Trenabol (Nas Pharma) Параболан - 10ампули.

  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 92.00 лв

Trenabol производство на Nas Pharma - модерен стероид, с активното вещество, което е тренболон енантат. Неговото прилагане се извършва основно в спортната практика. Обикновено, спортисти го използват с продължителността на прием (около 6-8 седмици), за да получат високо качество на мускулите и / или за да се постигне повишаване на ефективността на енергия.

Активното вещество от стероида - тренболон енантат е силно анаболен агент с бързо действие. Първоначално той е бил разработен и се е прилагал в ветеринарната практика. Днес, обаче, най-голямото търсене е в областта на спорта. Той се използва редовно в различни дисциплини като културизъм, за да подобри спортните постижения.

 

 

Описание Trenabol 200mg от Nas Pharma

Компанията Golden Nas Pharma, която произвежда този стероид е един от най-големите производители на спортни фармакология сред европейските производители. Независимо от факта, че техните продукти на нашия пазар не се появиха толкова отдавна, те се радват на доброто търсене и увереност, както е видно от мнения.

Лекарството се нарича Trenabol  и е мощен анаболен андроген (400% анаболна активност и 200% от андрогенна активност на тестостерона) с не най-дълго, но бързо действие. Дейността му се усеща почти веднага след приложението му, но трае само 1 до 3 дни. Следователно, инжектирането на лекарството за постигане на желания ефект се препоръчва да се поставя всеки втори ден.

 

Говорейки за действие: Ако се използва правилно Trenabol може да постигнете следните позитивни ефекти:

 

Значително увеличение в качеството на мускулна маса

Повишаване на показателите при възстановяване

Изгарянето на мазнините от вътр. растежен хормон

Чуствително повишаване на нивото на IGF-1

Намаляване на кортизол и повишено либидо по време на цикъла.

 

 

Но вие трябва да разберете, че Параболан от НАС ФАРМА - е мощен стероид, който в допълнение към ефективността си може да бъде с допълнително характеризирани и странични ефекти. По-специално във връзка с относително висока андрогенна активност може да се появи заболявания като акне и пъпки, окосмяване по тялото, повишена агресия и увеличение на мазна кожа.

 

Важно е да се каже, в спортната практикака стероиди като Trenabol (200 mg, 10 ампули) се препоръчва да се приемат само от мъже, жени атлети не трябва да го използват. Защо е така? Защото, когато се използва от момичета може да се появят вирилизация, включително: окосмяване по тялото, повишена агресивност, задълбочаване на глас, а дори и промени в формата на тялото.

И накрая, няколко думи за това как да се съхранява този анаболен стероид: Съхранявайте лекарството на недостъпно място за домашни любимци и деца, защитено от светлина и влага.

 

Параболан Trenabol в спорта

Като част от спортните практики, по-специално в културизма, този препарат се използва изключително от мъжете. За жени не се препоръчва поради относително високата андрогенна активност, което може да доведе до вирилизация.

Прием на параболан от Нас Фарма се провеждат цикли с дължина от 6-8 седмици, най-вече за увеличаване на мощността на енергия и / или за да се получи високо качество на мускулите. Приема на препарата рядко се използва индивидуално. В повечето случаи, той се комбинира с други анаболни стероиди като станозолол или туринабол за да се постигнат най-добри резултати.

 

С какви точно стероиди да комбинирам Trenabol от Nas Pharma? Избраната конкретна комбинация трябва да се основава на вашата цел, финансовите възможности и най-важното, опитът. Фактът, че този препарат е препоръчително да се използва предимно от опитни състезатели или от хора, който са запознати с фармакологията и вече са употребявали анаболни стероиди.

Примерен цикъл с Параболан + тестостерон пропионат + стромба е добър избор за всички атлети, които искат да увеличат силата и издръжливостта. Стероидите се използват, както следва: около 50 мг тренболон енантат на всеки 2 дни, 100 мг тестостерон пропионат в един ден, около 40 мг от станозолол в един ден. На изхода можете да използвате - тамоксифен.

 

От друга страна, използването на този стероиден цикъл : тестостерон + туринабол + параболан може да бъде избран от тези спортисти, които желаят да получат достатъчно печалби за качество в мускулната маса. Дозите са: тренболон енантат - 75 мг през ден, Turinabol - 40 мг дневно, тестостерон пропионат - 100 мг на ден. Цикъла е с продължителност около 8 седмици като в 5тата и 8та седмица се включат гонадотропин, и FCT - кломифен.

 

Отзиви от спортисти за Trenabol Nas Pharma

Ако искате да знаете какво представлява това лекарство и неговото активно вещество, както и отзиви на други атлети, препоръчваме ви да посетите нашия форум. Там ще можете свободно да общувате с връстниците, както и с консултантите на Anabol.bg, които ще споделят своята информация и ще ви дават практически съвети за използването на стероиди.

Първо, ще отбележим, че е достатъчно ефективен. Неговото действие в повечето случаи е налице веднага след прилагането, и в крайна сметка може да даде отлични резултати в подобряването на ефективността на силата, подобряване на качеството и увеличаване на мускулната маса.

В същото време за Trenabol Nas Pharma може да се каже, че той е мощно анаболен и много силен андроген, който трябва да се използва само от опитни спортисти. Само тези спортисти, които са осъществявали прием на по-слаби стероиди ще получат най-голяма полза от него.

Ако препарата не е нов за вас, а вие вече сте използвали Trenabol Nas Pharma, можете да оставите отзив или коментар на страницата или в нашия форум.

 

.

Поръчка на Параболан Nas Pharma, и каква е неговата цена?

Поръчка на този препарат може да направите в нашия магазин, заедно с други средства за спортна фармакология. Тази покупка ще бъде за вас удобна и надеждна и може да бъде изключително печеливша. Но нека не изпреварваме себе си, а по-скоро погледнете всички основни точки на детайлите.

На първо място, ние имаме най-достъпна цена Trenabol, което се отразява на качеството на продукта и нивото на обслужване. Плюс това, имаме гъвкава система за отстъпки, които се увеличават в зависимост от размера на поръчката.

На второ място, ние ще направи всичко за вашата удобна доставка. Ние ще се грижим за ваши комфорт и услуги, така всяка поръчка ще бъде доставена до най-малкото кътче на България.

На трето място, вие избирате нашия магазин, за да направите поръчка на тренболон енантат от Нас Фарма или някакви други стероиди, за тях гарантираме, че неможе да се притеснявате за автентичност. Личната ви информация, предадена за нас е сигурна и няма да бъде на разположение на трети лица. 

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса