Метенолон - информация

Описание и свойства


Молекулата на активното вещество не е нищо повече от една модифицирана молекула на дихидротестостерон като оптималното с анаболен андрогенен индекс. Лекарството е налично в инжекционна форма и не е токсично за черния дроб. Мнозина сравняват механизма му на действие с инжекционния нандролон, но примоболна няма такова дълго действие. Примоболанът остава активен в продължение на две седмици, и се открива в кръвта след пет седмици. Въздействието на това лекарство върху организма е много благоприятно но, за да се получи максимален ефект от стероида е нужен дълъг прием.


Примоболан действа бавно, но качествено, осигурява покачване на суха и еластична мускулатура без излишната течност. Ключът е, че почти 100% от придобитите резултати с помощта на примоболан се запазват.

 

Примоболан е описан като стероид с без нежелани реакции и явления, които от своя страна не носят рискове за здравето, ако разбира се следват всички препоръки за употреба. Най-характерните странични ефекти за този стероид е увеличаването на нервната раздразнителност, агресия, намалено производство на тестостерон и безсъние.


Без излишна задръжка на вода в организма прави примоболан един от най-използваните стероиди при аеробните спортове.

 

  • Дори и в малка доза Primobolan значително не намалява нивото на естествения тестостерон.

 

1. Набор от качествена и чиста мускулна маса.

2. Увеличаване на силата.

3. Отлични напечатани мускули.

4. Увеличаване на кръвоснабдяването.

5. Липса на странични ефекти.

6. Възможността за честа употреба.

8. Не е токсичен при всяка доза за черния дроб.  • Ако приемате Примоболан правилно, не се злоупотребява и без да се превишава препоръчваната доза, страничните ефекти като генекомастия, тестикуларна атрофия никога няма да бъдат присъщи.

 


Както бе споменато по-горе, продуктът няма естрогенна активност и не е склонно да ароматизира. Лекарството е много безопасно за жените спортиски, защото няма склонност към вирилизация или маскулинизация.

 

Негативният аспект, който играе роля в популярността на този стероид е неговата цена. Цената на примоболан е сравнително висока, което го прави по-рядко използван. Стероидът повече се използва от професионалисти, които могат да си позволят да плащат по-порядъчна сума за един качествен продукт.

 

Най-големия "плюс" на примоболанът е фактът, че той не повишава кръвното налягане, за разлика от много други анаболни стероиди, което означава, че може да се използва, без да се страх за нарастващ натиск.

 

Примоболан - Комбинация и прием


Всичко, което се отнася за таблетките Примоболан, важи и за Примоболана с дълго действие (инжекциона). Но все пак има известна разлика между тези два препарата и това налага и тази отделна статия. На първо място – това са различни форми: таблетките се приемат орално, а Примоболан Енантат се поставя мускулно. Другото важно различие е, че таблетките съдържат ацетатна форма на метанола, а инжекционния разтвор – енантатна форма. Примоболан депот следва да се поставя два три пъти седмично поради дългото си действие, докато таблетките се приемат ежедневно.


Начинаещите в стероидните курсове при доза 200 мг седмично могат да достигнат добри резултати и в течение на 8 седмици да качат 3-4 килограма, като не се тревожат за това, че като спрат медикамента, ще загубят много килограми. Примоболанът е добър  стероид с преимуществено анаболно действие, макар и по-слабо от Дека-Дураболин, и може, в зависимост от целите, много ефективно да се комбинира с почти всички стероиди.

 

Тези, които искат бързо да качат маса и нямат Дека-Дураболин, могат да ползват „Примо” с дълго действие със Сустанон 250 и Danabol. Тези, които имат повече търпение, или се страхуват от потенциалните увреждания на черния дроб, могат да опитат комбинация от Примоболан в размер на 200 мг седмично и Deca-Durabolin  200-400 мг на седмица.


  

Примоболан депот, както и оралната ацетатна форма, не се превръща в естрогени, но вече казахме, предизвиква лека водна задръжка, поради което в пред съревнователен период атлетите често предпочитат таблетките.


Смята се, че Примоболан депот е най-надеждното инжекционно средство сред стероидите. Атлети, чиито показатели на черния дроб при прием на стероиди се повишават, но не желаят да се откажат от прием на анаболи, могат при редовен контрол на показателите на черния дроб да ползват комбинация от:  Примоболан депот, Дека-Дураболин и Андриол.

 

Дамите все пак трябва да знаят, че между поставянето на инжекциите трябва да има период от 3-4 дни, за да се избегне нежелателно струпване на андрогени в тялото. Но за атлетите от големия спорт това е съчетание е доста слабо.

 

Примоболанът често се използва в дози от 100 мг на седмица за преодоляване на  стероидна пауза, което не е лоша идея, защото постоянната употреба на анаболни стероиди силно повлиява на собственото производството на тестостерон и пречи на организма да нормализира тази функция.


Въпреки че такава ниска доза от 100 мг Примоболан седмично или 50 мг Deca-Durabolin на седмица не е токсичен и в общи линии няма странични ефекти, ефективността на такъв подход все още е под въпрос, тъй като и двете лекарства в тези дози са прекалено слаби, за да преодолеят успешно ката болната фаза по време на почивка от стероиди.

 

Опитът показва, че с Кленбутерол се постигат най-добри резултати, без да се влияе на хормоналната система. Тези, които смятат, че при стероидна пауза трябва да предприемат нещо, могат да си инжектират дългодействащ тестостерон на всеки 2-3 седмици.


