Изчерпано количество
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули

Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 55.00 лв

Testosterone Propionate (пропионат) - стероидно лекарство, което има бързо действие с постановен анаболен и андрогенен ефект. Той се използва ефективно в медицината и в спортната практика.

 

В медицината това средство често са предписва за функционални нарушения в половата система, по време на менопауза или сексуална недоразвитост при мъжете, както и в случаите на свързаните заболявания на нервната и сърдечно-съдовата система. Има и други възможни индикации за употреба.

 

 • В спорта, тестостерон пропионат Primus Ray може ефективно да се използва като допинг агент. При цикъл с този стероид може да се постигне качествен мускулен растеж сила или релеф. Лекарството се препоръчва за начинаещи, които тепърва се запознават със стероидите.

 

Какво е Testosterone Propionate (пропионат)?

Активната съставка на лекарството е един от най-популярните тестостерон естери, използван още през 20-ти век като и днес се наслаждава на високо търсене. Според свойствата си е силен анаболен и андрогенен стероид (и двете дейности добавят до 100% от ендогенен тестостерон).

 

Той има механизъм на действие идентичен с други тестостеронови естери. Тестостеронът пропионат от PRL - е бързо действащ стероид. Дейността му е в състояние да се усети още в началото на цикъла. Въпреки това, той не може да се похвали с продължително действие. Активното вещество трае около 2-3 дни, така че да се получат желаните резултати инжектиране трябва да се извършва често. Приложение трябва да се извършва с интервали всеки ден или всеки трети ден. Ако се използва правилно, може да има множество значими подобрения за спортисти.

 

Този стероид придава ефекти като растеж на високо качество на мускулите, увеличаване на силата и издръжливостта, увеличаване на мускулната плътност и релеф и ефект от изгаряне на мазнините. Наред с другите неща, той също така помага за подобряване на баланса на азот и повишава либидото.

 

Тестостеронът Пропионат не може да се нарече лекарство, което се характеризира с тежки странични ефекти. Въпреки това, някои рискове от странични ефекти все още съществува. По-специално присъства вероятността на андроген аномалии, включително мазна кожа и акне. Благодарение на ароматизацията си от своя страна може да доведе до смущения с естрогенно качество.

 

Това може да бъде прекомерно задържане на вода или гинекомастия. Сред другите възможни странични ефекти са вписани и намаляването на собственото производство на тестостерон.

 

Testosterone Propionate PRL трябва да се съхранява на сухо място, защитено от влага и светлина. Дръжте кутията с ампулите при стайна температура. Като предпазна мярка, трябва да е далеч от деца и животни.

 

Ако имате нужда от повече информация за лекарството, не забравяйте да посетите нашия форум. Там за посетителите са предвидени подробни описания за всички фармакологични продукти, като има и теми за обсъждане на различни активни вещества и производители.

 

Стероиден цикъл с Testosterone Propionate (Primus Ray)

В зависимост от спортиста, приоритетите на това лекарство може да се използват ефективно за различни цели. Той е в състояние да даде отлични резултати не само в силовите спортове, но и в много други актуални днес дисциплини като лека атлетика. Той има силен ефект и е умело съчетаван с много стероиди.

 

Дози Propionat Primus Ray варират от 100 до 200 мг през ден или на всеки трети ден. Средната продължителност на използване е около 6-8 седмици. Завишена продължителност, много често приложение и голяма дозировка не се препоръчва, тъй като те могат да доведат до промяна в посоката на действие.

 

Цикъл с Тестостерон Пропионат ефективно може да се извършва не само от мъже. Жените могат да използват това лекарство, но в по-ниска доза - 25-50 мг (по възможност до 100 мг) за 5 дни. При неспазване на препоръките самите атлетки са подложени на риска от възникване на симптоми от вирилизация.

 

Какви са стероидите, които можем да комбинираме с Testosterone Propionate, за да се получат най-добри резултати? Изборът на комбинация за използване зависи от спортиста. Изчисляването е според опита, целите и наличните финансови ресурси.

 

 Използването на тестостерон пропионат и станозолол е възможен избор за релеф придружен с гъсти и релефни мускули.


 Комбинация с Туринабол е перфектна за начинаещите спортисти за увеличаване на силата и качеството на растежа на мускулите.


 Във връзка с нандролон е възможно да се постигне набор от ясно изразена мускулна маса и други подобрения. Това не са всички ефективни връзки, а само някои примерни.

 

 • Ако искате да използвате това лекарство, но са ви нужни още съвети. Консултирайте се с нашия форум. Там всички отговори на ваши въпроси ще са от експерти, включително от треньори по културизъм и спортни лекари.

 

Коментари за Testosterone Propionate (пропионат)

Коментари от спортисти са надежден източник на актуална информация за фармакологичните лекарства. Въпреки това, мненията не трябва да бъдат единственият критерий, по които да се правят изводи. Същото лекарство може да има няколко различни ефекти върху атлети, в зависимост от чувствителността или имунитета на организма, извършените тренировки, храна и много други фактори.

 

Коментарите за Тестостерон Пропионат PRL го описват като добър работещ стероид. Спортистите казват, че дейността му е доста бърза и въздействията му са с добра ефективност. Въпреки това, ако се съди по изявленията, в някои случаи, инжекциите може да донесат известен дискомфорт, защото трябва да се изпълняват често.

 

Поръчка на Testosteron Propionat Primus Ray

В нашия онлайн магазин можете свободно да се насладите на най-добрите спортни стимуланти от водещите и доказани официални производители. На виртуалните рафтовете на магазина ще намерите висококачествени стероиди, пептиди, гонадотропин и много други продукти.

 

Поръчка на пропионат е възможна, и то на достъпна цена. Нашите цени са приятни и на разположение за всичко спортисти, защото имаме гъвкава система на отстъпки. Ако искате да разберете повече посетете секцията "Въпроси и отговори". На тази страница, ние сме публикували отговори на всички важни въпроси, свързани с работата на нашия онлайн магазин.

 

Ако искате да поръчате спортни стимуланти безопасно, тук е най-доброто място. Нашата продукция идва само от надеждни източници, "от първа ръка." За сътрудничество, ние избираме само надеждни доставчици и производители, на които може да се вярва. Коментарите потвърждават, че Anabol.bg работи честно и осигорява качествено обслужване на всички спортисти.

 

В същото време поръчката на Testosteron Propionat P.R.L е безопасна, защото е предвидена системата за защита, която наред с други неща гарантира безопасността на вашата поверителна информация.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Testosterone, Propionate, (Primus, Ray), пропионат, ампули, Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули