Trenoid (GEP) Параболан Депо - флакон 10мл.

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 82.00 лв

Trenoid - е мощен анаболен стероид, надарен с умерена андрогенна активност, както и мощен и траен ефект върху човешкото тяло. Той се произвежда от фармацевтична компания GEP, и неговата основа е тренболон енантат (нандролон модификация с различен андрогенов рецептор, и пълна липса на ароматизиращи последици).

Употребата на стероида Trenoid в повечето случаи е в спортната практика, например, е много популярен в бодибилдинга и вдигането на тежести. Той се радва на голямо търсене от спортисти, защото придава много полезни свойства и качества, които се проявяват като - стимулиране на покачването на мускулната маса, увеличаване на физическата активност, способноста за увеличаване на нивата на IGF и намаляване на концентрацията на кортизол. Този стероид може да се използва и за медицински цели (за повишаване на либидото и сексуалната активност и други причини).

Tronoid е препарат на оригиналната продукция General European Pharmaceuticals. Те са изградили система срещу фалшифициране, потвърждение за оригиналност лесно може да се намери на официалния сайт на съвместното предприятие (http://ge-pharma.net/) чрез въвеждане на символите под защитния слой (намират се на кутията)

 

Какво е Trenoid: действие и свойства

Тренболон енантат, която е активната съставка на средството има достатъчна продължителност на действие. По този начин периода на дейноста достига 10-14 дни. Това, между другото, води до нежеланата честота на прилагане на инжекции (обикновено спортисти го поставят 1-2 пъти седмично).

Известно е също, че стероида тренболон енантат (Trenoid 100 GEP) е снабден с минимална прогестогенна активност и е безвреден за черния дроб. Плюс това, той не ароматизира и не води до гинекомастия или задържане на вода в организма.

 

Положителните ефекти, който се проявяват от използването на Trenoid GEP:

Стероидът стимулира покачване на мускулна маса;

Неговата рецепция води до увеличаване на физически характеристики;

Значително увеличава съдържание в тялото на IGF (инсулин-подобен растежен фактор);

Гори мазнини за сметка на допълнителна секреция на растежен хормон;

Той е в състояние да увеличи значително либидото и сексуалната активност;

Намалява производството на кортизол, който се свързва с половите хормони.

 

Важно е да се отбележи, че тренболоновите препарати се препоръчват само за мъже. Жените, които използват параболан са ипсравени пред риск на вирилизация (развитие и формиране на вторични полови белези от мъжки тип, като задълбочаване на глас, уголемена челюст, удължаване на рамото, и така нататък).

 

Условия за съхранение:

Ампулите да се съхраняват на сухо място, далеч от достъпа на силна светлина;

Съхранението трябва да се извършва в стайна температура;

Сигроно скрити от деца и домашни животни.

 

 

Как да приемате Тренболон Енантат GEP?

Най-често този анаболен стероид се използва за набор на мускулна маса и подобряване на физическата работоспособност. За това спортисти повече го използват в комбинирани стероидни цикли.

Дозировка Trenoid GEP, която се счита за най препоръчвана е на границата от 100 до 300 мг на седмица. Тази доза е разделена на 2-3 приложения, например, 100 мг се прилага във вторник, 100 - четвъртък, последните 100 - събота. Стероиден цикъл с този стероид обикновено продължава от 4 до 8 пълни седмици. Такава дозировка и продължителност на прием са достатъчни, за да увеличат силата и растежа на сухата маса с минимален риск от странични ефекти.

Имайте предвид, че за да се постигне по-голяма ефикасност и ефективност при използването на тренболон често употребата му се извършва в комбинация с други стероидни агенти. Така спортисти често използват комбинация от параболан и тестостерон енантат. Първо стероида Тренболон се прилага в дозировка от 200 мг на седмица, а вторият - 500 мг на седмица. След цикъла се приема гонадотропин и тамоксифен, като повреме на цикъла след втората седмица може да се прилага и 25 мг Proviron.

Също така много популярна комбинация с този препарат е (200 мг седмично) Turinabol (40 мг дневно) и тестостерон пропионат (100 мг през ден). За да се премахне ароматизирането, причинено от тази комбинация, се използва Proviron® 25 мг на ден, като се започне от десетата седмица.

Ако искате да научите повече за тренболон енантат и съчетаването му с други стероиди, тогава посетете нашия форум. Там, опитни и квалифицирани консултанти ще отговорят на всеки ваш въпрос - треньор по културизъм, спортен лекар (интернист, кардиолог, инфекциозно заболяване) и други.

 

Факти и прегледи на Trenoid – General European Pharmaceuticals

Активното вещество на тази основа се използва с голяма популярност в спортните среди. В действителност, параболан е в продължение на много години на пазара и се използва активно от културисти и щангисти, както и представители на други спортни дисциплини. Ето защо в Интернет, няма да е трудно да се намерят коментари за тренболоновите естери, описващи качеството и свойствата им.

Ако не искате да прекарате свободното си време в търсене на надеждни източници, тогава посетите форума. Там, спортисти свободно общуват и споделят мнения по любими спортни препарати, така че липсата на информация няма да срещнете. Между другото, след изучаване на прегледи за Trenbolon Enantat GEP, ще научите, че това е достатъчно мощен и дългодействащ стероид. Според описанието, срокът на неговата активност достига 10-14 дни, тази информация се потвърждава от много предишни копувачи.

Мненията за Trenoid са голям брой и повечето са положителни. Той насърчава секрецията на инсулин-подобен растежен фактор, увеличава силата, помага за изграждане на мускули и изгаряне на мазнините, повишава либидото като придава и други въздействия, които са полезни в спорта и извън него.

Плюс това, не забравяйте, че тренболон е отличен комбинаторен стероид. Той много добре се комбинира с други анаболни агенти. Например най-чести комбинации : станозолол, туринабол или тестостерон.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , Trenoid, (GEP), Параболан, Депо, флакон, 10мл., Trenoid (GEP) Параболан Депо - флакон 10мл.