Изчерпано количество
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml

Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml

  Изчерпано количество
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10 мл / 50мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 65.00 лв

Stanozolol Winstrol Injection – това е инжекционна форма на станозолол (водна суспензия), продуцирана от фармацевтична компания Malay Tiger.

 

Продуктът преди всичко има забележителен и обширен списък от положителни ефекти - от увеличаване на силата производителността и издръжливостта до изгаряне на мазнините, но също така е доста мощен анаболен стероид (анаболна активност - 320% от тестостерон) и умерена андрогенна активност (само 30% от тестостерон).

 

Winstrol Malay Tiger 50 мг се използва главно в областта на спорта. Инжекциите от стероида редовно се използват в културизма, вдигане на тежести, бокс и много други популярни днес дисциплини, за да се подобри качеството на мускулите, изгарянето на мазнините, за повече сила и издръжливост.

 

Стероидът може да бъде полезен и в други области, по-специално в контекста на лекарство се описва лечение - при остеопороза, мускулна дистрофия, в периода на възстановяване след инфекциозни заболявания, в нарушение на синтеза на протеини, при наранявания, изгаряния, при предварителни и постоперативни периоди, и така нататък.

 

Какво е Stanozolol Injection Malay Tiger : Описание

В основата на описаната форма, както вече беше отбелязано, е инжекционният стероид станозолол. Този популярен продукт е производно на дихидротестостерон, модифициран с цел подобряване на свойствата на анаболните и андрогенни качества.

 

Активната субстанция се появи на бял свят благодарение на усилията на Winthrop Laboratories, и първоначално е бил разработен за ветеринарни и медицински приложения. Въпреки това, по-късно многобройните предимства на станозолол намират място и в спорта, следователно в наши дни е известен главно като ефективен спортен стимулант.

 

Говорейки за плюсовете и положителните ефекти нека опишем, в какво се проявява използването на Winstrol Malay Tiger:

 

● На първо място, той помага за подобряване на мускулния релеф;

● Второ, свойствата на Stanozolol Injection предвиждат значително увеличение на производителността на енергия и издръжливост;

● Трето, стероида има уникални качества към ефекта от изгаряне на мазнини;

● Четвърто, той осигурява значително увеличаване на апетита и спомага за отделяне на излишните течности от организма.

 

Важно: Използването на Stanozolol 50 мг се препоръчва само за мъже атлети, жените спортисти не трябва да го използват поради риск от вирилизация.

 

За справка: вирилизация - е процес на натрупване и развитие на мъжките функции при жени (повишено окосмяване по тялото, промяна на гласа, и така нататък).

 

Също така е важно да се помни, че съхранението на такъв фармацевтичен препарат е най-добре да е в напълно сухо и тъмно място, защитено от по-нататъшно проникване на светлина и влага. В допълнение, лекарството трябва да бъде по-надежден начин скрито от деца и домашни любимци за тяхната безопасност.

 

Как се приема Winstrol Malay Tiger?

Като част от спортната практика, описаният стероиден агент се използва главно за производство на висококачествена мускулна маса, издръжливост, производителност и сила. В същото време този стероид много често се използва солово, но обикновено лекарството се комбинира с други стероиди, за да се постигнат по-изразителни резултати въз основата на цикъла.

 

С какви анаболни стероиди най-често се използва Winstrol Malay Tiger? Въпросът не е толкова прост, защото има много ефективни комбинации със станозолол, но като цяло повече се определят от преследваната цел от спортиста, опитът му и финансовия капацитет.

 

За голям тласък на спортните постижения, можете да използвате Stanozolol съвместно с Анавар. Режимът на дозиране е както следва: Винстрол - 50 мг на ден (1-6 седмица), оксандролон - около 40 мг на ден (1-6 седмици) при 6-7 седмица се включва Тамоксифен може в дозировка от около 20 мг на ден (за възстановяване на естественото производство на тестостерон).

 

 Ако искате да постигнете значителен растеж в мускулите с употребата на този стероид, според практиката, може да се комбинира с инжекции от нандролон деканоат. Дозите се използват както следва: нандролон - 200 мг на седмица в продължение на 7-8 седмици общо, инжекционни станозолол - около 50 мг през ден за общо 7-8 седмици. На изхода се прилага стероида Turinabol (40 мг дневно) и тестостерон пропионат (100 мг всеки ден), а за РСТ - отново Тамоксифен (40 mg на ден в продължение на 4 седмици общо).

 

По принцип, препоръчителната доза, която се основава за Stanozolol Injection - е 50-100 мг на ден или през ден. Препоръчителната продължителност на приема на стероида - пълно 6-8 седмици. Такива обеми, честота и продължителност на приложение в повечето случаи са достатъчни, за да се постигне значително подобряване на физическата форма, и не само.

 

Описаната дозировка на лекарството обикновено не е проблем, защото е в удобно активно съдържание на вещество 50 мг на 1 мл. За да получите препоръчителната доза от станозолола - 100 мг трябва да изтеглите точно 2 мл от него, а за доза от 50 мг - точно 1 мл, нито повече, нито по-малко.

 

И още нещо: Във форума Anabol.bg, можете да разберете повече за прилагането на всички спортни агенти. И всичко това, защото в нашия форум можете да говорите със съветници (спортен лекар, треньор по културизъм и др.) И да получите разумен съвет за приемане на този и много други налични фармакологични агенти.

 

Коментари за Винстрол от Malay Tiger LTD

В повечето прегледи на Stanozolol Injection Malay Tiger, този стероид се хвали с относителната си безвредност. Той в никакъв случай не е характерен към ароматизация, отклонения като гинекомастия, натрупване на течности и повишаване на кръвното налягане (неговият прием помага за премахване на излишните течности от организма).

 

Прогестогенна активност, и андрогенни странични ефекти не се усещат. Ако искате да разберете повече за този анаболен агент моля постете форума на нашия сайт.

 

Как и от къде да закупя Winstrol Malay Tiger 50mg?

Ако имате желание да закупите описания стероид, вие трябва да знаете, че това може да се направи бързо и лесно от онлайн магазин Anabol.bg.

 

Защо нас? В действителност има доста причини - рентабилност, надеждност и така нататък. Но нека опишем всички предимства на нашия магазин в детайли и в ред.

 

На първо място, изборът на онлайн магазина Anabol.bg, за поръчка на Winstrol Malay Tiger, можете да бъдете сигурни, че в крайна сметка ще получите оригиналния продукт произведен от фармацевтична компания Malay Tiger. Защо така? Всички наши спортни стимуланти идват при нас директно от производители и фабрики, както се нарича от ​​"първа ръка", без участието на трети лица. Поради това съмнения в неговата "оригиналност" отпадат напълно!

 

Второ, благодарение на специалната система за отстъпки на нашия сайт, можете да направите една реална сделка. По-специално, цената Winstrol Malay Tiger, както и на всички други стероиди, които сме заявили, може значително да се намали. Пълни подробности за системата може да получите в секция "Въпроси и отговори".

 

На трето място, ако решите да използвате онлайн магазин Anabol.bg, в действителност вие сами се защитавате от изтичане на лични данни. Фактът е, че нашите ресурси са защитени от SSL връзка, която осигурява пълна анонимност.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Malay, Tiger, Malay Tiger, Winstrol, (Malay, Tiger), Stanozolol, 10ml, Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml