Tren-Ace (Titan Healthcare) Тренболон Ацетат - 10амп. 100мг/мл

  • Код на продукта: 10 ампули 100мг/1мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 70.00 лв

Tren-Ace - е мощен анаболен стероид, в същото време той притежава висок индекс на андроген. Неговата най-забележима черта е мощноста и бързото действие : Препарата е активен само след 20-30 минути след инжектирането.

 

В момента основната област, в която той се използва е спортната фармакология.

 

По-специално, при култоризма Tren-Ace, е използван редовно от спортистите за увеличаване на мускулната маса сила и издържливост. Параболан има много други действия, които могат да бъдат полезни в практиката на спорта: изгаряне на мазнини, намаляване на концентрацията на кортизол, повишени нива на IGF-1, повишено либидо и т.н.

 

Фирма Titan Healthcare основана през 2014 г. пусна на пазара Tren-Ace с обновен дизайн на опаковките и в допълнение се въведе система за проверка на автентичност и оригиналност. Проверка се изпълнява като въведете кода в оригиналната им уеб страница. Кода за автентичност на продукта се намира на кутията.

 

Ако сте закупили препарата Tren-Ace от нашия магазин, изтриване обърнете кутията встрани и въведете кода на titan-healthcare.com/genuine-code-verification.html, за да получите потвърждение, че е оригиналния продукт:

 

Какво е Tren-Ace : Описание на препарата

В сърцето на фармакологичното средство е стероида тренболон ацетат. Това е модифицирана форма на нандролон с добавянето на ацетатен естер, който осигурява бърз ефект и висока активност.

 

Анаболната мощност на тренболон ацетат - 400% на андогенен тестостерон, андроген индекс дейност - 200% на андогенен тестостерон. Ефективноста на този стероид обикновено е от 1 до 3 дни. Ето защо трябва да се поставят инжекциите често, веднъж на всеки два дни.

 

 Цикъл с Tren-Ace е в състояние да отрази най-различни положителни свойства и да предостави разнообразие от полезни ефекти.

 

Въпреки това, в спортната практика се оценява положително предимно заради присъствието на следните ефекти:

 

Повишаване на чиста мускулна маса

Драматичното нарастване на производителността на енергия

Увеличение на либидото по време на курса

Намаляване на концентрацията на кортизол по време на цикъла

Изгаря мазнините, като произвежда хормона на растежа

Повишава IGF-1 (инсулиноподобен растежен фактор - 1) в организма.

 

Важно:  Препарата може значително да удари производството на тестостерон, което може да доведе до атрофия на тестисите и други заболявания. Ето защо, ако се използва в продължение на дълъг период от време, след цикъла задалжтелно трябва да се използва гонадотропин !!!

 

Как да съхранявате опаковката? Условията за съхранение на Tren-Ace: Съхранение в сухо и недостъпно за слънчева светлина място. Далече от деца и домашни любимци.

 

Как да приемаме Tren-Ace ?

Използването на този мощен стероид основно се препоръчва за спортисти, който искат да увеличат значително обема на мускулната маса, както и много други спортни показатели. За по-добри резултати Tren-Ace може да бъде комбиниран в комбинация с други препарати, но също така не е изключена и индивидуална употреба.

 

Tren-Ace от фармацевтична компания Titan Healthcare може да се комбинира заедно с един или няколко продукта от този списък: станозолол, туринабол, тестостерон пропионат, метандиенон, болденон и др. Например, можете да го комбинирате ефективно с използването на тестостерон пропионат + туринобол (в  края на цикъла трябва да се използва гонадотропин 5000 единици).

 

Оптималната дозировка на Tren-Ace за мъже е на границата от 50 до 75-100 мг. За жените това лекарство не се препоръчва. Продължителност на цикъла с тренболон може да бъде от 8 или 10 пълни седмици, в зависимост от вашите цели и комбинираните препарати в цикъла.

 

Забележка: При прием на Tren-Ace минималната препоръчителна доза е от 50 мг, тялото има нужда само от 0.5 мл от лекарството, тъй като съдържанието на активно вещество в ампулата е 100 мг на 1 мл. Съответно, за дози от 75 и 100 мг дърпайте в спринцовката 0.75 или 1 милилитър.

 

За да се изясни, начина на извършване на индивидуален прием или да получите повече информация за комбинацията на лекарството с други стероиди, посетете Forum Anabol. Тук можете да се свържете с квалифицирани консултанти, който включват: спортни лекари, майстори на спорта и тренировъчни консултанти.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Параболан, , Тренболон, Параболан, Тренболон, Tren-Ace, (Titan, Healthcare), Тренболон, Ацетат, 10амп., 100мг/мл, Tren-Ace (Titan Healthcare) Тренболон Ацетат - 10амп. 100мг/мл