BOLD U 200 (Evo Genetics) Болденон

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 52.00 лв

BOLD U 200 (Evo Genetics) - Болденон 200мг отдавна е популярно лекарство, което се прилага за лечение на различни животни, а най-вече едър добитък. Доказано е, че Boldenone подобрява растежа и преобразува приеманата от говедата храна, като това води до по-ефективно производство на месо.

В структурно отношение болденонът се различава малко от тестостерона по това, че има двойна връзка на 1-ва позиция на А-пробата на стероидната структура. И двете лекарства обаче се различават едно от друго по своите ефекти и метаболизъм.

Много хора смятат болденона за сравнително слаб стероид и затова в културизма той се използва относително малко. През последните години обаче той стана по-популярен заедно с други стероиди като примоболан и мастерон. Много спортисти смятат, че единствената полза от лекарството е да увеличи апетита.

Разбира се, това твърдение е валидно за употреба му и при животните и е една от причините той да се използва широко в индустрията за говеждо месо. Повечето потребители съобщават, че от всички AAS, болденонът е най-добрият за повишаване на апетита.

Употребата на болденон обаче постепенно става все по-често срещана сред много спортисти и др. Подозираме, че в предишни години културистите не са открили ползите от болденона поради ниските дозировки на наличните лекарства, съдържащи болденон.

Друго свойство на болденона, което е най-полезно за спортисти, участващи в кардио упражнения е, че болденон директно стимулира бъбреците да произвеждат еритропоетин (ЕРО).

 

EPO е хормон, който увеличава броя на червените кръвни клетки в кръвта, като по този начин увеличава вискозитета на кръвта, но по-важното е, че ви позволява да прехвърляте повече кислород към клетките на тялото си, подобрявайки работата по време на аеробни упражнения. Също така може да помогне за увеличаване на съдовата същност при спортисти. По принцип болденонът е лек AAS без странични ефекти като естествено може да се появят при високи дози.

 

Как се прима Болденон

Предвид лекия характер на болденона, не могат да се очакват драматични резултати. Например, можете да сравните ползите между болденон и примоболан, тъй като и в двата случая резултатът е бавен и стабилен, но обикновено доста задържан след цикъла.

Като се има предвид относително дългият период на полуразпад на ундециленат естер (най-малко 8 дни) и лекия характер на болденона, той е най-добре да се използва поне 10 - 12 седмици в дозировка 400 - 1000 mg. Потребителите са склонни да предполагат, че лекарството се използва най-добре в по-дълги цикли.

 

Примерен цикъл за увеличаване на мускулната маса с Болденон:

 

30 mg метандиенон на ден, седмици 1 - 4 (сутрин обед и вечер по 10 мг);

500 mg тестостерон енантат / ципионат, седмици 1 - 12;

600 mg болденон ундециланат, седмици 1 - 11;

След стероидната терапия започва веднага след последното инжектиране.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Поръчка, на, Болденон, (Biotech, Beijing), Boldenone, 300, Поръчка на Болденон (Biotech Beijing) Boldenone 300