 

Как се използва Примоболан – Метенолон Енантат


Минималният период на прилагане на продукта в соло цикъл е - 8-12 седмици. Тъй като примоболан има дълъг период на разлагане, инжекциите трябва да бъдат поставени по-рядко. Една инжекция седмично ще бъде напълно достатъчна, за да се постигнат отлични резултати. Оптималната доза за хора, които не знаят как да вземат продукта и какъв ефект ще има върху тялото варира между 200 до 400 мг на седмица.
 

Все пак, в идеалния случай, спортистът трябва да приема дозата си индивидуално за себе си, в зависимост от неговите физически възможности, опит със стероиди, финансовата възможност и цел на стероидният цикъл. Най-добре е да се приемат съвети от квалифицирани експерти или опитни спортисти, които може да намерите в нашия форум. Ако приемате "Примо" в по-високи дози, ефективността му няма да бъде по-ефективна, но риска от странични ефекти ще се увеличи в пъти.

 

  • Съветваме жените да не приемат повече от 50-100 мг на седмица с продължителност разбира се много по-малка, отколкото при мъжете, и обикновено не повече от 7-8 седмици.

 

Ако искате да усилите ефектите на Примоболан за повече подобренията, може да го комбинирате с други анаболни стероиди (например във връзка с тестостеронови естери). В този случай най-добре е да се намали дозата на лекарството в няколко пъти. Комбинации с други стероиди могат да подобрят ефективността на продукта и по-бързо да придобиете увеличаване на силата, издръжливостта и мускулната маса. 

 

При използване на примоболан не е задължително да приемате анти-естрогени, но е препоръчително да се използва ПКТ, за да възстанови естественото производство на тестостерон. Ако използвате необходимия хранителен режим и ефективни тренировки резултатът може да е положителен с покачване на маса от 7- 8 килограма.

 

Коментари и отзиви за Примоболан

От както съществува този анаболен стероид присъстват много мнения относно ефективността му като по-голямата част от тях са, разбира се, положителни.


Каква е тайната му ? – Качествените продукти винаги ще намират купувач и винаги ще бъдат сред широкото търсене. Коментарите го описват като стероид, който е много подходящ за начинаещи или за тези, който още не са изпитали ефекта на стероидите и са чувствителни към лекарства.


  • Отзивите за примоболан потвърждават, че лекарството е безопасно и не може да предизвика дори минимални странични ефекти.

 

Най-важното нещо, което екипа на Anabol.bg ви съветва е да се придържате към препоръчителната доза и да не злоупотребявате с вашето здраве.

 

Специалистите, работещи в нашия онлайн магазин с удоволствие ще ви помогнат с изготвянето на индивидуален стероиден цикъл, като се вземат предвид всички ваши характеристики. Ако вече имате опит в приема на този анаболен стероид - ние с нетърпение очакваме вашите коментари в нашия форум. По този начин вие помагате на други спортисти, които все още не могат да направят правилния избор.

 

Четенето на мнения на реални хора и общуването с тях във форума, е много полезно нещо, защото може да научите много нова полезна информация, която със сигурност ще ви помогне в бъдеще за вашата практика.

Характеристики на Примоболан- Метенолон 

Този стероид има бавно, но качествено действие. Животът му в тялото е между 6-7 дни. Инжекциите се поставят 2-3 пъти седмично. 

Ефекти от употребата на Примоболан 

Употребата на Примоболан спомага за покачване на чиста мускулна маса, увеличаване на силата, увеличаване на кръвоснабдяването и изчистване на релефа. При спазване на препоръките за прием не се наблюдават нежелани реакции. Характерни странични ефекти от приема на стероида са включват раздразнителност, агресия, намалено производство на тестостерон и безсъние.  

Комбинация на Примоболан  с други стероиди 

Примоболанът ефективно се комбинира с почти всички стероиди. Комбинацията от Примоболан и Нандролон или Тестостерон Енантат спомага за покачването на честа мускулна маса и постигането на добър релеф. За изчистване на мазнини и оформяне на релеф се препоръчва комбинация от Примоболан и Станозолол, Анавар или Тренболон Ацетат.    

Инструкции за употреба на Метенолон 

Минимален период за прилагане на препарата е 8-12 седмици. За постигане на отлични резултати се препоръчва една инжекция седмично. Поради дългия период на разлагане инжекциите трябва да бъдат поставено по-рано. За по-високи резултати може да използвате Метенолон в комбинация с други стероиди. Дозировката трябва да е съобразена спрямо физическите възможности на индивида и целта на стероидния цикъл. 

 

 

Какво е Метенолон? Отговор: Това е лекарство което най-често се нарича Примоболан. Продукта е силно анаболен и леко андрогеннен, подобен е на дихидротестостерон (DHT), най-силната биологична форма на тестостерона. Приемането на Примоболан води до увеличаване на мускулната маса.
Какви са страничните ефекти на Примоболан? Отговор: Страничните ефекти включват растеж на простатата, окосмяване по тялото, акне. Продукта се произвежда от Bayer AG.
Примоболан е за релеф или мускулна маса? Отговор: В комбинация с Анавар ефекта е изгаряне на мазнини до екстремни височини. Но когато го комбинирате с Дианабол ще получите максимален мускулен растеж и сила.

Methenolone (Biotech) примоболан на таблетки
Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
Изчерпано количество
Methenolone enanthate 100 (Biotech Beijing) Primobolan
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)