Stanolic (Gep) Станазолол 96 таблетки по 10 милиграма

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 96таб./10мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00 лв

Stanolic - анаболен стероид, който е под формата на таблетки. Активната съставка на лекарството е станозолол (стромба) - синтетичен стероид, който е производно на тестостерон.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Stanolic: ефект върху човешкото тяло

Един от основните ефекти на препарата е образуването на мускулна маса. Също подпомага за изгарянето на мазнините и изхвърля излишните течности, повишава апетита и др. Едно от големите му предимства е способността му да увеличи значително ефективността на издръжливост при силови атлети.

 

 Специалният ефект, който се наблюдава при използване на Stanolic е придобиването на релефни мускули, тъй като той бързо изгаря мазнините, не задържа вода и повишава анаболните процеси.


Ефектите от приема на Станозолол (Стромба)

1. Много голямо придобиване на качественна мускулна маса.
2. Значително нарастване на силата.
3. Значително увеличение на издръжливоста на  спортиста.
4. Премахване на мазнини от мускулите и на излишната вода.
5. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.
6. Отлично зарастване на микротравми в тренировките.

 

Стромба е анаболен стероид, който се препоръчва за спортисти, който искат да увеличат мускулната си маса в най-кратък срок от време. Неговото действие се активира, като помага за обмяната на веществата в тъканите, допринася за задържането на калций в организма и заздравява костите. Също така помага на организма да се натрупват други полезни елементи като сяра, фосфор, азот, калий, който винаги са добре дошли.

 

Активното вещество в оралния Stanolic е станозолол, разработен от Winthrop Laboratories през 1962 г. и първоначално е бил продаван под наименованието Winstrol. Лекарството първоначално е било използвано само за медицински цели, и едва по-късно придобива популярност и започва да се прилага аналози върху културисти и други спортисти. Днес популярността на тази субстанция сред спортистите е доста висока, поради значителната му ефикасност по време на прием, която дава впечатляващи резултати.

 

Stanolic: дозировка и комбинации

Дневната доза на оралния стероид стромба трябва да бъде около 30 до 60 мг на ден. Като се разделя на 3 отделни части като прием (сутрин и вечер след хранене) с вода.

 

Ако предприемете цикъл с Stanolic таблетки се препоръчва да се започне с минимална доза, която след това да се увеличи до необходимата (някои спортисти твърдят, че употребата на препарата дори за фон дава много добри резултати). Оптималното време за прием на хапчетата трябва да е 5-6 седмици. При по-дълги цикли се препоръчва само инжекционна форма.

 

  • Дозировката на Stanolic от GEP Pharma трябва постепенно да намалява към края на цикъла - за последните 1,2 седмици. Ако поръчвате стромба и желаете от нея да изгори вашите мазнини, трябва да използвате подходящо спортно хранене и да увеличите кардио тренировките.

 

Как Stanolic таблетки се комбинира с други анаболни стероиди? Стромба се съчетава много добре с по-силни андрогени - тестостерон, оксиметолон, methandienone, и не само. Тези комбинации предоставят по-добър анаболен ефект в комбинация с андрогенно действие. Комбинирането на препарата с силно андрогенните и ароматизиращи стероиди (например, тренболон) може да се постигне добър ефект върху „сушенето” на мускулатурата в период на подготовка.

 

Отзивите за Stanolic са, че неговата употреба прави мускулите по-сини и бързо възстановими. Лекарството отдавна присъства на пазара и в своята позиция по отношение на популярност държи челното място. Въпреки все по-голямия брой от различни производители, този стероид все още са в добро състояние.

 

Stanolic: Спортни мнения

Този анаболен стероид е обичан от много спортисти, поради отличното качество на продукта на компанията General European Pharmaceuticals (GEP)

 

Цена Stanolic е малко по-висока в сравнение с аналози на други фирми, но това не е пречка за силното търсене на лекарството, което показва неговата значителна популярност.

 

Тези формулировани таблетки може да се смятат за незаменим по време на всеки цикъл при покачване на тегло, сила и издръжливост, както и за релеф. Дозата му като съотношение - 0,2 мг на 1 кг при спортиста допринася за понижаване на нивото на имуноглобулин, който увеличава количествения показател за молекули и е свободен тестостерон в кръвта, това играе голяма роля в процеса на възтановяване.

 

Ако имате нужда от ефективен препарат с ефект на отлично изгаряне на мазнините - трябва да закупите Stanolic, има много ревюта в нашия форум, на който се потвърждават неговото качество. За да активирате процеса на изгаряне на мазнините в тялото, също трябва да се намери подходящ втори препарат (тренболон, тестостерон пропионат, кленбутерол и други), но най-важно е да се храните правилно.

 

Следва да се отбележи, че този стероид често се използва от жените спортисти, участващи в силовите спортове. Това се дължи на факта, че те обикновено не предизвикват опасни отклонения в здравето. Явления като вирилизация, са изключени ( в нормални дози), но все пак рискът се счита за минимален. Въпреки, че има и изключения.

 

Не забравяйте да проверите мненията в нашия форум, ако не сте сигурни дали имате нужда от таблетки Stanolic, или изберете друг стероид, който да размножи резултата. Информация за анаболни стероиди, наред с други неща, лесно можете да намерите в нашия форум, както и друга, също толкова полезна информация за спортна фармакология.

  

 

Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф