Винстрол - информацияИстория на анаболния стероид
През 1962 Винстрол навлезе във фармацевтичния пазар благодарение на фирмата Winthrop. Първоначално се използва в медицината за лечение на анемия и ускоряване на възстановителните процеси. Освен това, лекарството се използва във ветеринарната медицина при животни без апетит, слаби кости и за увеличаване на концентрацията на червени кръвни клетки. По-късно, Винстролът започва да се използва за коне участващи на състезания. След известно време продукта започна да се използва от спортистите за повишаване на спортните постижения. 

 

Класифициран е като анаболен стероид, проявяваш много по-голяма тенденция за изграждане на мускули. Анаболните свойства на този препарат са доста меки в сравнение с многото по-силни стероиди, но може да се разчита на него като медикамент за изграждане на плътни мускули. Свойствата му дори могат да се сравнят с тези на Дианабол, но Винстрол няма такава склонност към водна задръжка.

 

Тъй като Станозолол не е способен да се преобърне в естроген, антиестрогени не са необходими при приема му. Гинекомастия не се получава дори при чувствителни спортисти. Винстрол изгражда плътен и качествен вид на мускулите без подкожна течна задръжка. Затова е удобен за “изчистващи” цикли, когато водната и мастна задръжка са значителен проблем.

 

Популярен е при атлетите, чиито спортове изискват сила, бързина, издръжливост. Този продукт е строго забранен за употреба във всички видове спорт, в допинга се води агресивен инструмент.


  • Въпреки забраната е широко използван в културизма,  вдигане на тежести, както и MMA.

 


 

Винстрол - инжекционен Станозолол : ЕфектиВинстролът е считан за един от най-популярните анаболни стероиди сред културисти, тъй като неговите ефекти върху тялото не придават странични ефекти както повечето други спортни стимуланти. Основният ефект е набор от мускулната маса, както и подобряване на мускулатурата и силно кръвоснабдяване.


 

Бързото възстановяване на мускулите - основният ефект на Винстрол. В допълнение, продуктът подобрява значително издръжливост на силовите атлети. Този ефект също е оценен от много спортисти, особено представители на леката атлетика и вдигането на тежести. Много професионални културисти, прилагат винстрол по време на пред състезателна подготовка, за да се постигне фасетиран бум и кръвоснабдяване.

Положителен ефект влияе и факта, че Винстрол се прилага по време на подготовка, а в същото време значително увеличава силата на атлета. Подходящ е за спортисти, с процент на мазнините повече от 50%. В зависимост от спорта, в който искате да постигнете определени цели, не трябва да разчитате на дозата. 

Атлети и състезателите използват дози до 100 милиграма на ден, а културистите и щангистите разделят Winstrol на доза от: 40 мг (таблетки) или 70 - 100 милиграма (инжекция).

 

  • Дава облекчение на мускулите (основният ефект от станозолол).
  • Изгаря мазнините
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Подобрява апетита

 

Продължителността на цикъла не трябва да бъде повече от 6 седмици, защото поемате твърде голям риск за вътрешните органи, особено в черния дроб. Силно препоръчително е терапия след цикъл, защото станозолол значително инхибира вътрешните органи. Във връзка с този анаболен стероид, се препоръчва да се вземат спортни добавки, които подобряват облекчаване на мускулните влакна.

 


винстрол структора
Найменование : Винстрол (Станозолол)
Химична структура: 17β-Hydroxy-17-methyl-5alpha-androstano[3,2-c]pyrazole
Формула: C21H32N2O
Първи производител: Winthrop Laboratories
Време на действие: 9 часа (таблетна форма), 24 часа (инжекционна форма)
Време за откриваемост в организма : 2 месеца
 

 


Стероиден цикъл с Винстрол


В днешни дни употребата на винстрол солово е много рядко срещан вариант. В повечето пъти винстрола се използва съвместно с други анаболни стероиди за по-голяма ефективност. В първия случай, целта на цикъла е да се подобри възстановяването, кръвоснабдяването и повишена силова издръжливост. Казано по-просто, индивидуалният прием на винстрол е идеален за тези, които вече имат много процент телесни мазнини и искат да придобият красив и релефен вид на мускулите си.

 

Оптималната доза, която се счита за ежедневна употреба на лекарството в орална или инжекционна форма е доза 30-50 мг. Боксьорите или спортисти трениращи аеробен спорт използват по-ниски дози в практиката си (около 10 мг на ден).


Продължителността на един стероиден цикъл е около 4-6 седмици. След завършване на цикъла е необходимо да се започне терапия след цикъл.

