Изчерпано количество
 • Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.
 • Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.
 • Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.

Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.
 • Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.
 • Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 73.00 лв

Trenaver А - е мощен анаболен стероид, създаден от Vermodje SRL (Молдова) основата на активното вещество е тренболон ацетат. Препарата идва под формата на флакон от 10мл за инжектиране и при правилно използване дава възможност за значително увеличение на производителността на енергия и увеличаване на мускулната маса.

 

Trenaver A и негови аналози стимулират производството на растежен хормон в организма, и увеличават инсулиноподобен растежен фактор, при който спортистът може лесно да загуби няколко килограма.

 

Trenaver A: Описание и свойства

Първоначално ефектът от това вещество, използвано във ветеринарната медицина, е работил усилено в животновъдството за увеличаване на апетита и теглото на добитъка. Но в днешни дни тренболон ацетат се използва от представители на различни спортове. Това не е изненадващо, тъй като лекарството има висока прогестогенна активност и не ароматизира.

 

Той е модификация на нандролон с присъединяване на етер ацетат, активната съставка на стероида ви позволява бързо да подобрите спортните постижения. Trenaver A от Vermodje е популярен в аеробните спортове за бързото увеличение силата издръжливоста. Освен това, по време на подготовката понижава нивата на кортизол и повишава либидото.

 

Той се характеризира с мощна андрогенна и анаболна активност (200% и 400%, съответно, в сравнение с тези на тестостерон). Въпреки това, поради присъствието на етер, активната съставка остава активна до три дни. По този начин, за продължителен период от активиране на вещества в кръвта позволява рядкото инжектиране на лекарството и непрекъснато поддържа сравнително високо ниво на хормона.

 

Дозиране Trenaver A Vermodje е следното: препоръки от професионални спортисти : трябва да се прилага в задните части, количество от 50 до 100 мг дневно. Не превишавайте дозата използвана в инжекциите, не е желателно поради увеличен риск от странични ефекти. Прием от жени на този стероид е противопоказана, поради повишения андроген в лекарството.

 

 • Той е в списъка на най-ефективни за набор от тегло и за увеличаване на силата на спортиста, въпреки високата му цена, е един от първите.

 

Активното вещество се превръща в DHT и намалява синтеза на тестостерон. Странични ефекти от инжекции Trenaver А може да са по-големи при увеличаване на дозировката а резултатите са високо кръвно налягане, загуба на коса, акне, повишена агресивност, мазна кожа, безсъние.

 

В нашия форум можете да намерите по-подробни указания за Trenaver A от Vermodje. Ние продаваме не само високо качество спортна фармакология, но и носим принос за популяризирането на силовите спортове и повишаване на грамотността на спортисти.

 

 

 

Стероиден цикъл с Trenaver

Поради високата андрогенна активност на активното вещество, използването на инжекционня тренболон се препоръчва само за представители на силния пол. При жените, е известно, че причинява вирилизация, така че използването на дори малки дози е абсолютно противопоказано.

 

Цикъл с параболан включва инжектиране от четири до осем седмици. Когато продължителността е повече от 10 седмици опитни спортисти винаги са съветвали да се взимат антиестрогени (провирон или тамоксифен) също и гонадотропин. Такива мерки не само ще избягват страничните ефекти, но също така нормализират производството на тестостерон.

 

Как да приемате Trenaver можете да намерите информация в нашия форум. Приемането на всеки стероид трябва да бъде строго изчислено, и ако е възможно - консултиране с опитен спортист. Ако това не е възможно за вас - в нашия форум ще получите тази информация напълно безплатно.

 

Нашите модератори са запознати със стероидите, тук общуват и спортисти с различни нива на обучение, от начинаещи до професионалисти. Ето защо, ако имате някакви проблеми с избора на необходимата доза - винаги можете да помолите за съвет от знаещи хора.

 

За по-опитните спортисти често се прилага дозата от 50 мг дневно, или 100 мг през ден. По-малко опитни спортисти препоръчват да започнете употреба на лекарството с по-малки дози. Това се прави, за да се провери реакцията на организма към активната съставка.

 

Цикъла с Trenaver може да бъде приложен и в комбинация с други стероиди. Сред спортистите популярна съвместимост е прием с Winstrol или Anavar. Комбинацията ще даде голямо увеличение на сухото тегло и не изисква прием на антиестрогени.

 

Trenaver A: Мнения

Мненията за лекарството са много сходни. Повечето спортисти, които са се занимавали с спорт и този стероид е преминал през тях са постигнати значителни резултати. Това се отразява добре на неговата популярност – той се използва, независимо от нивото на спортиста.

 

Отзиви Trenaver A твърдят, че в течение на осем седмици, този препарат, може да наберете до 10 кг висококачествени релефни мускули. Много спортисти са единодушни в това, че с помощта на молдовския стероид може бързо да се отървете от мазнините по тялото, и да се повиши ефективността на издръжливост и сила.

 

 

Къде мога да закупя Trenaver A и каква е неговата цена ?

Днес можете да си поръчате Trenaver в много онлайн магазини. Тук, обаче сте имунизирани от измами или от продажба на некачествени стоки. Излишно е да казваме, че нередовни, фалшиви лекарства могат да имат вредно въздействие върху организма на спортиста.

 

Ако искате да си купите Trenaver A с абсолютна гаранция за доставка на качествени продукти - свържете се с нашия онлайн магазин. Ние не сме уеб сайт за един ден, който има за цел да мами клиенти. Фирмата е работила в продължение на много години и е спечелили репутацията на надежден и доверен доставчик на стероиди в България.

 

Тук можете да си купите Trenaver на достъпни цени. Липсата на посредници между нас и преките производители ви позволява да закупите стероиди на разумни цени. Фирма Vermodje – има спортен лиценз и е производител на висококачественни препарати, така че можете да им се доверите и да започнете цикъл за вашата спортна подготовка.

 

Поръчка и желания за фармакология, можем да приемем по всяко време на деня. Поръчките се обработват в рамките на 4 дни. Плащане за нашите продукти се извършва чрез наложен платеж в куриерската фирма.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса