TEST E 200 (Evo Genetics) Тестостерон Енантат

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 49.00 лв

Тестостеронът Енантатът е един от най-мощните стероиди на съвременния фармацевтичен пазар. Всъщност той е на второ място след Тренболона. Основната активна съставка на TEST E 200 от Evo Genetics е Тестостерон Енантат, което става ясно от името на анабола.

 

  • В спорта активно се използва в курсовете за набор на мускулна маса и в соло курсовете.

 

Положителни качества и ефекти на Тестостерон Енантат

Именно Тестостеронът Енантат стана първото удължено етерно съединение на мъжкия хормон. Без конкуренти на пазара, той бързо стана изключително популярен. Тогава е създаден Ципионатът и днес и двете лекарства са приблизително еднакво популярни. Трябва да се отбележи, че практически няма разлики между тях, без да се брои полуживотът. Тази разлика обаче не е особено голяма и за няколко дни определено не би могла да е забележима.

 

Ето основните положителни свойства на стероида:

 

Бързо наддаване на тегло

Значително повишаване на производителността и на силата.

Стимулират се регенеративните процеси.

Тонусът на бодибилдърите се увеличава.

Има мощни антикатаболни свойства.

В хода на приемане на лекарството можете да постигнете силен ефект на напомпване по време на тренировка.

 

Въпреки че лекарството е много мощно, то може да се счита за безопасно. За да нямат здравословни проблеми, спортистите трябва само да спазват всички препоръки. Въпреки това, рисковете от развитие на странични ефекти до голяма степен зависят от генетиката на спортистите. Това се отнася както за естрогенните странични ефекти, така и за андрогенните.

 

След дълго време използване на тестостерон енантат в спорта, учените са изучили перфектно това лекарство. В резултат на това спортистите имат отлични лекарства, за да се отърват от всички странични ефекти.

 

Комбиниране и дозировка на тестостерон енантат

Стероидът може да се използва самостоятелно или да се провеждат комбинирани курсове с негово участие. Ако начинаещите бодибилдъри трябва да се ограничат само до един тестостерон енантат, тогава опитните определено ще предпочетат втория вариант. Ние обаче ще започнем да говорим за правилата за неговото приложение в солови курсове. В рамките на една  седмица спортистът трябва да приеме 250 - 750 милиграма. В този случай можете да поставяте стероид 1 - 2 пъти за 7 дни.

 

Продължителността на курсовете се препоръчва да бъде ограничена до 5 - 8 седмици. Ароматазните инхибитори се използват за борба с естрогенната активност на анабола. Ако курсът продължава повече от 10 седмици, тогава Прегнила трябва да присъства в състава му. Също така е важно да се извърши след стероидна терапия след приключване на курса със стероиди. Това не само ще намали ефекта на откат, но и ще ускори възстановяването на тялото.

 

По време на комбинираните курсове седмичната доза на стероида трябва да бъде ограничена до 500 милиграма. Тъй като лекарството е в състояние да се комбинира добре с всички други, при подготовката на курсове могат да се използват всякакви препарати. Например сред начинаещите бодибилдъри комбинацията с Метан и Тестостерон Енантат (TEST E 200 Evo Genetics) е много популярна.

 

 С негова помощ можете да спечелите голямо количество мускулна маса. Ако е налице желание да се подобри качеството, тогава на последния етап от курса, метанът трябва да бъде заменен със стромба. Това лекарство има мощни свойства за изгаряне на мазнини, а също така стимулира процесите на оползотворяване на течности.

 

В резултат ефектът на откат ще бъде минимален, а качеството на масата ще бъде още по-добро. Също така, Тестостерон Енантатът често се използва заедно с Нандролон, Тренболон, Болденон, Винстрол, Примоболан, Мастерон.

 

Отзиви: поради високата популярност на стероида, можете лесно да намерите отзиви за него в мрежата. Освен това ги оставят не само любителите на културизма, но и действащите спортисти. Спортистите, които тъкмо ще използват Тестостерон Енантат, определено трябва да прочетат отзивите за продукта.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: GM Pharmaceuticals, Тестостерон, Тестостерон енантат, 10ампули,