 

  • За да получите най-добри възможни резултати от цикъла с винстрол, трябва да си изготвите пропорционална хранителна и спортна диета, а ако не знаете къде и как, моля посетете нашия форум.

 

Заслужава да се отбележи, че някои професионални спортисти силно препоръчват винстрола да се приема само във връзка с тестостерон. Това дава възможността да се сведат до минимум страничните ефекти, включително значителното намаляване на отрицателното въздействие върху ставите: както е известно, тестостерон насърчава натрупването на вода в организма, като по този начин предотвратява недостига на течност в ставната капсула. В допълнение, тази комбинация от лекарства може да повиши ефикасността на всяко лекарство поотделно.

 

Winstrol в комбинации


Комбинациите с Winstrol обикновено се избират в зависимост от целите на стероидния цикъл. За да се получи значително увеличение на мускулната маса, станозолол се комбинира с мощни андрогени (Анадрол, Метандростенолон, Тестостерон и др.).


В тези цикли винстрола балансира хода за укрепване на анаболните процеси и намалява естрогенните ефекти на други компоненти в цикъла. При провеждане на такива стероидни цикли се препоръчва да се приемат и инхибитори на ароматаза (например като Тамоксифен).

 

Когато се подготвяте за състезание се препоръча винстрол да се комбинира с андрогени, който не са склонни към ароматизация (например с параболан). Такава комбинация може значително да подобри качеството на мускулите, мускулната плътност, да се премахнат излишните мастни натрупвания и тялото да придобие красив и релефен вид.

 

Винстрол: мнения от различни спортисти


Винстрол е най-популярен сред атлетите, които ценят качеството на мускулите, добрият релеф и испъкналите вени. Много спортисти оставят своите възхищаващи коментари в форумите за този анаболен агент.


Какво описват точно? Както можете да предположите, повечето мнения – са положителни. Вече използвали го потвърждават, че лекарството е просто незаменимо в стероиден цикъл за релеф. В комбинация с диета, прием на Winstrol дава просто поразителни резултати. Мускулите стават по-плътни и релефни като излишните мастни натрупвания изчезват.

 

Някои спортисти се оплакват от болезненото поставяне, но в това няма нищо лошо и фатално. Въпреки това ако не понасяте инжекции можете да замените течната форма с орална. Някои спортисти се тревожат за появата на сериозни странични ефекти. Трябва да се отбележи, че ако Винстрол се приема правилно, рискът от странични ефекти е изключен.

Особености на Винстрола 

Винстролът има меки анаболни свойства. При приемам му не са необходими антиестрогени. Определя се като силен инструмент в допинга. 

Ефекти от приема на Винстрол 

Стероида спомага за изгарянето на мазнини и поради тази причина се използва за изчистване на релеф. Друг основен ефект от неговия прием е бързото възстановяване на мускулите. Освен това продукта подобрява издръжливостта и силата. 

Стероиден цикъл с Винстрол 

Индивидуалния прием на този стероид се препоръчва за извайването на красив релеф. В орална и инжекционна форма лекарството се приема в доза от 30-50 мг. Един стероиден цикъл има продължителност от 4-6 седмици. За оптимални резултати е препоръчително да се спазва подходящ хранителен режим. 

Комбинация на Винстрол с други стероиди 

Според целите на стероидния цикъл Винстрол може да се комбинира с други стероиди. За покачване на мускулна маса се препоръчва комбинацията на Винстрол с андрогени като Анадрол. При такива комбинации се препоръчва приема и на инхибитори на ароматаза. 

 

Често задавани въпроси

За какво се използва Винстрол? Отговор: Станозолол може да се прилага орално или интрамускулно. Най-често се използва от спортисти за подобряване на мускулния релеф и покачване на чиста мускулна маса.
Винстрол ще намали ли телесните мазнини? Отговор: Стероидите използвани в бодибилдинга като Винстрол са от полза за тялото чрез намаляване на процента на мазнините. Винстролът подпомага на подкожна мазнина да се изгаря по време на процеса на липолиза. Лекарството променя механизма за изгаряне на мазнини, като подобрява неговата скорост.
Колко често да си инжектирам Винстрол? Отговор: Ако приемате винстрол на таблетки е най-добре да се дозират два пъти на ден, поради краткия му полуживот. От друга страна, инжекционния вариант се поставя веднъж на ден тъй като има по-дълъг ефект и полуживот.


Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
Изчерпано количество
Winstrol (Desma) Винстрол - кутия 3ампули.
Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
Изчерпано количество
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)