Danabol Omega Meds 100 таблетки

  • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00 лв

Methandienone – Данабол на Омега Медс - силен анаболен стероид с умерена андрогенна активност и широк спектър от положителни ефекти.

 

По време на цикъла, той създава анти-катаболни свойства, увеличаване енергията, мускулната маса и укрепване на костната структура, за да се образува положителен азотен баланс и да предостави други важни свойства за спортиста.

 

Активното вещество в Danabol е базиран на таблети, и е добре познат в рамките на спорта под името (МЕТАН). На фармакологичния пазар се появява през 1958 г. и с течение на времето се превърна в един от най-търсените и популярни спортни препарати.

 

Той се намира и в областта на медицината, където се използва при лечение на изгаряния, травми, бъбречна недостатъчност, фрактури, както и за компенсиране на протеиновия метаболизъм.

 

 

Положителни ефекти от таблетки Danabol Omega Meds

В момента, описания стероид, въпреки богатата си история на употреба в медицинската практика, се използва главно в областта на спорта.

 

В бодибилдинга, вдигане на тежести, триатлон и много други дисциплини, той се използва редовно за бързо и осезаемо покачване на мускулна маса, както и да се подобри силата и апетита, здравината на костите и други важни за спортиста фактори.

 

  • Имайте предвид, че Данабол Омега Медс - е мощен анаболен агент. В крайна сметка, индексът на анаболната му активност е два пъти от ендогенен тестостерон (200% от ендогенен тестостерон). От своя страна, андрогенната активност е намалена на (50% от тестостерона).

 

 

Важно: Цикъл с МЕТАН таблетки може да покаже множество положителни свойства, най-важното и ценно от ефекти му са:

 

● Ускоряване на процеса на синтеза на протеини

 Стимулиране и покачване на мускулна маса

● Увеличение на показателите за енергия

 Значителното антикатаболен ефект

 Повишен апетит

● Укрепване на костната структура на тялото

● Създаване на положителен азотен баланс

 

 

Също така имайте предвид, че в бодибилдинга и в други дисциплини се използват ефективно таблетки метан не само от мъжете, но и от жените спортисти. Все пак, има някои правила, които трябва да се спазват. Така че, момичетата не трябва да приемат по-високи дози от 2,5 мг на ден, в противен случай може да даде ефект на вирилизация - окосменост на лицето и тялото, промени в глас и други ефекти.

 

И още нещо за таблетките, съхранението на метан на есто фарма трябва да се извършва в тъмно и сухо място при температури не по-високи от 25 градуса по целзий. И не забравяйте да го предпазите от присъствието на малки деца и домашни любимци.

 

 

Инструкции как да приемате таблетките Метан от Омега Медс?

Както вече бе споменато, за описания стероид, използван главно в спорта. Употребата му редовно прибягват културисти, щангисти и спортисти, както и много други популярни спортове. Метан се използва главно за бързо увеличаване на мускулната маса, апетита, здравината на костите и други показатели.

 

Цикъл с метан рядко се използва солово. Обикновено спортистите го комбинирани с други стероидни агенти, естери на тестостерона или с туринабол, за да се получат по-значими резултати.

 

  • Ако питате как се приемат таблетки Methandienone в комбинации и с какви анаболни стероиди се съчетава?

 

Лесен въпрос, защото ефективни комбинации, включващи метандиенон има толкова много. Въпреки това, ако на първо място трябва да се стремим за по-голяма мускулна маса, инжекции от нандролон деканоат е най-добрият вариант за това.

 

По-специално, описание за този стероиден цикъл Метан + нандролон деканоат: 1-6 седмици - нандролон в доза от 200 мг на седмица, метандиенон до 30 мг на ден, 7-8 седмица - нандролон 200 мг на седмица, 9 Седмица 10 - тестостерон пропионат (100 мг през ден) + станозолол (40 мг дневно), 11-13 седмица Proviron (25 мг дневно) + Тамоксифен (10-20 мг дневно).

