Tren-Ace (Titan Healthcare) Тренболон Ацетат, цена прием и съвети

Поръчка на Tren-Ace (Titan Healthcare) Тренболон Ацетат

Модел:10 ампули 100мг/1мл
Наличност:В наличност
Цена: 70.00 лв


Tren-Ace (Titan Healthcare) Тренболон Ацетат - 10амп. 100мг/мл

Tren-Ace - е мощен анаболен стероид, в същото време той притежава висок индекс на андроген. Неговата най-забележима черта е мощноста и бързото действие : Препарата е активен само след 20-30 минути след инжектирането.

В момента основната област, в която той се използва е спортната фармакология. По-специално, при култоризма Tren-Ace, е използван редовно от спортистите за увеличаване на мускулната маса сила и издържливост. Параболан има много други действия, които могат да бъдат полезни в практиката на спорта: изгаряне на мазнини, намаляване на концентрацията на кортизол, повишени нива на IGF-1, повишено либидо и т.н.

Фирма Titan Healthcare основана през 2014 г. пусна на пазара Tren-Ace с обновен дизайн на опаковките и в допълнение се въведе система за проверка на автентичност и оригиналност. Проверка се изпълнява като въведете кода в оригиналната им уеб страница. Кода за автентичност на продукта се намира на кутията.

Ако сте закупили препарата Tren-Ace от нашия магазин, изтриване обърнете кутията встрани и въведете кода на titan-healthcare.com/genuine-code-verification.html, за да получите потвърждение, че е оригиналния продукт:

Проверете оригиналноста на Tren-Ace!

 

Какво е Tren-Ace : Описание на препарата

В сърцето на фармакологичното средство е стероида тренболон ацетат. Това е модифицирана форма на нандролон с добавянето на ацетатен естер, който осигурява бърз ефект и висока активност.

Анаболната мощност на тренболон ацетат - 400% на андогенен тестостерон, андроген индекс дейност - 200% на андогенен тестостерон. Ефективноста на този стероид обикновено е от 1 до 3 дни. Ето защо трябва да се поставят инжекциите често, веднъж на всеки два дни.

Цикъл с Tren-Ace е в състояние да отрази най-различни положителни свойства и да предостави разнообразие от полезни ефекти. Въпреки това, в спортната практика се оценява положително предимно заради присъствието на следните ефекти:

 

• Повишаване на чиста мускулна маса

• Драматичното нарастване на производителността на енергия

• Увеличение на либидото по време на курса

• Намаляване на концентрацията на кортизол по време на цикъла

• Изгаря мазнините, като произвежда хормона на растежа

• Повишава IGF-1 (инсулиноподобен растежен фактор - 1) в организма.

 

Важно:  Препарата може значително да удари производството на тестостерон, което може да доведе до атрофия на тестисите и други заболявания. Ето защо, ако се използва в продължение на дълъг период от време, след цикъла задалжтелно трябва да се използва гонадотропин !!!

Как да съхранявате опаковката? Условията за съхранение на Tren-Ace: Съхранение в сухо и недостъпно за слънчева светлина място. Далече от деца и домашни любимци.

 

Как да приемаме Tren-Ace ?

Използването на този мощен стероид основно се препоръчва за спортисти, който искат да увеличат значително обема на мускулната маса, както и много други спортни показатели. За по-добри резултати Tren-Ace може да бъде комбиниран в комбинация с други препарати, но също така не е изключена и индивидуална употреба.

Tren-Ace от фармацевтична компания Titan Healthcare може да се комбинира заедно с един или няколко продукта от този списък: станозолол, туринабол, тестостерон пропионат, метандиенон, болденон и др. Например, можете да го комбинирате ефективно с използването на тестостерон пропионат + туринобол (в  края на цикъла трябва да се използва гонадотропин 5000 единици).

Оптималната дозировка на Tren-Ace за мъже е на границата от 50 до 75-100 мг. За жените това лекарство не се препоръчва. Продължителност на цикъла с тренболон може да бъде от 8 или 10 пълни седмици, в зависимост от вашите цели и комбинираните препарати в цикъла.

Забележка: При прием на Tren-Ace минималната препоръчителна доза е от 50 мг, тялото има нужда само от 0.5 мл от лекарството, тъй като съдържанието на активно вещество в ампулата е 100 мг на 1 мл. Съответно, за дози от 75 и 100 мг дърпайте в спринцовката 0.75 или 1 милилитър.

За да се изясни, начина на извършване на индивидуален прием или да получите повече информация за комбинацията на лекарството с други стероиди, посетете Forum Anabol. Тук можете да се свържете с квалифицирани консултанти, който включват: спортни лекари, майстори на спорта и тренировъчни консултанти.

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall