.

На трето място магазинът е отворен денонощно и ако решите да направите поръчка на станозолол, можете да го направите в удобно за вас време. Между другото ние ще се постараем вашите поръчки да пристигнат при вас възможно най-скоро ( обикновенно от 2 до 4 дни ).

 

 

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall