Стероиден цикъл: Станозолол и Тренболон Ацетат

  • Код на продукта: 200 таблетки 20 ампули
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 254.00 лв

• Значително увеличение на сила и издръжливост от 30-35%

• Увеличаване на чистата мускулна маса 4 - 5 кг;

• Визуални подобрения в мускулите;

• Забележителен ефект от изгаряне на мазнините по време на цикъла;

• Бързо възстановяване след тежки физически натоварвания;

• Без ароматизиращи процеси и липса на странични ефекти;

 

Стероиден цикъл със станозолол и тренболон ацетат като цена не е никак ниска, но значително си заслужава (силно популярен стероиден цикъл сред много спортисти). Това са два анаболни стероида, който могат да ви помогнат да получите много добри резултати. Медикаментите не са в състояние да задържат течност и добре се борят с мастните натрупвания. Това означава, че спортистът получава висок процент увеличение на чистата мускулна маса, и постепенно отърваване от излишния слой мазнини.

 

Разбира се, този цикъл не е само за оформяне на тялото, той спомага върху растежа на мускулна маса и сила, и в допълнение има положителен ефект върху много други фактори. Станозололът във връзка с тренболон са насочени към изгаряне на мазнини, което значително отличава релефа и прави мускулите по-твърди. Тези два препарата не са склонни към ароматични процеси, и по този начин прием на допълнителни продукти, за да се предотврати генекомастия по време на цикъла не е необходимо.

 

Трябва да припомним, че спортната диета във всеки цикъл със стероиди е нещо задължително. Много често, начинаещи спортисти не смятат този факт за важен, и това се отразява като слаб краен резултат. Включете в диетата си повече месо почти във всяко хранене. Това е допълнителен източник на протеини и много съществени елементи за по-добър растеж на мускулите.

 

Как да използваме Стромба и Тренболон ацетат комбинирано?

Описаните дози от екипа на Anabol.bg за този стероиден цикъл са предназначени за средно ниво спортисти, но не и за начинаещ с тегло от 60 кг. Този стероиден цикъл може да се прилага 1 - 2 пъти в годината, особено в летния период, когато се цели високо качество на мускулна маса.

 

Станозолол – оралния стероид в този цикъл е предназначен за употреба в срока на получаване до 8 седмици. Препоръчително е таблетките да се вземат на два разделни дневни приема (сутрин и след обяд). През първата и втората седмица приема се състой от 3 таблетки на ден. Разделете таблетките на 2 равни дневни приема (примерно - 2х20мг дневно). Следващите 4 седмици трябва да се вземат по 4 таблетки на ден до пред последната седмица – виж схемата.

 

Тренболон Ацетат - Форма на силен анаболен инжекционен стероид, насочен към придобиване на суха маса и сила. Той е с бързо действие и следователно трябва да се прилага 3 пъти седмично (виж схемата по-долу). Всички инжекционни стероиди се прилагат интрамускулно, за предпочитане в седалищния мускул. За да направите това, използвайте спринцовка от 2 мл или 5 мл. Изберете 2 дни в седмицата, например - понеделник - четвъртък или понеделник - сряда - петък в тези дни поставяйте тренболон ацетат в доза 1мл.

 

След стероидната терапия (ПКТ) след този цикъл е във връзка с кломифен цитрат, трибестан и тестостеронови бустери. Такава комбинирана терапия след обмен се счита за ефективна. Трябва да започнете ПКТ най-малко 2 седмици след прекратяване на приема на стероиди.

 

 

Този стероиден цикъл включва: 200 таблетки Станозолол, Тренболон Ацетат 20 ампули, кломифен цитрат 24 таблетки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл:, Станозолол, Тренболон, Ацетат, Стероиден цикъл: Станозолол и Тренболон Ацетат