Изчерпано количество
  • Treneject (Orienpharma) Тренболон енантат - 5 дози/1мл
  • Treneject (Orienpharma) Тренболон енантат - 5 дози/1мл

Treneject (Orienpharma) Тренболон енантат - 5 дози/1мл

    Изчерпано количество
  • Treneject (Orienpharma) Тренболон енантат - 5 дози/1мл
  • Treneject (Orienpharma) Тренболон енантат - 5 дози/1мл
  • Код на продукта: 5 дози по 1мл.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 89.00 лв

TRENEJECT – модерен анаболен стероид с активно вещество тренболон енантат. Той се използва предимно при подготвителен период в спорта, включително и в културизъма. Атлети от различни дисциплини, обикновено го използват за продължителност след цикъл, за да получат максималното от чиста мускулна маса, изгаряне на мазнини и увеличаване на силата.

Treneject е произведен от Orienpharma. Тя е китайски производител, чиито продукти едва наскоро се появиха на нашия пазар (в средата на 2013 г.). Въпреки новостта на Orien pharma вече е спечелила доверието на местните спортисти и техните стероидни продукти са високо търсени.

 

Ефект и свойства на Treneject

Стероида тренболон енантат, и активното вещество на този препарат е разработено през 20-ти век за използване във ветеринарната медицина. Първоначално той е бил използван за увеличаване на апетита и теглото на животните. В наши дни тренболон енантат става един от най-добрите продукти за подобряване на спортните постижения.

Ако разпределим свойствата на TRENEJECT, първото нещо, което си струва да се отбележи, е, че неговото действие е много дълго. Срокът на действие на препарата е около 10-14 дни, считано от последния прием, времето му на полуразпад е 7-8 дни. Поради това, честа употреба не е необходима (един или два пъти на седмица).

Важно е също така да се каже, че Treneject – е мощен анабол с андрогенна активност, която също е доста висока. Ето защо, се препоръчва да се употребява предимно от опитни състезатели, които многократно са предприемали стероидни цикли с участието на по-слабите стероидни агенти. Ако сте от тези хора, който желаете да постигнете по-добра физическа форма тренболон енантат и неговите свойства ще помогнат за тази цел.

 

Бързо и качественно увеличаване на мускулната маса

Значително увеличение в производителността на енергия

Високо изгаряне на мазнини (поради увеличаване на GH)

Увеличение на инсулиновия фактор

Намаляване на кортизола и увеличаване на либидото.

 

Важно: в спортната практика Treneject се препоръчва да се приема само от мъже, жени обикновено не го използват. Причината е, че има доста висока андрогенна активност и това означава, че може да се получи вирилизация (натрупването на черти характерни за мъже).

Тези нови анаболни стероиди произведени от OrienPharma трябва да се съхраняват на тъмно и сухо място при стайна температура. Също така, като предпазна мярка, трябва да бъдат надеждно скрити и далеч от домашни любимци и деца.

 

Как да приемате Treneject?

Като част от спортната практика, този стероид се използва предимно за висококачествено покачване на мускулната маса, увеличаване на силата и изгаряне на мазнините. Прием на Treneject обикновено се прилага във връзка със други стероидни медикаменти. Добра комбинация със други AAS е станозолол или тестостеронови естери, за постигане на най-добри резултати.

Как да приемам Treneject (тренболон енантат) и за какво трябва да се комбинира със други стероиди? Всъщност ефективен цикъл с този препарат, можете да предприемете много. Изборът на определена комбинация се определя основно от вашата цел и разбирасе опит, включително и финансовата ви възможност, защото стероиди от този ранк са доста скъпи.

Съвместно инжектиране на Treneject и тестостерон пропионат и комбинация с туринабол може ефективно да се извършва от спортистите, за които основната цел е качественото нарастване на мускулната маса и висока печалба на сила. Дозите могат да се използват както следва: тренболон енантат 200 мг на седмица, пропионат 100 мг два пъти в седмица и Туринабол 40 мг на ден. Цикълът е с продължителност осем седмици, както от 10-ия ден започвате прием на Proviron (25 мг дневно), и PCT - кломифен цитрат.

От друга страна, такъв начин на анаболен тестостерон енантат + е много подходящ за спортисти, е поставила за цел, вкарвайки големи количества тегло и увеличаване на силата. Режимът на дозиране може да се използва следната: тестостерон енантат 1 до 7 седмица (500 мг седмично), активното лекарство от 1 до 6 седмици (200 мг седмично), гонадотропин седмица 3 (500 единици на всеки три дни в продължение на две седмици) за след цикъл терапия - тамоксифен или кломифен цитрат.

Като цяло, използването на Treneject от Orien pharma е от хора, които обикновено извършват дози от 100 до 300 мг в цялата седмица. Това е препоръчителната доза от лекарството при превишение на дозите екипът на Anabolbg не носи отговорност. Също така е важно да се отбележи, че тези препарати са значително нов в България и само във форума на Anabol.bg, можете да разберете всички нюанси на използването на тези и подобни препарати за спорта. И всичко това, защото можете да комуникирате с нашите, за да получите своя съвет за разумно използване на този и други локални лекарства във вашата спортна практика.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Treneject, (Orienpharma), Тренболон, енантат, дози/1мл, Treneject (Orienpharma) Тренболон енантат - 5 дози/1мл