Изчерпано количество
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули

Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули

  Изчерпано количество
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
 • Производител: Pharm Tec
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/50mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 70.00 лв

Винстролът (Pharmtec) е бързодействащ анаболен стероид, инжектируем препарат, чието активно вещество е станозолол. Произвежда се на водна основа (суспензия) и е предназначен за вътремускулно инжектиране.

 

Като спортен допинг се използва ефективно в периода „релеф”, за да се увеличи издръжливостта и силовите показатели.

 

 

Продуктите на Фарм Тек са придружени от кодове за проверка (ID) с цел да може да се потвърди автентичността им. Можете да проверите оригиналността на закупената стока в официалния сайт (на специална страница - http://pharm-tec.net/home4.html), като въведете уникалния код, който се намира върху кутията. По време на процеса можете да проверите дали кодът за потвърждение е уникален. Има брояч, който определя колко пъти са били проверени въведените идентификационни символи.

 

Winstrol от Pharm-tec: стероиден профил

Станозололът, който се разпространява в перорална (на таблетки и капсули) и парентерална (маслен или воден разтвор) форми, е един от първите стероиди, който се появява за продажба на фармацевтичния пазар. Той е разработен и патентован през 1962 година. Интересен факт: активното вещество не се счита за спортен допинг до края на шейсетте години, като в същото време на спортистите е било забранено да вземат само силни стимулатори,  като например амфетамини, кокаин или ефедрин.

 

Присъщи характеристики на Winstrol (50 мг / мл, 10 мл), произведен от Pharm tec: анаболен индекс - 320% от тестостерона, андрогенен индекс - 30% от тестостерона; времето на полуживот е около 9-24 часа, продължителността на ефекта е от 1 до 2 дни, времето за откриване е не по-малко от 3 седмици; превръщане в естроген – не, родство с прогестини – не, хепатотоксичност – умерена, потискане на производството на тестостерон - умерено.

 

Положителни ефекти на Winstrol:

 

 Качествен мускулен растеж (без вода и мазнини);

 Силен ефект на изгаряне на мазнините;

 Лек диуретичен ефект;

 Подобрена твърдост на мускулите;

 Подобрено орелефяване на мускулатурата;

 Увеличаване на силовите показатели;

 Повишена издръжливост.

 

Забележка: станозололът намалява концентрацията на SHBG (свързващия полов хормон глобулин), което отчасти обяснява значителния анаболен ефект на лекарството.

 

Потенциалните странични ефекти включват болки в ставите, инжекционна болка, разстройство на апетита, намалено либидо, повишено кръвно налягане, повишени нива на холестерола, други. Възможните странични ефекти не са свързани с повишена естрогенна или прогестогенна активност, а андрогенният ефект на стероидае слабо изразен при умерени дози.

 

Независимо от това, препаратът се препоръчва да се използва в спорта само от мъже, тъй като за жените заплахата е маскулинизация. Тя е придружена от симптоми като кожно омазняване, повишена агресивност, загрубяване на гласа, уголемяване на клитора, окосмяване на лицето и тялото.

 

Условия на съхранение на  Winstrol (Фарм Тек): температурата не трябва да надвишава стайните показатели (не повече от 25-28 градуса по Целзий), мястото за съхранение е сухо и тъмно. Нужно е да се пази от деца и домашни любимци.

 

 

Процес на инжектиране на Винстрол Фарм Тек

Ефективната доза Winstrol от Pharmtec се избира индивидуално. Дозите се допускат в рамките на 50-100 mg (1-2 ml) на ден или през ден. Това е диапазонът на дозиране за мъжете, жените по-добре да избягват приемането на станозолол. Ако все пак искате да тествате стероида, то поне трябва да се ограничавате до минимални дози - 5-25 mg (0,1-0,5 ml) на всеки 1-2 дни.

 

 • Що се отнася до метода на приложение, курсовете на инжектиране са дълги: средно 6-8 седмици. Само при отличен толеранс на тялото може курсът да бъде удължен още.

