банер стероиди

Стероиди

Веднага можем да дадем отговор на най-често задавания въпрос - да, по време на самоизолацията можете да проведете ефективен курс!

Въпреки че пандемията на коронавирус набира скорост и фитнес залите отдавна са затворени, в действителност можете да  бъдете в страхотна форма дори при такива условия.

 

От нашата статия ще научите кои продукти да изберете, как да си направите цикъла и какво да правите с карантинните тренировки.

Използвайте изолацията в свой плюс: наддавайте тегло или изгаряйте мазнини, докато всички останали ядат безцелно, седнали пред телевизорите.

Наддаването на тегло и увеличаването на силата или изсушаването на мускулите са изпълними задачи дори в домашна среда.

Ако имате възможност да тренирате у дома или имате достъп до фитнес зала на работното си място, тогава можете да...

Карнитинът се смята за увеличващ използването на свободните мастни киселини. Това може да подобри качеството на изпълнението, тъй като позволява на атлета да използва енергийните си резерви по-ефекикасно. Арнитинът също подпомога оксидацията на пирувата и някои аминокиселини.

Теоретично това може да намали производството на млечната киселина.

Тя разрушава мускулите и е главната причина за мускулните болки и спазми, получаващи се често при напрегнатата тренировка.

При атлетите, отличаващи се с издръжливост, тя се образува в по-голяма степен, отколкото при бодибилдерите, и контролирането на това образуване е от голяма полза и за двете групи атлети, тъй като им позволява да запазят повече мускули.

Карнитинът се синтезира в черния дроб и бъбреците от аминокиселинте лизин и метионин. Освен това...

Продуктите, които съдействат за мускулния растеж и/или атлтическото изпълнение, са голям бизнес.

Невъзмжно е да прегледате някое списане за бодибилдинг, без да ви бомбардират обяви за продукти, за които се твърди, че увеличават мускулния размер и сила. Много от тях са направени като заместителни на анаболните стероиди.

Обявите се опитват да убедят читателя, че рекламираният продукт ще работи най-малкото толкова добре, ако не и по-добре, от анаболните стероиди, без при това да причинява каквито и да е негативни странични ефекти.

Всеки продукт, за който се твърди, че е толкова мощен, колкото анаболните стероиди, най-вероятно е нелегален или има негативни странични ефекти. Към лекарствата и суплементите трябва да са залепени спецефични указания, а да се продават без рецепти.

Те би трябвало повече да уверят...

Качено от в Стероиди на Mar 23, 2016 .

Известно наименование в спорта : Стромба

Търговски наименования:

Winstrol Depot; 50 мг / мл; Фирма Zambon, Испания, Италия.

Stromba; 50 мг / мл; Sterling Riches, Великобритания.

Winstrol Depot; 50 мг / мл; Desma, Турция.

Strobajectaqua (Strombaject аква); 50 мг / мл; Молдова.

Stanozolol - анаболен стероид, който намери своя път в спорта още през 1984 г. След това, през 1986 г., нареченият станозолол в подземната литература се класифицира като "невалиден, неефективен" ( "Хормоналната регулация и психо-физическите натоварвания в професионалния спорт", по цитат от книгата на Hekker Marais).

Това твърдение е в противоречие със съкрушителното широко използване на Winstrol в различни спортове.

Winstrol като е цяло един от любимите стероиди на спортистите. Stanozolol е, например, един от химикалите, които са предоставили на много спортисти отлични успехи на състезания. Това вещество е...

Повечето странични ефекти, свързани с изолзването на анаболните стероиди, са свързани с дозата. Колкото по-висока е тя, толкова по-вероятно е, че ще пострадате и многочислените възможноси на странични ефекти са увеличени до максимум.

 

Следващия сисък е на някои от второстепенните странични ефекти, които може причини това изплозване. Повечето от тях възникват при малки дози и стават по-интензивни с увеличаването на дозите. Като резултат повечето от използващите анаболни стероиди изпитват тези странични ефекти. Много от тях изчезват след спирането на стероидите, но някои от тях могат да са постоянни.

 

Второстепенни странични ефекти, причинени от използването на анаболни стероиди:

 

• Акне • Задържане на течности • Промяна в размера на тестисите • Психологически смущения • Увеличаване на пениса 

Качено от в Стероиди на Feb 25, 2016 .

Законът за стероидите от 1990 г. рекласифицира анаблните стероиди като списък 3 на контролираните субстанции. Това ги поставя в същата категория като някои кодеинови препарати, по-малко мощните амфетамини и някои барбитурати.

Основание за рекласификация в спиък 3 на контролираните субстанции е фактът, че анаболните стероиди имат основно психоактивни свойства и значителни възможности за злоупотреба. Максималното наказание за производство или разпростанение на анаболни стероиди в САЩ– или с други думи ако сте такъв дилър – е глоба от 1500 долара и двегодишен изпитателен срок.

При повторно нарушение наказанието е 1 година затвор и глоба от 5000 долара и 4 годишен изпитателен срок. Списък 3 на препаратите има по-нисък потенциал за злоупотреба, отколкото препаратите от списък 1 и 2. Списък 1 включва хероин,...

Извършването на тест за употребана анаболни стероиди се прави в много спортове и в някои случаи при различни атлети той е бил положителен. Въпреки това повечето атлети го преминават усешно. През 1990г. той е бил положителен за малко над 1 % от атлетите.

Това е изключително малко имайки предвид факта, че използващите анаболни стероиди атлети са 15-40 %. (при определени групи атлети като бодибилдери и щангисти броят на положителните тестове съдействат различни фактори.

Използваните методи за проверка за анаболни стероиди имат определни граници, така че атлетите и всички останали, включително лекарите, които са вътре в примамливия свят на спорта, са запознати с различните начини да прескочат това изпитание.

Атлетите са склонни към крайности, за да преминат през допингтестовете. Някои от тях са много...

Качено от в Стероиди на Feb 15, 2016 .

Тази статия съдържа сведели от първа ръка за това, че хората, включително някои топ бодибилдери, са използвали анаболни стероиди и други мускулноизграждащи агенти. Някои от сведенията са взети направо от личните тренировъчни дневници на бодибилдърите (с тяхното съгласие).

Други ми бяха испратени за публикация в „Блога на Anabol.bg”. Имената на хората, които са съобщили следващите сведения, са пропуснати, за да се защити правото им на личен живот.

В някои случаи съм отговарял на въпроси, които са били повдигнати от опита им с анаболните стероиди. Този опит от първа ръка, който някои атлети са имали с тях, разкрива ценна информаци, която може да помогне на другите билдери.

 

Ако имате опит, който икскате да споделите или върос, на който искате да ви се отговори, пишете на нашата електронна поща.

 

„начало 3...

Call