Изчерпано количество
  • Кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки)

Кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки)

    Изчерпано количество
  • Кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки)
  • Код на продукта: 100 таблетки 40мкг
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 40.00 лв

Кленбутерол Балкан Фарма в опаковка от 100 таблетки – не стероидно лекарство, както мнозина смятат. Въпреки това, според много критерии той е подобен на анаболен стероид и по време на много експерименти, е било доказано, че кленбутерол разполага с анаболни свойства.

 

На първо място той има мощен антикатаболен ефект (намаляване на разлагането на протеин в мускулите, след прием на анаболни лекарства). Може би това е един добър препарат за запазване на мускулната маса след стероиден цикъл. Повечете културисти обичат да използват кленбутерол веднага след стероиден цикъл с анаболни стероиди, като също така той е много добър избор, когато целта е изгаряне на мазнини.

 

Ние даваме 100% гаранция за оригиналността на продуктите от Balkan Pharmaceuticals. Проверка за оригиналност може да се осъществи на уеб сайта на производителя (www.b-p.md).

 

 

 

Как се използва Кленбутерол (40mkg / 100 таб) от Балкан Фарма

Препоръчителната доза от лекарството - 20-100 микрограма на ден (обикновено се разделя на два равни приема). Също така имайте предвид, че приемането обикновено започва с минимални дози, т.е. 20-40 мг на ден, и след това постепенно се увеличава броят на хапчета за максимален ефект, който се наблюдава при доза от 100-120 микрограма.

 

Оптималният прием на Clenbuterol Balkan Pharma е 3-4 седмици - за релеф или за тези, които желаят да поддържат мускулната маса, придобита по време на стероиден цикъл. Опитните спортисти могат да прекарат и по-дълги цикли, но могат да се появят неприятни последствия.

 

Страничните ефекти на Кленбутерол Балкан Фарма

Основните странични ефекти на кленбутерол - треперене (тремор) на ръцете, сърцебиене и изпотяване. Останалата част от нежеланите реакции са леки и не разполагат с много влияние върху организма (интермитентно гадене, тревожност). Всички по- горе описани странични ефекти могат да се избегнат, когато приема е под 6 седмици.

 

Трябва да се отбележи, че не отбелязваме всички негативни ефекти, които може да окаже веществото, но като цяло е химически безвредно (когато се спазва оптималната дневна доза).

 

Купете кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки) лесно и сигурно в нашия сайт! Ние имаме възможно най-доброто обслужване в мрежата и гарантираме надеждността на покупката.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Поръчка, на, Кленбутерол, Балкан, Фарма, (100, таблетки), Поръчка на Кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки)