Изчерпано количество
 • Testolin (Nas Pharma) Тестостерон Пропионат - 10ампули.
 • Testolin (Nas Pharma) Тестостерон Пропионат - 10ампули.

Testolin (Nas Pharma) Тестостерон Пропионат - 10ампули.

  Изчерпано количество
 • Testolin (Nas Pharma) Тестостерон Пропионат - 10ампули.
 • Testolin (Nas Pharma) Тестостерон Пропионат - 10ампули.
 • Производител: Nas Pharma
 • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 44.00 лв

Testolin - е стероидно средство с активно вещество тестостерон пропионат. Лекарството може да се използва ефективно в спортната практика, по-специално при спортове от всички дисципилини могат да го използват за развитието на мускулна маса и развитие на физическите показатели.

Производството на този стероиден медикамент е фармацевтична компания Nas Pharma. Това е сравнително нова компания във вътрешния пазар. Тя произвежда стероиди, които на нашия пазар се появиха едва наскоро, през 2012 г., годината. Все пак, въпреки новостта на продуктите, са в достатъчно голямо търсене сред спортистите.

 

 

 

Информация : Тестостерон Пропионат Nas Pharma

Активното вещество в основата на лекарството е тестостерон пропионат. Това е един от първите разработени тестостеронови естери и като цяло един от най-старите стероиди (синтезиран в 30-те години на 20 век и няколко години след това се въвежда на пазара от компания Schering, първоначално проектирани за медицински цели). Сега той е един от най-популярните стероиди и редовно се използва от много спортисти по света.

Testolin ампули, основаващи се на този стероид може да допринесат за редица значими подобрения в спортна с достатъчно бързо действие. Говорейки за действието: периода на активност на лекарството е от 1 до 2 дни, така че инжекция се препоръчва да се слага всеки ден.

 

 

Какви последици могат да бъдат постигнати от Testolin Nas Pharma 1 ml, когато се използва правилно:

 

Първо, увеличаване на мускулната маса

От друга страна, увеличаването на ефективността на енергия

Трето, подобряване на възстановяването и увеличаване на твърдостта на мускулите

Четвърто, изразен ефект от изгаряне на мазнини

Пето, повишено либидо по време на цикъла

Шесто, намаляване на риска от коронарна болест на сърцето и исхемия.

 

 

 

И нещо важно: за разлика от други естери, тестостерон пропионат в спорта може да се използва не само от мъжете, но и от жените. С други думи, стероида Testolin в ампули, може да се използва без много риск от жените, но е много важно да не се превишава препоръчваната доза от 25-50 мг (в някои случаи, 100 мг) на всеки 6 дни. Иначе може да направи известни ефекти на вирилизация.


 • В заключение: Кутията с ампулите трябва да се съхранява извън обсега на домашни любимци и деца. Сигурно затворени на напълно сухо и тъмно място, извън обсега на светлина или влага.

 

 

 

Как се използват ампулите Testolin 1 ml

В спортната практика това лекарство може да се използва ефективно за увеличаване на мускулната маса и да повиши ефективността на енергия. Имайте предвид, че може да се използва не само от мъже, но и от жени. Препоръчителната доза за мъже Testolin в ампули - е 100-200 мг през ден или всеки ден. Това обяснява и честотата на приложение, защото има много малка активност в организма - около 1-2 дни след последната инжекция. Цикъл на базата с този стероиден медикамент трае около 6-8 седмици общо. В повечето случаи, тези дози и продължителност на употреба е достатъчна, за да се постигне значително подобрение в спортните успехи.

 

Имайте предвид, че използването на Тестостерон пропионат от Нас Фарма практически не се използва индивидуално, той обикновено се комбинира с други средства като Туринобол или Винстрол, за да получите по-добри резултати в края на цикъла. Но с какви други стероиди може да се комбинира пропионата, това много зависи от вашата цел и опит.

Цикъл с Testosteron Propionat Nas Pharma + Данабол може да бъде избран от спортисти, които се стремят към по-голяма мускулна маса. Цикъла можът да се извършва както следва: Всеки ден се поставя 100 мг тестостерон пропионат и метандиенон в доза 30 мг (дневно) в продължение на седем седмици. На изхода от цикъла, можете да използвате стероида станозолол, и след цикъла задължително терапия с анти естрогенни като Провирон.

Тестостерон Пропионат + Turinabol е подходящи за спортисти, които желаят да подобрят основно красивия вид на мускулите си (релеф). Дозите могат да се използват както следва: 100 мг тестостерон пропионат през ден и 40 мг дневно Turinover. За терапията след цикълът може да се наложи употреба на тамоксифен.

По принцип, ако искате да създадете индивидуален цикъл само за вас и имате някакви въпроси, не забравяйте да посетите нашия форум. Опитните консултанти на Anabol.bg ще отговорят на всички ваши въпроси относно дозировка и комбиниран прием.

 

Отзиви за Testolin

Ако проучите мненията за Testolin Nas Pharma в нашия форум, е възможно да се заключи, че това е един ефективен стероид, който с правилна рецепция може значително да подобри физическата активност. Според изявленията, той най-често се използва за увеличаване на мускулната маса, увеличаване на силовите показатели, изгаряне на мазнини, и дори подобряване на релефа и увеличаване на мускулната плътност.

Също така, от мнения оставени на нашия емайл разбираме, че препаратът е много подходящ, както за опитни спортисти така и за начинаещи, който още не са опитвали спортни стимуланти. Свойствата му са много ефективни и се съчетава добре с различни стероидни средства, като станозолол или метандиенон, който позволяват да се постигне значително подобрение в крайните резултати.

 

 

Поръчка на Тестостерон Пропионат от Nas Pharma

Купете този препарат или други подходящо ефективни медикаменти за спортната практика в нашият онлайн магазин. Закупуването от Anabol.bg със сигурност ще бъде един прост и лесен за клиента процес.

Първо, можете да си купите Testolin, без да се притеснявате за сигурността на вашите лични данни. Поверителни данни, които се предават към нас, независимо от условията, няма да се предадат на трети лица. Ето защо, ако поръчате спортни стимуланти, със сигурност ще запазите своята анонимност, което е много важно.


Второ, ние работим надеждно и продаваме само оригинални продукти. Т.е. в Anabol.bg можете да поръчате тестостерон пропионат уверени, че ще получите истински продукт от Nas Pharma. И всичко това, защото ние работим само с надеждни доставчици или директно с производители, които имат сертификат да произвеждат спортна фармакология.

На трето място, по-специално, можете да си купите Testolin ампули с бърза и удобна доставка. Нашият онлайн магазин работи с куриерски фирми Спиди и Еконт, който доставят до всяка точна на Република България.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Nas, Pharma, Nas Pharma, Testolin, (Nas, Pharma), Тестостерон, Пропионат, 10ампули., Testolin (Nas Pharma) Тестостерон Пропионат - 10ампули.