Стероиден цикъл: Метан и Сустанон

  • Код на продукта: 20 ампули 240 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 282.00 лв

Ако и вие обмисляте тази комбинация от анаболни стероиди не забравяйте фактът, че този цикъл придава значително задържане на течности. Ето защо, тези стероиди не се използват за покачване на качествена мускулна маса, а само за общо повишаване на теглото. Това е логично разбираемо, ако вземем предвид ефекта на Метандростенолон и Сустанон.

 

Най-важното нещо, което трябва да вземем предвид при избора на този курс е приема на анти естрогени по време на цикъла, тъй като както споменахме има силно задържане на течности. Вторият важен момент е вашата склонност към наднормено тегло. Ако сте склонни да покачвате излишни килограми, този стероиден цикъл не е за вас. Този цикъл е за тези, които искат да покачат солиден обем в мускулна маса и да прибавят към телосложението си 7-12 килограма.

 

Тези анаболни стероиди са по-подходящи за спортисти вече с опит в спортните среди или, които ефектите на туринабол и станозолол не са им достатъчни. Точно този цикъл може да ви даде един забележителен прогрес в спортното ви развитие, а по-точно повишение на спортните ви резултати.

 

Основната цел на цикъла е повишаване на силата, издръжливостта и мускулната маса. Медикаментите влизат в работата доста бързо, особено Sustamed 250 Balkan Pharmaceuticals. Още след първата инжекция, спортистът ще почувства голям прилив на сила и издръжливост. С всяка следваща седмица от цикъла ще се получават забележими резултати в мускулна маса и силно забележим растеж.

 

Като цяло собственото ви тегло ще се увеличи с около 20%, а след петата седмица спортистът е в състояние да набере 8 - 10 кг солидна мускулна маса. Това е един много осезаем стероиден цикъл, защото не всички стероиди могат да се похвалят с такива резултати, но все пак задържането на течности играе важна роля в този курс!

 

Как се използват сустанон и метан комбинирано

Правилната техника е ключът към добрия резултат и снижаването на страничните ефекти. Ако имате съмнения относно правилността на своя избор, може да разгледате другите наши качени на сайта стероидни цикли като например Сустанон и Туринабол. В този цикъл покачването на чиста мускулна маса ще е много по-висока, но процентът добавени килограми ще е доста по нисък (около 4-5кг).

 

Моля, имайте предвид, че тези стероидни цикли са само за спортисти, а не за фенове. Препоръчаните от екипа на Anabol.bg дози елиминират голям процент от проявлението на силни странични ефекти. Професионалните спортисти използват силни дневни дози и допълнителни лекарства, за да усилят ефекта на набор от маса и сила.

 

 Приемът на Данабол е от първата до последната седмица като се започва с минимална доза от 40 милиграма за постепенно адаптиране на организма към стероида. За повече подробности вижте таблицата по-долу.

 

Данабол е желателно да се приема на дневна база, което означава, че дневната доза трябва да бъде разделена поравно през целия ден. Например, първата доза се приема сутрин след храна, а втората в следобедните часове, така поддържаме активната субстанция да работи през целия ден. За предпочитане таблетките трябва да се приема след хранене.

 

Sustamed 250 e различен от Danabol и се приема чрез мускулно инжектиране. През първата и последната седмица се поставя само по една ампула през оставащия период се поставят по 2 на седмица например понеделник и четвъртък. Поставяйте сустанон интрамускулно и за предпочитане в седалищния мускул с 2 кубикова спринцовка. Лекарството да се съхранява при стайна температура.

 

ПКТ след края на цикъла

За да се потисне силното задържане на вода, се приема провирон. Приемът на провирон започва след третата седмица и продължава до края на приема. Той помага за намаляване на задържането на течности, повишаване на либидото и намаляване на вероятността от странични ефекти.

 

Спортната диета е задължителна, ако искате да получите желания резултат. В по-широк аспект ви препоръчваме витамини, аминокиселини и по възможност хубав протеин. Ако искате да покачите повече тегло, съсредоточете се върху големи количества протеин и качествен въглехидрат.

 

След цикъла трябва да помислите за бързото възстановяване на хормоналната система, тъй като тя е истущена от анаболните стероиди. Като правило, собствения тестостерон е значително намален. За тази цел се използва Кломифен Цитрат в доза от 50 мг всяка вечер преди лягане 3 седмици след края на цикъла.

 

 

Стероидният цикъл съдържа : 20 ампули Сустанон, 240 таблетки Данабол, 24 таблетки кломифен цитрат, 40 таблетки провирон.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл:, Метан, Сустанон, Стероиден цикъл: Метан и Сустанон