Metan (Biotech) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 30.00 лв

Продуктът Methandienone (или Метан) е анаболен стероид. Това е най-силният анаболен агент, който може значително да увеличи синтеза на протеин в мускулите и ефективното възстановяване на мускулните влакна след тренировка. В допълнение, в полза на този препарат е казано от ревюта на хиляди спортисти, че е един от най-добрите препарати за покачване на мускулна маса.

 

Метан е използван много често в медицината, където той се използва за подобряване на апетита при нарушена протеин усвояемост. В тази подготовка и с правилен и редовен прием, може да доведе до по-добро здраве като цяло. Такъв е ефектът на лекарството, най-вероятно причинен от анаболните реакции, при което организмът получава определено количество свободен азот, и от там благоприятен ефект върху здравето.

 

Важно е да се спомене, че метандиенон, който е основната активна съставка на лекарството, насърчава по-добър калциев метаболизъм и стимулира неговото влизане в костта.

 

За първи път лекарството, е придобито от компания Ziegler през 1956. В свободна продажба е метандростенолон е пуснат 4 години по-късно.

 

След няколко години ефективно прилагане на лекарството е в състояние да завземе не само САЩ, но в западната част на Европа. Така само за няколко години този продукт си спечели репутацията за най-силният анаболен стероид и стана широко консумиран от спортисти на всички спортове.

 

 

Methandienone Biotech : Дозировка

Дневните дози варират от 1 до 12 таблетки (5-60 mg метандиенон). Но в момента от обективна информация от спортисти доза от 40мг води до бързо набиране не мускулна маса. Разбира се, лекарството трябва да се дозира по-индивидуалните особености на всеки. Ако сте нов, препоръчителната дневна доза на препарата, за вас е не повече от 30 мг.

 

Прочетете всички препоръки и желания резултат от приема на Метан от Биотеч ще се прояви след три до четири седмици от на таблетките.

 

Като цяло, Metan Biotech, чиято цена е и днес много достъпна, се нуждае от 4-6 седмици задължителен прием. Приема на този стероид е за предпочитане след хранене, поставяйки го под езика. Дневната доза трябва да бъде разделена на две или три дози.

 

 

Метан Биотех в комбинация с други стероиди :

Редовната употреба на стероида метандростенолон ще увеличи до 10 килограма мускулна маса и повече. Ясно е, че резултатът ще бъде за всеки индивидуален, тъй като до голяма степен зависи от качеството на режим тренировки и храна на спортиста.

 

Най-добрия вариант да се приеме за мускулна маса ще консолидира употребата на перорален Stanozolol (за предпочитане инжекционния, той не вреди на черния дроб) - станозолол ще направи мускулите по-твърди и сухи. Оралния станозолол може да бъде закупен в магазина ни: Strombofort, Stanox 10, Stanolic. Също така, да се запазят резултатите и предотвратяване на катаболната фаза може да бъде приет след цикъла Кленбутерол - около 40-80 mcg ден.

 

Доказано е, че употребата на този препарат в комбинация с други стероиди дава възможност за много по-добър резултат.

 

По този начин, комплекса при ползване на Winstrol с Метан от Биотеч позволява да се постигне преди всичко на покачване по отношение на сила, а след това на мускул. Ако сте по-заинтересован за голямо покачване на мускулна маса, предприемете прием с Sustanon или нандролон.

 

Можете да намерите повече информация за това как да използвате стероида Methandienone на нашия форум.

 

 

От къде да купя Methandienone Biotech и каква е неговата цена?

Много висококачествени лекарства можете да си купите в нашия онлайн магазин. Нашите продукти - са изключително качествени и ефективността им се потвърждава от обратната връзка на нашите клиенти. Дори ако си купите Methandienone, и незнаете нищо за него, нашите търговски консултанти ще се радват да отговорят на вашите въпроси.

 

Днес, много професионални и начинаещи спортисти редовно правят поръчка на метан, защото има много мнения, които подчертават ефективността на лекарството. Нашият магазин предлага да се закупят стероиди с най-добрите условия, просто добавите елемента към количката за пазаруване и следвайте инструкциите в интерфейса на сайта.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, напосим, мускулна маса