Изчерпано количество
  • Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон
  • Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон

Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон

    Изчерпано количество
  • Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон
  • Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон
  • Код на продукта: 10 ампули по 250мг
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 70.00 лв

Sustamed - инжекционен стероид с високо анаболен ефект и висока андрогенна активност. Активната съставка - смес от тестостеронови естери.

 

Съставът на препарата: 100 mg тестостерон деканоат, 60 mg тестостерон фенилпропионат, 60 mg тестостерон изокарбонат и 30 mg тестостерон пропионат. Лекарството активира синтеза на протеини, които осигуряват мускулен растеж, развитие и укрепване на костната тъкан, като ефекта от катаболизъм не е присъщ. Активните съставки се разлагат в тялото най-малко 4 месеца след прекратяване на приемането му.

 

Ние продаваме само висококачествени фармакологични средства. В това може да се уверите като проверите дали този стероид отговаря на всички изисквания чрез UPIK кода въведен на уеб сайта на производителя. Проверката за автентично се осъществява на този адрес: www.b-p.md

 

 

Sustamed: Как се употребява?

Лекарствената съставка на активното вещество е смес от естери на тестостерон. За първи път този естер е синтезиран от гигантската фармацевтична компания «Organon» през 70-те години на миналия век за лечение на заболявания, причинени от липсата на производство на андроген тестостерон.

 

Например като: закъснял пубертет, сексуални дисфункции при мъжете, остеопороза и някои видове рак при жените. Ако го използвате за медицинска употреба повече информация може да намерите в листовката на продукта.

 

Употреба на Sustamed 250 в културизма си позволяват атлетите, които искат да получат висока печалба в мускулна маса и увеличаване на силовите показатели. Лекарството активира производството на червени кръвни клетки, които пренасят кислорода в кръвта.

 

Оксигенацията подобрява силата и издръжливостта, както и бързото възстановяване на мускулите след тежки тренировки. Задържането на течност в организма също увеличава силата на мускулите и улеснява работата на ставите.

 

В днешни дни Sustamed от Balkan Pharmaceuticals е един от най-ефективните стероиди с андрогенен ефект за набор на мускулна маса с никакъв негативен ефект. Продължителността на един цикъл със Сустанон на Балкан Фарма е 6-8 седмици при седмична доза от 250-750 мг. Опитните бодибилдъри може да увеличат дозата до 1000 мг.

 

От един 8-седмичен стероиден цикъл със Sustamed 250 може да покачите мускулна маса до 8-10 кг. За да се увеличите ефекта на растеж може да комбинирате Sustamed с Анадрол, Danabol или други подобни стероиди. Изобилието на тестостерон увеличава нивото на ароматизация и андрогенни странични ефекти са вероятни, така че не забравяйте да използвате Тамоксифен или Провирон по време на приема за понижаване на нивата на естроген ( най-добре използвайте Аримидекс – Анастрозол).

 

  • Спортистите, които се интересуват от покачване само на чиста мускулна маса може да комбинират сустанона с анавар или станозолол.

 

Това лекарство има понижаващо влияние върху производството на тестостерон от организма. Това е особено забележимо при продължителна употреба на високи дози и честота на прием. Ето защо, след завършване на цикъла задължително приемайте кломифен или гонадотропини.

 

Подрастващите, които не са достигнали полова зрялост, както и за жените, това лекарство не се препоръчва, поради остри прояви на вирилизация. Ако се използва от жени, който искат да си повишат спортното ниво с помощта на средството, дозата не трябва да надвишава 125 мг ( половин ампула ) - веднъж на седмица с продължителност не повече от 6 седмици.

 

Sustamed: Мнения и Отзиви

Коментари относно Sustamed можете да прочетете в нашия форум. Ако вече имате опит с този анаболен стероид, може да оставите вашето мнение на страницата в нашия онлайн магазин или в нашия форум. !!! ВАЖНО !!! За повечето начинаещи спортисти, които са решили да вземат стероиди: мненията от по-опитните спортисти, които са достигнали най-високото ниво, играят решаваща роля в избора на продукти.

 

Ако искате да научите повече за тези инжекционни ампули, подробно описание, действие, приложение, моля посетете нашия форум. Там ще намерите различни коментари от професионални спортисти и начинаещи, както и може да споделите вашите намерения, за да ги прегледат по-опитни спортисти.

 

Sustamed: Каква е неговата цена и от къде може да се закупи?

Цена Sustamed произведен от Balkan Pharmaceuticals SRL е доста ниска за такова високо качество и ефективност на лекарствен продукт. Можем да кажем, че този стероид е един от най-поръчваните продукти от секция Сустанон.

 

Въпреки, че това лекарство може да се закупи само в Молдовските аптеки, тукашните търговци обиновенно надхвърлят цената му многократно, за да спечелят повече. Тук можете да си купите Sustamed 250 на реалната му цена. Закупуването на продукта от нашия онлайн магазин - това е гаранция за качество на достъпни цени, заедно със сигурна защита на вашата личната информация, която ни предавате по време на поръчка.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, Sustamed, (Balkan, Pharma), Сустанон-4-вида-тестостерон, Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон