Изчерпано количество
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.

Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.

  Изчерпано количество
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Dianabol (Lipthai) - Дианабол Метан - 100таб.10мг.
 • Производител: Lipthai
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 35.00 лв

Dianabol - стероид, който може да бъде отличен избор за спортисти, които искат да постигнат бързо покачване на мускулна маса и увеличаване на ефективността на силата. Метан е израз на бърза анаболна активност и широк спектър на действие, който вече се усеща в първите седмици на цикъла.

Тъй като активното вещество в използваната формулировка е озаглавено стероид метандиенон , той има дълга история на употреба в спортната медицина. "Метан" (жаргон), първо се появи на пазара в края на петдесетте години на миналия век и бързо печели популярност. Първоначално, не се счита за допинг и може лесно да се използва от атлети за разработване на физическата форма.

Стероидното вещество в основата на метандиенон от Lipthai (100 таб, 10mg / таб), структурно е модификация на тестостерон, модифициран в посока на укрепване на анаболните действия и да намали ефекта на андрогените.

 

 

Dianabol Lipthai: свойства на стероида

Този стероид, произведен от Lipthai, отдавна работи на пазара и е добре доказана фирма при производство на качествени фармацевтични продукти. Според достоверни източници на стероиди, Дианабол от Липтай е един от най-добрите препарати на пазара.

Lipthai Dianabol – са ефективни анаболни таблетки с умерени андрогенни свойства (анаболна и андрогенна дейност - съответно 200% и 50% на ендогенен тестостерон). Правилното получаване на такъв препарат за спортни цели допринася за множество подобрения. Той повишава анаболните и катаболните процеси, което води до образуването на положителен азотен баланс, стимулира мускулната маса и увеличава силата и издръжливостта, ускорява разграждането на подкожна мастна тъкан.

Резултатите, получени от цикъл с Dianabol също може да се изразява в засилване на скелетната система, подобряване на възстановяването и временно засилване на апетита. Въпреки това, продължаващата употреба е в състояние да прояви, странични ефекти особено в нарушение на препоръките или индивидуалната предразположеност.

 

 

Dianabol Lipthai таблетки трябва да се съхраняват на стайна температура (изберете тъмно и сухо място, недостъпно за домашни любимци и деца).

 

 

Ефектите от приема на Dianabol Lipthai

Атлети използват такова лекарство, за да могат ефективно да покачат тяхната сила и мускулна маса за кратко време. Той бързо показва своята дейност, както и резултатите не отнемат много време. Този стероид се използва за медицински цели, предписани от лекар (метандиенон първоначално е бил разработен и се е използвал като лекарство).

По-конкретно, в спортната практика Dianabol обикновено се провежда в съчетание с други анаболни стероиди. За увеличаване на мускулната маса е често се комбинира с тестостерон естери (обикновено тестостерон енантат, Cypionate или Sustanon), нандролон, тренболон и много други препарати.

 

Общият процент на използвуване на доза Dianabol е (20-50 мг дневно) + стероиди като нандролон деканоат (около 200-400 мг на седмица) е смятан за един от най-добрите класически и цикли. За терапия след цикъл, при тази комбинация трябва да се използва или тамоксифен или кломифен цитрат.

Дозирането на "метана" трябва да бъде индивидуално въз основа на общото състояние, нивото на тренировки, преследваните цели и използваната комбинация с други стероиди. Средно за спортисти препоръчителна доза е в рамките на 20-50 мг на ден (или 2-5 таблетки дневно). Такива количества стероиди обикновено са достатъчни за необходими подобрения без високия риск от странични ефекти.

Цикъл с метандиенон на Липтай може да продължи от 6 до 8 пълни седмици. Поради факта, че периодът на активност на активната съставка е около 5 часа след приложение, таблетки се пият на дневна база.

 

Ако имате нужда от индивидуални съвети от опитни консултанти, можете да посетите нашия форум. Спортен лекар, треньор по бодибилдинг и други специалисти ще ви помогнат да получите ефективен прием на Dianabol Lipthai с най-добрите комбинации от стероидни цикли, както и да направите правилната терапия след цикъла, а и не само. Сред нашите консултанти има много опитни и квалифицирани специалисти в тази област.

 

 

Отзиви и мнения за Dianabol Lipthai?

Онлайн мнения за анаболни стероиди има в изобилие, както и не е трудно да се намери възгледи относно активната субстанция метан, която в продължение на няколко десетилетия, е полезна на много спортисти. Подобни изказвания без съмнение ще помогнат на начинаещи, които са нови в света на стероидите и техните свойства.

Многобройни изявления в мрежата потвърдиха, че тези хапчета могат да предоставят изразени резултати, това означава, че лекарството може да се нарече най-доброто или дори майката на мускулната маса.

Ако този анаболен агент вече ви е познат, можете да оставите мнения за Dianabol, като посетите Anabol.bg форум или директно в страницата на продукта в магазина. Мненията на посетителите никога не са цензурирани, ако не нарушават основните правила на живота. Чувствайте се свободни да обмените опит и да говорите по всеки въпрос, както и за работата на нашия онлайн магазин или качеството на лекарството.

 

Поръчка на Dianabol Lipthai най-добра цена

Поръчката на този стероид може да направите в нашия онлайн магазин. Купуването от тук ще бъде правилното решение от ваша страна. Anabol.bg за клиенти осигурява възможно най-добрите условия за придобиване на спортна фармакология, както и най-широка гама от продукти, от различни стероиди, хормони на щитовидната жлеза и пептиди.

Цена Dianabol не трябва да е проблем за вас, цената на всички стоки съответства на тяхното качество, освен това, има една обширна система за отстъпки. За повече информация за възможните отстъпки, можете да намерите в страница "Въпроси и отговори", ако е необходимо.

 

Чрез закупуване на фармацевтични продукти за спорта в нашия магазин, вие всъщност избягвате много рискове. Поръчка на дианабол можете да направите бързо и лесно, като е предвидена отлична система за сигурност. Всички ваши лични данни са защитени добре. Каквото и да стане, те никога няма да стигнат до трети човек.

Тук може да поръчате бързи и удобно, това също е много важна част от нашата работа. За клиентите са осигурени възможно най-добрите условия, вариращи от лесна доставка, до възможноста от различни населени места България, и довършителни гаранции за безопасността на стоките. За повече информация относно това, отново, може да се намери в раздел "Въпроси и отговори".

 

Нашият магазин е отворен денонощно, така че да направите поръчка на Dianabol Lipthai е възможно по всяко време, когато ви е удобно. Всички поръчки се обработват в най-кратки срокове и се изпращат, без забавяне. Уверете се, за нашата добросъвестност и надеждност, може просто да проучите многобройните мнения на доволни клиенти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, напосим, мускулна маса