Изчерпано количество
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл

Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл

  Изчерпано количество
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.250mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 74.00 лв

Sustanon 250 производство на фармацевтична компания Malay Tiger - смес от най-ефективните тестостероновите естери, на маслена основа. Който активни съставки, използвани в смесицата, са доказаните спортни стероиди като тестостерон фенилпропионат, тестостерон пропионат, тестостерон деканоат и изокарбонат от тази смес той става, високо анаболен и с голяма андрогенна активност, както и присъства дълго въздействие върху организма на спортиста.

 

Основната област където той се използва, е спортната практика.

 

 Спортистите използват стероида въз основна за бързото нарастване на телесната маса и сила, а също и за подобряване и на обемите за успешно възстановяване и издръжливост.\

 

Сустанон е полезен и в медицината: тестостерон отдавна се използва ефективно в заместителна терапия, ако има липса на функцията на половите жлези при мъжете, при жени в менопауза и при лечение на някои видове тумори.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

 

 

Благоприятното въздействие и влиянието на Sustanon 250

Описвайки този стероид, на първо място се казва, че всяка форма на тестостерон, член на основаването си, има различна степен на усвояване, като по този начин се поддържат постоянните и високи нива на анаболните хормони в кръвта. Също така този стероид е полезен с това, че елиминира спортиста от необходимостта от въвеждане на чести инжекции: в крайна сметка лекарствения ефект трае достатъчно дълго (до три седмици), и поради това, инжекции обикновено се поставя веднъж седмично.

 

Sustanon 250 се характеризира с множества, и най-важното различни положителни ефекти:

 

Продуктът осигурява бързото покачване на тегло, което се дължи на синтеза на протеини

Има значителен анти катаболен ефект

Популяризира апетита

Увеличава броя на червените кръвни клетки, подобрява изграждането на кръвта

Увеличава преноса на кислород в организма

Значително увеличава силата и обема на издръжливост

По време на цикъла подобрява либидото

Подобрява настроението и цялостната жизненост

 

Важно: Обърнете внимание, че Sustanon 250 се препоръчва само за мъже, жени атлети не трябва да използват този стероид. По-конкретно, в цикъл с описания стероид, една жена може да се сблъска с ефекти като вирилизация, по-специално промяната в тона на гласа, промяна в тялото (форма на мъжки тип), телесно окосмяване на лицето и тялото, както и други доста сериозни последици.

 

И накрая, полезна информация за съхраняване на Sustanon 250 от Malay Tiger трябва да се извършва на сухо и тъмно място, извън обсега на светлина и влага. Също така се уверете, че лекарството е скрито по-надежден начин и е далеч от обсега на деца и домашни любимци.

 

 

Цикъл с Sustanon 250 от Malay Tiger

Както вече бе отбелязано, описания стероид, е използван предимно в областта на спортната практика, или по-скоро, той се използва главно в стероидни цикли за мускулна маса, когато основната роля са килограмите, като производство, а не тяхното качество. Употреба на Sustanon от Malay Tiger рядко отива солово, в повечето случаи го комбинират с други стероидни препарати, за да постигне по-изразителни резултати.

 

Как да приемате Sustanon 250 и с какви анаболно андрогенни стероиди трябва да се комбинира? Вариантите са много, но ако на първо искаме да постигнем по-голямо наддаване на тегло, то тогава е най-добре да се съчетае с рецепцията от използването на нандролон и метан.

 

По-специално, следвайте нашите инструкции за употреба на Sustanon 250 от Malay Tiger: сустанон - 250-500 мг на седмица, нандролон деканоат - 200-400 мг на седмица, метандиенон - около 30 мг на ден. Между другото, с цел минимизиране на потенциалните странични ефекти върху този цикъл, използвайте антиестрогени провирон и Pregnil.

 

 • От друга страна, ако търсите развитието на голяма сила и издръжливост можете да го комбинирате с, стероид болденон и туринабол. Дозите са следните: Turinabol - около 50 мг на ден, Boldenon - около 400 мг на седмица, сустанон - 250 мг на седмица. След цикъла използвайте прегнил и провирон

 

И не забравяйте, че за да намерите повече информация за използването на този и други стероиди, можете да посетите нашия форум. Можете по всяко време да общувате с консултантите ни (културизъм треньор, опитни спортни лекари и други експерти) и да получите разумни и полезни съвети.

 

Отзиви за Sustanon 250 Malay Tiger

Мнения за този стероид от хора, който вече са го закупували могат да се намерят в нашия форум. С други думи, в нашия уебсайт, няма да попаднете на липса от полезна информация.

 

След като прочетете мнения Sustanon 250, ще научите, че той е мощен стероид, или по-скоро най-ефективната смес от тестостеронови естери, които могат да се похвалят с въздействието си върху организма на спортиста. В крайна сметка, за периода на активноста на лекарството в цикъл на три пълни седмици, през цялото време той проявява своя ефект, без резки скокове или спадове.

 

Какви други ползи и предимства има стероида Sustanon 250 от Malay Tiger? Най-различни, например, удобна концентрация на активната съставка (250 мг на 1 мл), така се избягват грешки при дозиране. Чести отзиви за Sustanon 250 от Malay Tiger идват от факта, че лекарството е надарено с огромно разнообразие от положителни ефекти. Освен това, стероидът помага за подобряване на апетита, транспорт на кислород и други параметри, които са полезни в областта на спорта и / или извън него.

 

 

От къде да купя Сустанон Malay Tiger  и каква е неговата цена?

Ако имате желание да закупите тази уникална смес от тестостеронови естери, можете бързо и лесно в нашия онлайн магазин. Защо при нас? Причините са много, обаче, е по-добре да не се бърза и да ви кажем всичко в детайли.

 

На първо място, ние можем да направим отстъпка. По-специално, имаме системата за отстъпки благодарение на специалната цена Sustanon 250 може да намалее значително, ако направите поръчка за голяма сума.

 

На второ място, при избора ви да закупите от нашия онлайн магазин Sustanon 250, вие автоматично се предпазвате от значително изтичане на поверителни / лични данни. В нашия сайт отдавна е установена надеждна и осигуряваща пълна анонимност SSL-връзка, така че за безопасността не се притеснявайте.

 

На трето място, в нашия магазин ако купите онлайн оригиналните фармацевтични продукти. С други думи, ако си поръчате Sustanon 250 от нас, в края на краищата, вие ще получите оригиналния Сустанон, а не някой фалшификат. Фактът, че всички наши, фармакологични стердства идват "от първа ръка", т.е. от фирми с производствени предприятия, без никакви участия на трети лица. Така че се тревожите за "оригиналност" на препарата не е необходимо.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Malay, Tiger, Malay Tiger, Sustanon, (Malay, Tiger), Сустанон, ампули, 250мг/мл, Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл