Изчерпано количество
  • Bonavar (Body Research) Анавар - 50таб. 2,5мг.
  • Bonavar (Body Research) Анавар - 50таб. 2,5мг.

Bonavar (Body Research) Анавар - 50таб. 2,5мг.

    Изчерпано количество
  • Bonavar (Body Research) Анавар - 50таб. 2,5мг.
  • Bonavar (Body Research) Анавар - 50таб. 2,5мг.
  • Код на продукта: 2.5mg-50tab.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 50.00 лв

Bonavar  (50 таблетки, 5mg / в кутия) – това е един от най-добрите анаболни леки стероиди използвани от жени (анаболна активност - 400% от тестостерон) и минимален андрогенен ефект (андрогенна активност - само 25% от тестостерон), произведен от фармацевтична компания Body Research. Освен очевидните му предимства, като например силата, лекарството е забележително поради пълната си липса от странични ефекти – при него не са присъщи андрогенни странични ефекти, освен това е абсолютно лишен от естроген и прогестогена дейност.

 

Таблетките анавар се прилагат предимно в областта на спорта, и най-вече в популярните дисциплини като бодибилдинг, вдигане на тежести, леката атлетика и други. В повечето случаи, спортисти го използват за бързо и значително увеличение на производителността на енергия, както и за изграждане на сухи и стегнати мускули. Това стероидно стедство се използва и в рамките на медицината, в края на краищата оксандролон първоначално е разработен само за медицински цели при лечение на хора.

 

Какво представлява капсулата Bonavar?

Активното вещество на описания стероид, е стероидът оксандролон. Тази популярна модификация произлиза от дихидротестостерон, обогатен с кислород вместо въглерод във втората му половина (осигурява няколко пъти по-висока анаболна активност в сравнение с тестостерон) първоначално е бил проектиран за използване в медицината.

 

За лечение при синдром на Turner и анемия, за лечение на HIV-отслабнали пациенти и в други ситуации. Въпреки това, спортисти бързо научават за неговите способности и днес оксандролон е известен преди всичко като най-добрия анаболен стероид, а не като лекарствено средство.

 

Важно е да се изясни какви ефекти да очакват спортистките от този лек и мек орален женски анавар.

 

● Значително увеличение в производителността на енергия

● Увеличаване на възстановяването и мускулната твърдост

● Голям ефект към изгаряне на мазнини

 Повишеното производство на растежен хормон (HGH).

 

Дейността му трае средно от осем до дванадесет часа след последното прилагане. Така жените, за разлика от мъжете не трябва да използват много високи дози от лекарството, с препоръчваната доза в района на 10-20 мг на ден (поради малката вероятност от странични ефекти при повишена доза рискът може да се увеличи), един обикновен цикъл с стероиди за жени с Bonavar прадалжава средно от 5 до 8 седмици.

 

Нека да кажем как да съхранявате таблетките Bonavar от Bodyresearch: следва да се извършва на тъмно и сухо място напълно изолирано от влага и светлина. Безопасно скрито от домашни любимци и деца.

 

Инструкции как се употребява Bonavar от Bodyresearch

Използвуваемоста на описания стероид е основно в спортната практика, най-често спортистки прибягват до помощта му, когато трябва да придобият качествена мускулатура ( релефен и красив вид на мускулатурата). В това приложение Оксандролон, произведен от Body Research рядко се използва индивидуално, обикновено стероида се комбинира с други анаболни и андрогенни препарати, за да се постигнат по-значими резултати, но при жените е индивидуално този Bonavar може да се използва съмостоятелно особено при начинаещи спортистки.

 

Препоръчителната доза, която може да се използва 5 - 25 мг на ден. Таблетките се приемат на дневна база. Стероидният цикъл трае от шест до десет пълни седмици. Тази дозировка, и продължителност на приложение е достатъчна, за да се постигане значително подобряване на физическата форма ( релефен вид на мускулите и увеличаване на физическите показатели за сила и издръжливост).

 

Инструкции за употреба на таблетки Bonavar : Този препарат ефективно може да се комбинира с много видове стероиди с различни свойства. Какъв вид комбинация бихте препоръчали? Има много възможности от комбиниран прием, но до голяма степен се определя от целта, преследвана от спортиста, опита си и финансовия капацитет.

 

Така че, ЗА ПО-ОПИТНИТЕ спортистки може да се предприеме ефективно комбиниране на Bonavar с Примоболан. Режимът на дозиране е както следва: оксандролон - 1-6 седмици при 20 мг на ден и Primobolan - 1-6 седмици при 100 мг на седмица за 6-7 седмици.

 

Но това за нас е напълно излишно този орален медикамент може ефективно да се използва индивидуално (солово), от него ще придобиете красив и стегнат вид на мускулите плюс това ще подобри тонуса ви, както и физическите ви възможности. Този медикамент ще придаде значителни резултутати, когато е комбиниран с ефективни тренировки и спортна хранителна диета.

 

Мнения за таблетки Bonavar (Body Research)

От дългия ни опит в тази сфера сме получили доста положителни отзиви от клиентки за този стероиден агент. Те разкриват и други полезни ефекти и свойства, в допълнение към изгарянето на мазнините и увеличаването на силата. По-специално, повишаване на синтеза на хормона на растежа, което се проявява по време прием. Освен това, анавар няма много дълго действие, средно от осем до дванадесет часа след последното приложение.

 

Също така, както е отбелязано от мнения, Бонавар от Bodyresearch се гордее с факта, че е изолиран от странични ефекти. По-специално, лекарството е напълно лишено от прогестоген и естрогенна активност, както и че не е способен на андрогенни странични ефекти.

 

От къде да закупя Таблетки Bonavar и на каква цена?

Поръчка на Bonavar, както и на много други популярни фармакологични средства (пептиди, анти-естрогени, хормон на растежа, инжекционни и орални стероиди и т.н.), може да направите лесно и бързо в нашия магазин. Защо при нас? Има много различни причини, вариращи от надеждността до по-изгодната цена.

 

На първо място, ако вземет решение да закупите таблетки Bonavar Body Research от нашия сайт, вие всъщност се предпазвате от загуба на важни поверителни данни. Фактът е, че в нашия сайт има защита на посетителите SSL-връзка, която осигурява пълна анонимност на работа. Така че да се притеснявате за вашата сигурност не е необходимо, ние сме се погрижили за всичко предварително.

 

На второ място, в нашия магазин имаме гъвкава система за отстъпки, благодарение на което цената на Bonavar от Body Research или всеки друг продукт, може да бъде значително намалена. По-конкретно, ако желаете да разгледате нашата скала с отстъпки посетете секция „FAQ-Въпроси” в главното меню.

 

И още нещо ако направите поръчка на Bonavar от нашия магазин, можете да бъдете сигурни, че ще получите оригинален продукт произведен от Body Research. Защо така? Толкова е просто – всички фармакологични средства ( без изключение ) идват при нас както се нарича от "първа ръка". Това означава, че да се тревожите за "оригиналност" не е нужно.

 

 

Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анавар, , Оксандролон, Анавар, Оксандролон, Bonavar, (Body, Research), Анавар, 50таб., 2, 5мг., Bonavar (Body Research) Анавар - 50таб. 2, 5мг.