Изчерпано количество
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.

Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.

  Изчерпано количество
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Turinox (Malay Tiger) Туринабол - 100таб. 10мг.
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 78.00 лв

Turinox - анаболен стероид с достатъчна висока активност и лош анаболен андрогенен ефект. Той помага в краткосрочен план да увеличи темповете на сила, има силен анаболен ефект. Активна съставка - Форхидротестостерон. Редовната употреба на препарата насърчава приръст на сила и чиста мускулна маса, без вода в обема на мускулите. Метаболитите на веществото се изчистват бързо от организма.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Turinox : история и използване в спорта

Това е Малайзииски препарат, но активната му съставка форхидротестостерон, е създадена в източна Германия през 60-те години на миналия век от специалисти на фармацевтична компания VEB Jenafarm и той след това получава името си сред препаратите - Turinabol. Известно е, че създаването му се дължи на ръководството от ГДР, и е било тайно оръжие в социалистическата система в областта на спортните битки.

 

Той е модерен, с мощна версия от лекарството, което германските спортисти, мъже, както и жени започват да използват още през 60-те години. В резултат на това на Олимпиадата в Мюнхен националния отбор на ГДР спечели второ място. Широкото използване на анаболи в тези години изиграха значителна роля в подготовката на източногерманските спортисти.

 

 

Turinox Malay Tiger : комбинация и дозировка

За покачване на мускулна маса, това ще бъде един добър заместител на метандростенолон в комбинация с тестостерон или нандролон, за тези спортисти, които се нуждаят от висококачествени и силни мускули, а не с воднист обем.

 

Ако избирате между различни производители, Malay Tiger е един от лидерите в съотношение цена / качество, както е видно от многобройните мнения на опитни спортисти.

 

Днес, една от основните страни, в които се произвежда този стероид е Малайзия. Лекарството се произвежда по технология, подобна на европейската. Въпреки това, Turinox цена е малко по-висока, но качеството е на много прилично ниво. Това го прави достъпен за всички видове спортисти, особено при начинаещите, които все още се колебаят кой продукт да закупят.

 

 В рамките на подготовка за състезание в културизма, можете да го комбинирате със станозолол или тренболон, което е много подходящо за изгаряне на мазнини, без помощ на класическите добавки за изгаряне на мазнини Л-карнетин и др. Също така, тази комбинация позволява да се намали количеството на консумираните калории.

 

 

Turinox мнения, от които почти всички са за увеличение на силата и чистата мускулна маса, има и друга особеност: той увеличава мъжкото либидо. Тази функция се комбинира с това, че веществото значително не инхибира продукцията на тестостерон едновременно дава възможност да се приема лекарството в интервалите между циклите с тежки стероиди естествено в умерени дози.

 

Дневната доза за един спортист с тегло 80 кг е 20 мг (2 таблетки) и с увеличаване на теглото може да бъде променена до 50, а максималната - 75 мг. За бодибилдъри доза от таблетките трябва да бъде половината от нормалната доза на "метан". За спортисти дозата трябва да бъде по-малко от 1,5 пъти, а при жените е 2-2,5 пъти по-малко. Приема може да бъде разделен на 2 фази сутрин и час и половина преди тренировка.

 

 

Turinox 10 : в различните спортове

Благодарение на уникалната му способност да увеличава силата и стабилното качество на чиста мускулна маса. Turinox може да се счита за един от най-търсените стероиди, той подобрява резултатите на щангисти, културисти и атлети.

 

В леката атлетика, употребата на лекарството значително подобрява резултатите в различни видове състезания, които са наблюдавани в най-високите темпове например в 400, 800 и 1500 м. Също така, резултатите показват значително подобрение на физическите способности на борци джудисти и самбисти.

 

Щангисти го използват за подобряване на физическата сила без покачване на излишни килограми, дори и след като преустановят приема на лекарството.

 

Turinox: спортни мнения

Въз основа на нашата преценка, много спортисти се насърчават да купуват Малайзииския Туринобол вместо по-евтиния от Европа. Въпреки, че това е личен избор и решаването естествено е единствено от вас.

 

В зависимост от целта, за която вие купувате Turinox, оптималното време за един цикъл е шест до осем седмици. Въпреки, че дозировката се предприема индивидуално действително страничните ефекти, са свързани с много ниска естрогенна активност.

 

Туринабол не увеличава много обема на мускулната маса, но по мнението на много културисти, тя е много ефективна, като "релеф", освен това, прираста на сила е доста по-голям, и се дава възможност да се премести в по-големи мащаби. Туринобол прави мускула корав и силен, но не и воднист.

 
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Turinobol, чиста мускулна маса, релеф