ТОП !
 • Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
 • Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
 • Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия

Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия

  ТОП !
 • Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
 • Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
 • Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
 • Код на продукта: 10 милилитра флакон / 300 мг / мл. Страна роизводител : Русия
 • Наличност: В наличност
 • 82.00 лв
 • Цена: 72.00 лв

Какво е Boldenone Undecylenate ? Това е ефективна продукция на фармацевтична компания Cygnus Pharmaceuticals с активно вещество болденон ундециленат достатъчно висока анаболна и умерена андрогенна дейност.

 

 • Рискът от нежелани реакции, при спазване на препоръките на практика не съществуват.

 

 • Продуктът може да се използва ефективно в спортната практика за различни цели, по-специално за изграждане на мускули в културизма и други дисциплини. С болденон може да се постигане качествен растежа на мускулите, създавайки плътна и венозна мускулатура.

 

Лабораторни изследвания на продукта :  ► Boldenone Cygnus Pharmaceuticals

 

Отзиви за Cygnus Pharmaceuticals

 

Производство Cygnus Pharmaceuticals

Русия

 

 

Boldenon Cygnus и неговите свойства

Активната съставка на лекарството е анаболен стероид, първоначално разработена за ветеринарна употреба (въпреки значителните разлики във физиологията на животните, може значително да ускори синтетичните процеси и да помогне за изграждане на мускулна маса при отделните индивиди).

 

 

Структурно е производно на тестостерон като наподобява и на метандростенолон. Boldenon Cygnus Pharmaceuticals, какви ефекти са специфични за него? Стероидът разполага с разнообразни ефекти и ако се използва правилно, може да насърчи множество подобрения, значителни в спортната практика.

 

Той може да осигури високо качество на мускулния растеж, увеличаване на силата, увеличаване на апетита, подобряване на преноса на кислород в организма и повишаване на кръвоснабдяването в мускулната плътност. В този случай за него не е присъща хепатотоксичност, произнесена като прогестогенна или естрогенно действие, което на практика елиминира спортиста от много потенциални рискове.

 

Стероидът Болденон обикновено не причинява нежелани андрогенни ефекти. Това означава, че вероятността от заболявания, такива като загуба на коса, мазна кожа, акне и окосмяване по лицето и тялото, е ниска.

 

Болденон от Cygnus има относително ниски андрогенни ефекти и е един от стероидите, които са подходящи за използване от жени. Въпреки това, за спортистки обикновено не се препоръчват високи дози (количества в региона на 50-100 мг общо на седмица), за да се избегнат нежелани реакции.

 

Когато се проведе злоупотреба със стероиди с използването на прекалено дълги приеми или високи дози жените са изложени на риск от вирилизация (мазна кожа и прекомерно телесно окосмяване по тялото и лицето до загрубяване на гласа), и други аномалии.

 

 • Може ли Болденон от Cygnus Pharmaceuticals да предизвиква някакви странични ефекти, когато се използва от мъже?

 

Възможно е да се появят слаби естрогенни ефекти, който се дължат на задържането на течности в организма. Също така има малък шанс за развитие на гинекомастия, но само при хора с предразположение.

 

Намаляване на функцията HPTA (производство на естествен тестостерон) е слаба. Други странични ефекти, с изключение на посочените по-горе нарушения на андрогенен характер, не са характерни.

 

Съхранението на това лекарство се препоръчва да е на сухо място, защитено от влага и светлина, скрито далеч от деца и домашни любимци.

 

Стероиден цикъл с Boldenon Cygnus

Този стероид може да се използва от всякакъв вид спортисти, за да се получи гъста и високо качествена мускулна маса. Той се използва най-често в комбинация с други анаболни стероиди с цел постигане на максимални резултати.

 

Препоръчителната доза Болденон е около 400-600 мг общо за седмицата (в зависимост от опита на спортиста като дозите може да варират в рамките на 200-800 мг на седмица). Приемът е индивидуален, но средната стойност е 1-2 инжекции на седмица. Твърде висока честота на инжектиране не е необходима, тъй като това е дълго действащ стероид - до 15 дни след прилагане.

 

Имайте предвид, че препоръчителната доза трябва да се спазва, обикновено прекомерни дози не водят до значително подобрение на резултатите, но може да се окажат повишен риск от странични ефекти.

 

Цикъл с Болденон  в комбинация с други стероиди се прави в зависимост от целите, преследвани от спортиста, опита и финансовите му ресурси. Възможните варианти са много, всъщност Boldenon Undecylenate се съчетава добре с много ефективни и актуални днес спортни стероиди, като станозолол таблетки тестостеронови естери и различни смеси от тях.

 

За покачване на мускулна маса, например един добър избор е, разбира се Sustanon (тестостерон композитен комплекс).

 

 • Примерни доза: около 400-600 мг болденон + около 250-500 мг Сустанон седмично. Като цяло, начинаещите за добър мускулен растеж и увеличаване на силата може да използват цикъл с болденон и туринабол в дози от около: 400-600 мг, и съответно 30-50 мг на ден.

 

Преди да поръчате продукта, не забравяйте да посетите нашия форум, където можете да получите необходимите препоръки. Ако имате въпроси или нужда от персонален съвет, Форумът се състои от опитни консултанти, сред които има треньор по културизъм и още много други. Те ще ви помогнат да изберете най-добрите продукти, както и с прилагането на схемата.

 

Boldenon Cygnus Pharma: мнения от спортисти

Коментари за болденон или за други стероиди могат да бъдат намерени в нашия онлайн форум. Там също така можете да изразите себе си. Ако трябва да опишем този анаболен стероид и използването му от спортисти, като цяло можем да направим следните изводи. Това е доста добър стероид, който оказва много положителни ефекти (повишен апетит и стимулиране на растежа на мускулите) и обикновено не предизвиква проблеми по време на цикъла.

 

Поръчка на Boldenone Undecylenate

Поръчка на този популярен продукт в спорта може да се направи в нашия магазин бързо и надеждно. Тук можете лесно да намерите най-добрите средства от реномирани производители и да ги поръчате, без да губите много време.

 

В магазин Anabol.bg може да се поръча Boldenon Cygnus Pharmacetucals безопасно, защото тук присъства система за защита. Тази система, включително, гарантира безопасността на предаваната информация. С други думи, ако направите покупка в магазина, можете да сте сигурни в безопасността на вашата лична анонимност. Нашият сайт осигурява защита срещу DDoS и сигурна SSL-връзка.

 

За удобството на посетителите и клиентите сме изготвили форум, където всеки може да получите съвети и отговори на всички въпроси. Доставката на лекарствени средства се извършва само в страни от Европейския съюз и цялата територия на Република България.

 

Покупката на необходимите спортни стимуланти е надеждна, защото ние получаваме стоката само от сигурни източници. Anabol.bg си сътрудничи само с производствени компании или с надеждни доставчици, които работят с производителите. Това означава, че стероидите идват при нас "от първа ръка".

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: болденон, cygnus pharmaceuticals, boldenone undecelynate