Stromba (Nas Pharma) Стромба - 10амп. 10мл.

  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 10амп.50mg/ml
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 58.00 лв

Stromba Nas Pharma - е анаболен стероид, който има малка андрогенна активност. Активната съставка на лекарството – инжектиращ станозолол (модифициран и е производно на дихидротестостерон).

 

Този стероид се прилага под формата на инжекции, главно в спортната практика, за изграждането на красиво тяло. Той се използва в повечето случаи, за да се увеличи плътността на мускулите, а също и да се увеличи обема на сила и издръжливост.

 

Способностите на Винстрол са полезни и далеч извън спорта. Използва се за медицински цели: за развитието на вторични полови белези при мъже, за укрепване на костната структура на тялото, за бързо възстановяване след наранявания или изгаряния, както и ред други причини.

 

 

Винстрол Nas Pharma Stromba : описание на свойствата и ефекти

В основата на препарата, както вече бе отбелязано, е инжекционен станозолол. Проектиран е още в средата на 20-ти век. По-специално, първата инжекционна форма на станозолол влезе на фармацевтичния пазар през 1962 г., когато той, е произведен под търговската марка "Winstrol Depot" и производството му е от голямата фармацевтична компания Winthrop Laboratories.

 

Тъй като ефектите на стероида станозолол инжекцион, който се основава на препарата Stromba, е анаболен стероид с умерена андрогенна активност. Неговата анаболна енергия е равна на 320 процента от ендогенен тестостерон и андрогенен ефект - само 30% от тестостерон. Стероидът се открива в кръвта - 3 седмици.

 

 

 

Стероидът Стромба от Нас Фарма притежава следните положителни ефекти :

 

Бързо възстановяване на мускулите

Повишена издръжливост;

Повишен апетит

Голям ефект от изгаряне на мазнини

Отнемане на телесните течности

Качествено покачване на мускулна маса

 

Ние също така знаем, че Stromba, прилаган в съответствие с препоръките ни, укрепва тъканното дишане, стимулира отлагането на калций в костите, забавя полезни елементи в организма (фосфор, азот, сяра) и води до развитието на вторични полови белези при мъжкия тип (ръст и окосмяване по тялото, глас и т.н.).

 

Все пак, въпреки относителната безвредностт, инжектирането му при жените - не е най-добрата идея. Момичетата него препоръчват поради високия риск от симптоми вирилизация (увеличение на глас, прекомерен растеж на космите по тялото, и т.н.).

 

Условията за съхранение на Stromba Nas Pharma се извършва при стайна температура далеч от влага и слънчева светлина, скрит от деца и домашни любимци.

 

Как да използваме продукта на Nas Pharma Stromba

Приложението на този анаболен стероид се препоръчва предимно за спортисти, които се грижат за качеството на мускулите им и искат да увеличат издръжливостта и силата си. Също така е важно да се отбележи, че при цикъл с Stromba може да се извърши солово или в комбинация с други анаболни средства.

 

Препоръчителната доза за спортисти чрез инжектиране - около 50-100 мг. Инжекциите се поставят ежедневно или през ден. Цикъл с винстрол от Нас Фарма обикновено продължава не повече от девет пълни седмици. Необходимо е да се изясни, че стероида съдържа 50 мг от активното съединение на 1 мл. Така, оптималната доза на стероида ще бъде на границата 1 до 2 мл на продукт (доза 50 мг - 1 мл, доза от 100 мг - 2 мл).

 

По време на приема  Stromba Winstrol може да се комбинира с използването на напълно различни свойства на стероиди. По-специално, това лекарство може да се комбинира със стероиди като тестостерон, оксандролон, нандролон, Primobolan, тренболон, и така нататък.

 

Например, ще покажем следната комбинация, предназначена да увеличи мускулите, силата и издръжливостта: тестостерон пропионат в доза от 50-100 мг всеки ден, винстрол 50 мг веднъж на ден или във всеки два дни. За допълнителен ефект в този цикъл трябва да се включва Кленбутерол, за да сведат до минимум страничните ефекти. Кленбутерол се приема по схемата:

 

Ден 2-40 мг Кленбутерол

Ден 3-60 мг Кленбутерол

Ден 4-80 мг Кленбутерол

Ден на 5-100 мг Кленбутерол

Ден 6-27 - 120 мг Кленбутерол

Ден 28-80 мг Кленбутерол 2 мг

Ден 29-50 мг Кленбутерол 1-2 мг

Ден 30 - 30-35 мг на Кленбутерол

 

 

Ако искате да разберете как се приема Stromba или ви е нужен персонален съвет, вие сте добре дошли в нашия форум. Там, професионални съветници, включително спортни лекари, майстор на спорта по щанги, майстор на спорта по вдигане на тежести, треньор по културизъм и други експерти, възможно най-бързо, ще отговорят на вашите въпроси.

 

 

Факти, мнения и коментари за Винстрол - Stromba

Онлайн ревютата за този фармацевтичен препарат, неговите качества и действия са достатъчно прости. Защото станозолол - винстрол в продължение на няколко десетилетия, активно се използва от спортистите по света.

 

 

Спортистите, които са закупили и използвани лекарството, отбелязаха най-високата си ефективност и почти пълната липса на странични ефекти.

 

И в действителност, ако четете изявленията в интернет и прочетете описанието на стероида, вие ще забележите, че той не само подобрява качеството на мускулите, но също така увеличава производителността на енергия, издръжливост, осигурява бързо възстановяване на организма, подобрява здравината на костите и предоставя други, също толкова благоприятни ефекти.

 

Ако се вгледате в страничните ефекти, които могат да се появят, докато приемате анаболни, става ясно, че в сравнение с положителните свойства на негативния ефект на лекарството е незначителен.

 

 

Също така, опитни състезатели казват, че този стероид е чудесен комбинатор на средства. Цикъла може да бъде ефективен и справедливо безопасен, като се комбинира с различни стероиди, нандролон или тестостерон пропионат. Освен това, използването на Стромба от Нас Фарма ще даде силен синергичен ефект, което означава, че ще бъдат по-ефективни заедно, отколкото поотделно.

 

 

От къде да направя поръчка на Stromba и каква е нейната цена?

Ако имате желание да си купите този анаболен стероид, трябва да знаете, че това може да се извършва изцяло онлайн. Фактът, че ние отдавна сътрудничим с много големи компании, произвеждащи фармакология, като стероиди, пептиди и др. техни колеги, които стоят на рафтовете в магазина. И това, както знаете, ни спасява от ненужни разходи и затова правим цената на лекарствата по-достъпни за вас и за вашите купувачи.

 

В допълнение, когато правите поръчки на едро, можете да спестите още повече. И всичко това благодарение на системата за отстъпки, създадена специално, за да отговаря на интересите на посетителите.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: винстрол, winstrol, чиста мускулна маса, релеф