SUSTANON 250 (Evo Genetics) Сустанон

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 49.00 лв

Сустанон (Sustanon 250 Evo Genetics) - представлява смесица от основни съединения на мъжкия хормон. Съставът на лекарството включва четири активни вещества, разликите между които са полуживотите. В резултат на това стероидът е в състояние бързо да заработи и да повлияе на тялото за дълго време. В „железния“ спорт Сустанонът активно се използва в периода на покачване на мускулна маса.

 

Положителни качества и ефекти на Sustanon 250 Evo Genetics

 

Повече от половин век всички стероиди, съдържащи тестостерон, са с максимално търсене на пазара за спортна фармакология. Има много обяснения за този факт, но основното е висока ефективност. Първата смес от естери на мъжки хормони се появи на пазара в средата на 20 век благодарение на учени от фармацевтичната компания Organon от Холандия.

 

Почти веднага спортистите му обърнаха внимание и бяха доволни от резултатите, получени от употребата му.

 

Ето възможните ефекти от курсовете със Sustanon:

 

Увеличен мускулен обем.

Нарастване на характеристиките на силата и издръжливостта.

Ускоряване на регенеративните биохимични реакции в организма.

Повишено либидо

Намаляване на натоварването върху всички елементи на ставно-лигаментния апарат.

 

Това са само основните положителни ефекти, които спортистът ще получи след употреба на този стероид. Освен това може да се отбележи подобрение в процесите на тъканно дишане, възможността за постигане на мощен ефект на напомпване и др.

 

Комбинация и дозировка Сустанон

Както бе споменато по-горе, препоръчително е продукта да се използва в периода на покачване на мускулната маса. Въпреки че всички естери на тестостерона имат свойства за изгаряне на мазнини, има по-ефективни AAS за релеф. Това се дължи на факта, че Сустанон съдържа удължени етерни съединения, които активно задържат течности в тялото. Съвсем очевидно е, че в такава ситуация не е необходимо да се говори за подобряване на релефа на тялото.

 

Продължителността на курса с продукта може да бъде от 6 до 12 седмици. Въпреки това, културистите често използват Sustanon в продължение на 6 - 8 седмици. Този период от време е напълно достатъчен за постигане на отлични резултати с минимални рискове от странични ефекти. Препоръчителната седмична доза на Сустанон е в границите от 250 до 750 милиграма.

 

Сустанонът върви добре с всякакъв вид спортна фармакология. Ето примери за някои от цикли. Ако един спортист се стреми да спечели най-висококачествената маса, тогава комбинацията Sustanon и Stanozolol ще бъде отличен избор. Смесеният тестостерон трябва да се поставя два пъти седмично по 250 милиграма. Станозолол се използва ежедневно в количество от 40 милиграма. Също така, Anastrozole трябва да бъде включен в състава на курса за борба с естрогенните странични ефекти. Тъй като това е доста силен курс, след неговото завършване след стероидна терапия е задължителна.

 

  • Ако искате да проведете мощен курс за покачване на мускулна маса, тогава комбинацията от Тренболон Енантат и Сустанон може да бъде отличен вариант. Използва се тестостерон съдържащ стероид, както е описано по-горе. Седмичната доза на Trenbolone ще бъде 200 милиграма. За да елиминира отрицателните свойства на тези AAS, спортистът по време на курса трябва да използва Anastrozole и Cabergoline. След завършване на курса, Кломифен Цитрат се използва за посткурсова терапия.

 

Отзиви за Sustanon: Всички спортисти, които вече са провели курсове, включващи този анабол са напълно доволни от резултатите. Според тях това е много ефективен и безопасен AAS.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, SUSTANON, 250, (Evo, Genetics), Сустанон, SUSTANON 250 (Evo Genetics) Сустанон