Изчерпано количество
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл

Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл

  Изчерпано количество
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 85.00 лв

Deca 200 е мощен анаболен стероид с високо действие и умерена андрогенна активност, три пъти по-малка от тази на ендогенния тестостерон, произведена от фармацевтичната компания Malay Tiger. В допълнение към забележителната способност на този стероид е трайното и въздействие върху тялото на спортиста, както и голям подробен списък на положителните и ефекти.

 

В днешно време инжектиращата се Дека Дураболин, произведена от Malay Tiger се използва най-вече в спортната практика, спортистите в бодибилдинга, вдигането на тежести и много други дисциплини я използват главно в стероидни цикли, насочени към набор от мускулна маса, както и за укрепване на организма. Въпреки това, тя може да бъде полезна и в други области, по-специално в контекста - инфекциозни хронични заболявания, тежка травма, възстановяване след хирургическа намеса.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

 

Описание и инжектиране на Дека-Дураболин

В основата на това лекарсто, както идва и от неговото наименно досие, това е най-популярния и често използван в спорта стероид нандролон деканоат. Тази форма на нандролон се появи на пазара още в средата на фармакологията на 20-ти век, за да бъдем точни, през 60-те години.

 

Първоначално нандролон деканоат, и неговото предназначение е само за медицински цели, но по-късно поради ниската честота на странични ефекти и висока анаболна активност, той започва да се разпространява и в областта на спорта.

 

Какви са последиците и положителните свойства от Decanol на Malay Tiger, ако се използва, както се препоръчва?

 

 Осигуряване на условия, за растежа на мускулна маса

Укрепване на костната структура на тялото

Подобряване на транспорта на кислород в организма

Имунитет от заболявания

Премахване на болки в ставите

 

В същото време, което е добре, когато използвате Decanol 200 на Malay Tiger, на практика няма странични ефекти, свързани с ароматизaция - гинекомастия и други. В действителност, те могат да се появят само при високи дози от лекарството в региона на 400 мг или повече седмично.

 

Трябва да отбележим, че въпреки ниската токсичност на нандролон от фармацевтична компания Malay Tiger Ltd.  ако се приема от жени то трябва да бъде с голямо внимание. Те не трябва да надвишават препоръчаните минимални дози в региона на 50мг, максимум 100 мг за цяла седмица.

 

И нещо важно, което трябва да се запомни : Дека Дураболин (Decanol-200) производсто на Malay Tiger  трябва да се съхранява на тъмно и сухо място, извън обсега на последващото излагане на светлина и влага. Плюс това, като предпазна мярка, надеждно го скрийте от деца и домашни любимци.

 

 

Как да приемате Нандролон Деканонат ?

Описания по горе стероид се използва в спортната практика главно в стероидни цикли насочени към набор от мускулна маса. В същото време инжектиране на нандролон рядко се извършва соло. Затова в този случей спортисти го комбинират с други стероидни препарати, с цел да се постигне по-изразителни и осезаеми резултати в края на цикъла.

 

Препоръчителната доза, която обикновено препоръчва от фармацевтична компания Malay Tiger - е 200-600 мг за цяла седмица. Понеже дългото и действие, което продължава до 15 дни честото инжектиране, не е необходимо (в повечето случей прилагането се извършва веднъж седмично).

 

Продължителността на приема на лекарството е средно 8 пълни седмици. Този обем от време и продължителната употреба обикновено е достатъчно за да се постигане ясно изразен растеж на мускулна маса.

 

Как да приемате Дека Дураболин в комбинация с други стероидни препарати? Това е лесен въпрос, тъй като ефективните съвместни цикли с участието на нандролон деканонат са много и изборът на конкретен избор зависи от преследваните от вас цели, опит и финансови възможности.

 

Така че, за да се постигне по-голямо придобиване на мускулна маса, можете да използвате съвместно Нандролон с инжекционния Сустанон. Дозите са следните: нандролон - 200-400 мг на седмица Сустанон - около 250-500 мг на седмица. Също така за този цикъл трябва станозолол - около 40 мг на ден, + анти естрогена Proviron (25 мг на ден, като се започне от първата седмица), и FCT - тамоксифен или кломифен.

 

Ако искате да постигнете по-добро увеличение на мускулите, приложението може да бъде комбинирано с използването на Turinabol и Winstrol. Режимът на дозиране е: Turinabol - 40 мг на ден (1-6 седмици), нандролон - 200 мг на седмица (седмица 1-6), винстрол инжекции - 50 мг на ден (5-8 седмици), FCT - тамоксифен или Кломифен.

 

 

Нандорлон деканонат се съвместява най-добре с по долу изброените препарати:

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, мускулна-маса