Изчерпано количество
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.

Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
 • Производител: Pharm Tec
 • Код на продукта: 50таб.10mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 26.00 лв

Stanobolon произведен от Pharm Tec - стероиден агент с активна съставка станозолол на български стромба, което може да бъде лесно и надеждно закупено от нашия онлайн магазин с доставка в България. Това лекарство има сравнително висока анаболна активност от 320% от ендогенен тестостерон, сравнително бърза, макар и не много дълга продължителност на действие, и най-важното широк спектър от ефекти върху изгарянето на мазнини.

 

Стероидът и по-точно неговата активна съставка първоначално е разработена за използване не в културизма, или в някакъв друг спорт, а за медицински цели. Тя се появява в средата на 20-ти век, а именно 1962 година, и е предназначена за лечение на анемия, наследствен ангиоедем и други заболявания (както и във ветеринарна употреба - използван за укрепване на организма и възстановяване на животни).

 

 

Какво е Stanobolon Rapid : Описание

Какви свойства има този препарат и как могат да бъдат полезни на един спортист? Характерното за стероида е достатъчно високата анаболна активност (както вече беше отбелязано, индексът на неговата анаболна активност е точно 320 процента на ендогенен тестостерон). От друга страна, андрогенната му активност е много малка (андроген индекс - само 30% от тестостерон)

 

Не можем да кажем, че таблетките станозолол въздействат достатъчно бързо, но периодът на дейност те не е много дълъг - около 8 часа след приема. Ето защо, при прилагане трябва да се пият всеки ден.

 

 

Сега по същество. Какъв ефект проявява лекарството при правилно прилагане:

 

Мускулен растеж с високо качество

Повишена издръжливост

Бързо възстановяване на мускулите от тежки тренировки

Изгаряне на мазнини и отстраняване на излишната течност

 

 

И още нещо важно. Stanozolol 10mg, произведен от Фарм Тек, се препоръчва да се използва само от мъже. Жените обикновено не го използват, тъй като съществува риск от вирилизация.

 

● Условия за съхранение: първо дръжте опаковката на стайна температура и втори на сухо и тъмно място.

 

Как да приемате станозолол таблетки?

В спорта това лекарство се използва основно от мъже. То може да се нарече ток за различни видове спорт, включително и бодибилдинга, вдигане на тежести, лека атлетика, хокей, или, например триатлон. Това многофункционално вещество е способно да бъде ефективно за различни цели.

 

 Препоръчителната доза за мъже Stanobolon 30-50 мг на ден. По-големи обеми се свързват с повишен риск от нежелани реакции. Имайте предвид, че продължителноста на прием при това лекарство е в продължение на средно 6 пълни седмици (таблетките се пият всеки ден, защото имат кратко действие).

 

Ако незнаете как да приемате таблетки Stanobolon, индивидуално или в комбинация ние ще ви посъветваме. Солов прием в спорта практически не се използва. Обикновено стромба се използва в комбинация с други стероидни агенти, за да се получат оптимални резултати. Какво означава това? Тук всичко зависи от вашите предпочитания, опит и ниво, както и финансовите ви жъзможности.

 

Ние ще ви препоръчаме най-използвания стероиден цикъл станозолол  + тестостерон пропионат, ако искате да се увеличи силата и да постигнете растеж на висококачествени мускули.

 

 • Този цикъл може да се нарече един от най-популярните, защото е сравнително безопасен и много ефективен, особено за начинаещи. Опитни спортисти могат да предприемат комбинация с тренболон ацетат, при цикъл за релеф разбира се, заедно с нандролон и метандиенон за растежа на мускулите.

 

 

Поръчка на Stanobolon на изгодна цена?

Поръчка на Stanobolon Pharmtec може да направите бързо и лесно в нашия уебсайт. Нашият магазин предлага високо качество на обслужване, гарантира наличието на продукти и цени, също поддържа широка гама от спортна фармакология. Всичко това се прави, всеки клиент е доволен.

 

Anabol.bg сътрудничи с производителите на фармакология и работи само с надеждни доставчици. Можем да кажем, че спортните стимуланти идват при както с казва „от първа рака”.

 

На второ място, мнения ще потвърдят, че можете да си купите спортни продукти, уверени в безопасността на личните ви данни и качеството на обслужване. Както вече бе отбелязано, всичко е направено, за да се гарантира, че ще останете доволни от вашата покупка и нашата работа. Включително за вашата и нашата утеха в магазина сме инсталирали защитена SSL-връзка, която представлява една надеждна система за сигурност, която пази гарантирането на безопасността и поверителната информация.

 

На трето място магазинът е отворен денонощно и ако решите да направите поръчка на станозолол, можете да го направите в удобно за вас време. Между другото ние ще се постараем вашите поръчки да пристигнат при вас възможно най-скоро ( обикновенно от 2 до 4 дни ).

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф