Testosteron Depo (Galenika) 5 ампули 1мл.

  • Код на продукта: 5 ампули 250мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00 лв

Testosteron Depo от "Галеника" (Сърбия) – анаболен стероид, добре доказан в културизъма за покачване на тегло и увеличаване на ефективността на сила. Той притежава всички качества на естествения хормон, но се различава по-продължителното му действие до 15 дни.

 

Какво е Testosterone Depot: описание на стероида

Всеки спортист знае, че тестостерон е отговорен за андрогенните и анаболните процеси в организма. Под влияние на този хормон е започва бърз растеж на маса и сила. По време на тренировка увеличава физическите и емоционалните параметри.

 

 

Това е модификация на молекулата хормон прикрепена към веригата етер. Този механизъм осигурява постепенно освобождаване на хормона в кръвта, по този начин осигурява на атлета неприятните постоянни инжекции.

 

Историята на съвременния стероид датира от 1950 г., когато свойствата на анаболните стероиди едва започваха да се изследват. Енантат е първият в историята маслен стероид със забавено действие, и прави истинска революция. Първоначално, метода за използване на тези лекарства със същата активна съставка е ограничен само до областта на медицината, те са се използвали за лечение на рак на гърдата при жени и забавяне на образуването на мускулите при юноши. Но след няколко години тези стероиди, бързо запълниха пазара и образуваха тласък за бързо развитие на силата в спорта.

 

  • Популярността на този инжекционен стероид е голяма заради едно от свойствата, което стимулира регенеративните процеси в организма, повишава общия тонус на организма и оказва положително въздействие върху ставите.

 

Производител на Testosterone Depo е компанията "Галеника" тя описва неговото действие и фармакокинетика в организма : Стероида започва да работи в рамките на няколко часа след инжектиране, и поддържа високи нива на хормон в кръвта в продължение на 15 дни.

 

Стероидът не е токсичен за черния дроб, но има някои странични ефекти, които трябва да бъдат взети предвид при изграждането на цикъла. Странични ефекти Тестостерон Депо (250 мг / мл) : голям капацитет на ароматизиране и превръщане в естроген. Следователно, лекарството може да доведе до гинекомастия, натрупване на вода и мазнини по тялото. Най-често, дори когато се използва умерена доза, причинява странични ефекти, като акне, изпотяване, повишена агресивност, активен растеж на косми по лицето и тялото.

 

Страничните ефекти се неутрализират, като се използват анти естрогени - тамоксифен или Провирон. Намаляването на природния тестостерон, както е отбелязано от нашия форум, под действие на стероидните естери, се възстановява добре след прилагане на Прегнил.Testosteron Depo и неговите аналози се използват от силови спортисти, културисти и щангисти, когато е важно да покачът тегло и да увеличат силата.

 

От аптека в България Тестостерон на Галеника не може да се купи, така че единствената възможност за спортисти да придобият този качествен анаболен препарат са онлайн магазините. Не забравяйте, че цената на спортните анаболни стероиди отговаря на висок процент и качество, и не може да бъде ниска. Ако намерите този стероид и цената на лекарството е много по-ниска от средната, сте попаднали на фалшификат. Пазете здравето си, то не се купува с пари.

 

Как да приемате Testosteron Depo

В зависимост от нивото на спортиста и неговите физически способности се съчетава индивидуална дозировка за стероидния цикъл. В идеалния случай, съвети за използването може да получите от някой по-опитен. Като алтернатива може да използвате нашия форум, където може да намерите съвети на експерти.

 

Стероиден цикъл с Testosteron Depo има различна продължителност, от 4 до 12 седмици. Начинаещите могат за започнат с кратък цикъл от 4-6 седмици, докато техните рецептори не са блокирани или висока чувствителност към лекарството. Атлети на професионално ниво сами да регулират дължината на цикъла по тяхна преценка.

 

Използвайте тестостерон депо в седмични дози от 250-500 мг., но е възможно и да увеличите дозата до 1 грам на седмица. Тъй като лекарството е с голяма продължителност на действие, обикновено  инжектиране се изисква само веднъж седмично. Но някои спортисти предпочитат да разделят седмичната доза на няколко пъти.

 

Жените използващи такава инжекция ще усетят много голям ефект, когато се използва соло, но не забравяйте и за рисковете от странични ефекти. При мъжете ако искат по-голям ефект, може би най-добрият избор е да го съчетаят в различни комбинации. За тези, които искат да засилят още повече интензивността за покачване на мускулна маса, можем да препоръчаме комбинацията с нандролон, параболан, дианабол.

 

 

Testosteron Depot: Мнения

Огромен брой мнения за ефективността на лекарството могат лесно да бъдат намерени в Интернет. Много спортисти, използващи този стероиден агент са спечелили висок процент на маса и сила. Отзиви за Testosteron Depo присъстват във форума на нашия онлайн магазин.

 

Те отбелязват, че от един стероиден цикъл печелят 8-10 кг. мускулна маса. И ако не пренебрегваме лекарствата използващи се след цикъл, резултатите може да се съхранят дълго време.

 

Отзиви за Тестостерон Енантат потвърждават информацията, че лекарствения продукт се открива на допинг тест 4 месеца след края на цикъла. Следователно, използването на лекарството преди състезание не е много подходящо.

 

От изучаването на много мнения може да се заключи, че употребата на ненужно високи дози не води до увеличаване на теглото и силата в широк мащаб. Предозирането на лекарството води до честа проява на неприятни странични ефекти като гинекомастия и косопад.

 

Ето защо, след като прочетете мнения на други вече използвали го клиенти, ще си наложите извода, че трябва да се приема разумно и внимателно, като се спазва препоръчителната доза и интервалите между циклите.

 

Къде мога да закупя Testosteron Depo

Атлети, пребиваващи на територията на България могат да се възползват от нашия онлайн магазин, бързо и сигурно може да закупите този препарат или други стероиди. Вече не може да се тревожите за това, от къде да купя Testosteron Depo от "Галеника", така, че цената му да е разумна и качеството да е високо и доказано. Поръчките на продукти от нашия онлайн магазин могат да бъдат доставени до всяко селце на територията на по-горе посочената страна.

 

Поръчка Testosteron Depo в нашия онлайн магазин - това означава, че може да бъдете уверени в качеството му. Ние работим директно с производителите на лекарства, стероиди и ги получаваме от първа ръка. Този фактор ни позволява да определим минимална търговска печалба за закупуване на спортни лекарства достъпни за възможно най-много спортисти. Ние не преследваме целта за печалба, а увеличаването на броя на редовните ни клиенти.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Testosteron, Depo, (Galenika), ампули, 1мл., Testosteron Depo (Galenika) 5 ампули 1мл.