 

Да разгледаме  популярните курсове комбинирани курсове с Winstrol:

За начинаещи спортисти, които искат да постигнат мускулен растеж, без задържане на вода и натрупване на мазнини, употребата е в комбинация с туринабол.  Курсът може да продължи 8 седмици и дозата на активните съставки не трябва да надвишава 40-60 мг на ден (Turinabol) и 50 мг през ден (станозолол суспензия). Нужно е да се проведе 2-седмична следкурсова терапия: тамоксифен по 20 mg. дневно.

 

8-седмичен курс за опитни силови спортисти - със смес от тестостеронови естери (Sustanon, Omnadren, или друга търговска марка). Дозите са по-високи: 100 мг през ден (станозолол суспензия) и 250 мг на ден (смес от естери на тестостерон). В края на курса се употребява тестостерон пропионат по 100 mg през ден. Следкурсовата терапия е с продължителност  3 седмици -  тамоксифен по 20-30 mg дневно.

 

Опитни атлети в период на изсушаване - комбинация с тестостерон пропионат и кленбутерол. Курсът е за 6-8 седмици. Използвайте до 100  тестостерон пропионат на ден, 50-100 мг станозолол суспензия през ден и 40-120 микрограма кленбутерол на ден. Също така трябва да се приема кетотифен по 1-2 мг на ден. При следкурсовата терапията пийте по 20-30 mg тамоксифен всеки ден.

 

Забележка: препоръчваме Ви да посетите форума на Anabol.bg, където можете да получите индивидуална консултация или да намерите ревюта за спортната фармакология "от първа ръка". Процесът на регистрация в нашия форум в най-лошия случай ще отнеме 2-3 минути.

 

Отзиви и факти за Winstrol (Pharm-tec)

Инжекционният станозолол е един от най-популярните сред любителите и професионалните спортисти анаболни-андрогенни стероиди. Препаратите на тази основа се радват на постоянно високо търсене като спортен  допинг. И Winstrol от Pharmtec не е изключение. Въпреки че ревютата в интернет за него не са много, отзивите сочат за високото качество на препарата.

 

Вие можете лично да разгледате мненията за спортната фармакология в нашия онлайн и да се убедите в ефективността и относителната безопасност на интересуващите Ви продукти. Можете да го направите както в самия сайт, така и във форума. Освен това, всеки продукт е придружен от информация за датата на валидност, така че ще знаете точно колко е новсъответният  продукт. Ние не подвеждаме своите клиенти, поради което сме си спечелили репутацията на надежден продавач.

 

Откъде да купите Winstrol на Pharmtec?

Отговорът е очевиден: на Anabol.bg. Тук клиентите избират продукти от доказани марки. Разполагаме с препарати за всякакви цели. При нас еднакво удобно, надеждно и сигурно, можете да си купите  анаболни стероиди, пептидни хормони, анти-естрогени, дори и хормони на щитовидната жлеза, които се доставят директно от производителите и единствено от надеждни доставчици.

 

● Нека разгледаме подробно защо да закупите Winstrol на Фармтек именно от  нашия онлайн магазин:

 

● Първо - защото Anabol.bg гарантира качествена услуга. Сайтът е на разположение денонощно, поръчките се обработват за кратко време и пратките се изпращат колкото е възможно по-бързо. Това се потвърждава от множеството положителни клиентски препоръки.

 

● На второ място - защото имаме модерна система за защита на продукта, което гарантира неговата безопасна експлоатация. Изтичането на поверителна информация е не само малко вероятно, но е напълно изключено. Ако клиентът случайно или умишлено не го оповести, тогава никой никога няма да знае за покупката, която е направил.

 

● Трето - ние предоставяме възможност за спестяване на пари. В нашия онлайн магазин цената на Winstrol, произведен от Pharmtec, ако се променя, това  е само в интерес на клиентите. Плюс това при нас можете да получите доста добри отстъпки – подарък под формата на спортен препарат, а също така и безплатна доставка.  Условията на системата за отстъпки можете да прочетете на страницата "Често задавани въпроси: въпрос-отговор".

 

Това не са всички предимства на Anabol.bg. Пълна информация може лесно да се намери в раздел "Плащане и доставка", "История и коментари", "Важно", отново на страницата "Често задавани въпроси: въпроси и отговори".

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Stanozolol, Winstrol, (Pharm, tec), Винстрол, на, ампули, Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули