Boldebolic (GEP) Болденон - флакон 10мл.

  • Производител: GEP
  • Код на продукта: 10 ампули по 250мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 66.00 лв

Boldebolic от Gep - е ефективен стероид с достатъчно висока концентрация на активната съставка (300 мг на 1 мл), стероид болденон ундециленат. Той се използва главно в спортната практика: спортисти от различни дисциплини, обикновенно в култиризма го използват в различни цикли, насочени към получаването на качествени печалби в мускулна маса.

 

Имайте предвид, че болденон ундециленат, разположен в основата на средствата за инжектиране - е стероид, първоначално разработен за ветеринарната медицина. Той се използва за увеличаване на апетита при животни. Едва след това той се разчува след бодибилдинга и спорта като цяло, където започва да се използва и в момента има доста висока популярност като допинг средство.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15), вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Болденон от GEP : ефект и свойства в спорта

На първо място, ние ще отбележим, че това лекарство се произвежда от GEP Pharmaceuticals ЕС. Той е доста добре познат в спортните среди като подземна фирма, заради тръврде голямото им фалшифициране.

 

Ако говорим за свойствата, тогава Boldebolic GEP - е достатъчно силен в анаболния ефект, който е идентичен с тестостерон (100% от ендогенен тестостерон). Андрогенната дейност е умерена в сравнение с тестостерон 50%. Лекарството действа добре на тези спортисти, които никога не са използвали стероиди, и е един от най-добрите решения за начинаещи. Въпреки това, дори и за професионалистите, той може да бъде отлично допълнение към стероидния цикъл.

 

Какви ефекти има Boldebolic от ГЕП, полезен в областта на спорта :

 

● Качествен растеж на мускулна маса

Подобряване на транспорта на кислород

Повишава червените кръвни клетки в кръвта

Повишен апетит и увеличаване на силата

 

Стероида Boldebolic е забележителен с това, че неговото действие е предоставянето от растежа с високо качество на мускулна маса. Той прави мускулите на спортиста по-красиви и мощни и добър външен вид, което също придава внушителен вид. Друга забавна функция на лекарството е доста силното увеличение на апетита, което показва, че дейността му е очевидна.

 

В спорта препарата Boldebolic GEP може да се използва не само от мъжете, но и от жените. Въпреки това, спортистите в сравнение с профи атлети се препоръчва да предпочетат малка доза. По този начин, ако един мъж, който обикновено използва доза от 200 до 800 мг на седмица, за жената дозата трябва да бъде ограничена в размер на 50-100 мг на седмица. В противен случай, на нежния пол може да предизвика смущения и последиците от вирилизация.

 

В общи линии, странични ефекти от Boldebolic Болденон не съществуват. По-специално, по време на приемане рядко може да възникне андрогенни нарушения като акне или повишено омазняване на кожата. Естрогенни странични ефекти по време на рецепцията почти не се срещат, и ако те се появяват са по-скоро слаби.

 

И накрая, ние добавяме, че за да се съобразят условията на съхранение на препаратите трябва да се съхранява на сухо, тъмно място при температура, близка до стайната. В допълнение, това е предназначено да се опази далече от достъп на домашни любимци и деца за тяхната безопасност.

 

Прием и Дозировка на Boldebolic?

Чрез поръчка на този препарат и оптималното му прилагане във вашия цикъл, може да постигнете тези подобрения, качествено увеличаване на мускулната маса, повишен апетит, повишена еритроцитна кръв, а също и увеличаване на силата и подобряване на транспорта на кислород.

 

Как да приемате Boldebolic GEP в културизъма или в други дисциплини? Обикновено, този стероид се използва в дози от 200 до 800 мг на седмица (мъже). Неговото действие е дълго (около 15 дни), и следователно необходимостта от чести инжекции не е необходимо (в повечето случаи се поставят веднъж седмично). Циклите са с времетраене - средно около 6-8 седмици общо. Също така имайте предвид, че това лекарство обикновено се използва в комбинация с други стероиди, тестостерон и станозолол, както и туринабол.

 

С какви точно стероиди мога да го съчетая? Много зависи от вашата цел, опит, включително и вашите финансови възможности.

 

Съвместно комбиниране на Boldebolic и Sustanon 250 е добър вариант за тези спортисти, които са предимно търсещи повече мускулна маса. Дозите могат да се използват както следва: активното лекарство - 500-600 мг на седмица Sustanon - 500 мг на седмица. Също така на този цикъл трябва Proviron (mesterolone) - 25 мг на ден, а в PCT - Tribulus (от 1,5 - 2 грама на ден), и тамоксифен (40 мг дневно).

 

От своя страна, разбира се Boldebolic + Turinabol + станозолол ще дадат добри резултати в набор от чиста мускулна маса. Или примерен цикъл с : болденон - 600-800 мг на седмица (1-6 седмици, разбира се), Turinabol - 40 мг на ден (от 1 до 6 седмици), станозолол инжекции - 50 мг на ден (3-6 седмица), в FCT - кломифен цитрат или тамоксифен.

 

И още нещо: ако отидете на нашия форум, можете да научите повече ако се интересувате от фармакология, коя доза е най-добре се използва с всички стероиди и как трябва да бъдат комбинирани. Там можете да се социализирате в спокойна атмосфера с ресурс от консултанти (квалифициран спортен лекар и опитен треньор по културизъм) и да получите разумни консултации по прилагането на тези и други фармакологични средства, които са от значение в този спорт.

 

 

Boldebolic: спортни мнения

Ако говорим за това, че отзиви за Boldebolic, на първо място подчертават, че това е добър избор за начинаещи атлети, които никога не са се опитвали твърди анаболни стероиди, защото това е мек стероид с никакви странични ефекти и в същото време достатъчно ефективен.

 

Също така, има много изказвания в разделени, че в сравнение с други анаболни стероиди, увеличава апетита и повишава либидото. По този показател, както е отбелязано от купувачите, ефектите от лекарството са различни, но най-важните от тях – са че болденон е качествен продукт за увеличаване на мускулната маса.

 

По-специално, според изявленията на спортистите умело е съчетаван с тестостеронови естери, туринабол и станозолол. Изборът на специфична комбинация до голяма степен се определя от целите и опита на състезателите.

 

 

От къде да купя Boldebolic от GEP и каква е неговата цена?

Поръчка на този стероид, можете бързо и лесно да направите в нашия магазин. Освен това, покупката може да бъде изключително полезна за вас и със сигурност ще бъде удобна и безопасна. Но нека не се задълбочаваме, а по-скоро да ви кажем всичко в детайли.

На първо място, ние имаме цена Boldebolic и е в наличност. В допълнение, в магазина има система от отстъпки, от които закупуването на голямо количество е наистина икономично.

 

На второ място, в нашия сайт можете да поръчате Boldebolic от GEP с удобна за вас доставка. Препаратът може да бъде доставен в почти всеки град, малък или по-голям, разположен на територията на България. С други думи вече не трябва да се чудите, от къде да купя оригинален Болденон на ГЕП.

 

На трето място, избора Anabol.bg, всъщност ви защитава срещу всякакъв риск от изтичане на лични данни. Информацията, предадена е сигурна и никога няма да попадне в трети лица. Системата за сигурност SSL е постоянна и затова поръчката от нас, остава анонимна.

 

И накрая, ако си купите Boldebolic от нас, не е нужно да се съмнявате в произхода му, тоест, можете да бъдете сигурни, че при доставката ще получите препарата от Boldebolic от GEP. Фактът, че ние работим само с надеждни доставчици, които работят с производителите или доставчиците на фирмите производители. Ето защо за оригиналността на нашата фармакология няма и съмнение.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Boldenon, чиста мускулна маса