• Suspension-50 - Global Anabolic

Suspension-50 - Global Anabolic

  • Suspension-50 - Global Anabolic
  • Код на продукта: 50mg/ml 20ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 73.00 лв

Suspension 50 (суспензия) - воден разтвор на неестерифициран стероид тестостерон (без естерен остатък, за разлика от другите популярни форми на употреба), произведен от фармакологична Global Anabolics. Продуктът разполага с най-висока анаболна и андрогенна дейност напълно идентична с ендогенния тестостерон (и двете - 100% от тестостерон), както и нивото му на действие е много бързо (пиковите нива на тестостерон са в най-кратки срокове, започва да трае около 24 часа след прилагане).

 

Подходящо прилагане на този тестостерон и неговите аналози са главно в спортната практика (културизъм и други подобни дисциплини). Жените спортисти обикновено не го използват, тъй като има ефект на вирилизация и е почти невъзможно да се предотврати.

 

Също така имайте предвид, че този стероид в повечето случаи се използва от спортисти или по време на или непосредствено преди състезания за подобряване на резултатите. Неговото приемане обикновено бързо увеличава мускулната маса и значително покачва силовата издръжливост.

 

Информация за Тестостерон Суспенсиа

В основата на това средство е чист тестостерон без съществен баланс, това го прави много ефективен (за справка: тестостерон - всъщност е първият в историята анаболен стероид, разработен в 30те години на 20-ти век). Благодарение на бързата му пикова активност суспенсиа се нуждае от често инжектиране.

 

Важно е да кажем, какви ефекти и действия може да окаже Suspension 50 от Global Anabolic за спортисти.

 

● Повишена мускулна маса

● Бързото нарастване на производителността на енергия

● Ефект от изгаряне на мазнини

● Увеличаване на либидото по време на цикъла

● Повишена твърдост и дефиниция на мускулите.

 

Въпреки това, трябва да се разбере, че Suspension 50 (суспензия) може да има не само положителни, но също и някои странични ефекти. По-специално, известно е, че лекарството има висока хепатотоксичност (чернодробна токсичност), която може да окаже определени последствия.

 

Някои спортисти казват, че инжектирането е болезнено, и ако се появят естрогенни странични ефекти като задържане на течности и гинекомастия (се препоръчва прием на анти естрогенни лекарства - Кломифен, Провирон и така нататък).

 

Инструкция за прием Testosteron Suspension

Този тестостерон се използва главно за увеличаване на мускулната маса и увеличаване на производителността на енергия. Този препарат Suspension 50 (суспензия) се прилага предимно от спортисти (точно преди състезания или представления).

 

Какви дозировки от суспенсиа обикновено се използват? Всичко е много просто: преди състезание аеробните дисциплини често използват доза в района на 50-100 мг през ден или 50-100 мг на ден. В културизма дозите може да достигнат до 100-200 мг на ден (големи обеми не се препоръчват, тъй като те могат да причинят сериозни странични ефекти).

 

Важно е да се каже, че когато използвате Тестостерон Суспенсиа, инжекциите обикновено се прилагат всеки път на ново място, за да се избегнат нежелани локални реакции. Също така за премахване на болката по време на инжектиране спортисти често смесват в спринцовката лекарството витамин В12.

 

С какви други анаболни стероиди е най-ефективно да се комбинира тестостерон суспенсиа и има ли разлика какъв спорт тренираме? Много зависи от целите, преследвани от вас, опита и финансовия капацитет. За по-голямо покачване на мускулната маса може да се комбинира ефективно с инжекции от нандролон или болденон. Също така, много добри резултати могат да се постигнат съвместно с прилагането на тренболон.

 

Имайте предвид, че за да получите повече информация относно използването на този стероиден агент, можете да посетите нашия форум.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Супспенсиа, Тестостерон Супспенсиа, Suspension-50, Global, Anabolic, Suspension-50 - Global Anabolic