 

Ако искате да постигнете по-висок растеж на сила, след използването на този продукт може да се комбинира с инжекции с тестостерон. Например, тестостерон енантат (250-500 мг на седмица) + метандиенон (около 30 мг на ден) по време на първите 7 седмици, и след това, следващите две седмици, се променя енантат с пропионат естер (100 мг всеки ден).

 

  • Като цяло, указанието за дозировка на Данабол таблетки, обикновено са следните препоръчителни дози от лекарството - от 10 до 50 мг на ден. Приема му продължава средно от 6 до 8 пълни седмици, и се приема, обикновено на дневна база. С тези дози с продължителност и честота на приложение може да се постигне значително подобрение по отношение на растежа на силата и изграждането на мускулите.

 

Между другото, дозата на лекарството е описано като прост процес, защото има по-удобна концентрация на активната съставка (10 мг нв таблетка). Наистина, да се направи грешка, когато се провежда цикъла, е много трудно, защото се оказва, че за получаване на минималната дневна доза от анаболния стероид (10 мг дневно) е необходимо точно една таблетка и за максимум (50 мг на ден) - 5.

 

Важно: Ако посетите нашият форум, ще намерите повече информация за това как трябва да направите своят стероиден цикъл с метан таблетки. Там във форума, можете да говорите със съветници на Anabol.bg (спортен лекар, треньор по бодибилдинг и други експерти) и да получите наистина полезни препоръки.

 

Факти и мнения за таблетки Дианабол в спорта

Можете да разберете какви са качествата и свойствата на описания стероид и какво мислят другите спортисти, без да напускате нашия ресурс. По-специално, прочетете ревюта около въпроса Метан Omega Meds в нашия форум, и ако вече сте го използвали оставете обратна връзка. Ние никога не сме ограничили желанието на посетителите да комуникират.

 

  • Какво друго представлява този стероид и какви са му плюсовете?

 

Както се казва отзиви за Метан таблетки, са много и различни. Така например, ползите от лекарството включват удобна концентрация на активно вещество (10 mg / таб), което го прави лесно да го приемате, за да се избегнат грешки по време на цикъла.

 

Също така, изявленията в Интернет показват, че това средство, предоставя най-широк спектър от полезни ефекти. По време на стероидния цикъл с метан можете значително да увеличите мускулната маса и да подобрите вашия апетит както и цялостното укрепване на тялото (увеличава здравината на костите).

 

Всички тези качества са критични и изключително важни за един спортист, който може да окаже положително въздействие върху спортни резултати и постижения.

 

Цена на Danabol Omega Meds, от къде да поръчвам препарата ?

 

Закупете описаното лекарство, ако имате такова желание, можете бързо и лесно да го направите в нашия магазин в интернет. На първо място, като се вземе решението да се купи Метан таблетки в нашия магазин, можете да бъдете сигурни, че ще получите оригиналния продукт производството Omega Meds.

 

Фактът, че всички медикаменти по рафтовете на спортната аптека Anabol.bg идват направо "от първа ръка", с други думи, от фирмите и производствените предприятия, без участието на трети лица. Така че не се притеснявайте за "оригиналност" на поръчаните стоки.

 

На второ място, за поръчки в нашия магазин, можете да спестите доста пари. По-специално, цена метан хапчета и други лекарства, закупени от нас могат да ви излязат много по евтино ако направите поръчка за голяма сума.

 

При 150лв за клиента се дава подарък, при поръчка за 250 лева - отстъпка в размер на 3 на сто, 400 - 5 на сто отстъпка, 700 - безплатна доставка и отстъпка в размер на 7%, 1000 - безплатна доставка и с 10% отстъпка, а ако е повече от 2000 - безплатна доставка и отстъпка в размер на двадесет процента.

 

Трето, изборът да използвате нашия сайт, за да купувате хапчета Метан от Омега Медс, вие автоматично ще предпазите вашата лична информация. За сигурността на посетителите се грижи нашата SSL-връзка която осигурява пълна анонимност.

 

Четвърто, ние предлагаме удобна услуга, така че вашата поръчка на метанростенолон таблетки от нашия магазин може да бъде доставена до най-близкия куриерски клон. По-конкретно, закупените продукти се доставят на почти всички малки и във всички големи градове на Република България.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, напосим, мускулна маса