Изчерпано количество
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки

Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 56.00 лв

Dianabolos (метандинон) е стероидно лекарство с умерен андрогенен ефект (50% от този на тестостерона) и мощен анаболен ефект (200% от тестостерон). Този стероид се използва основно в тежките спортове, особено в културизма, където се е доказал като средство за стимулиране на растежа на мускулната маса и увеличаване на силата и издръжливостта.

 

През 2014 г. PharmaCom Labs въвежда система за проверка на автентичността на продукта. Съществува код за проверка, който трябва да въведете на уебсайта на производителя (тук - pharmacomlabs.com/code). Можете да го намерите на специален етикет под защитния слой на блистера или на кутията на препарата.

 

Ако сте направили покупка в нашия магазин, то когато изтриете този слой и въведете получения код, определено ще получите потвърждение, че закупеният от вас продукт е оригинален.

 

Какво представлява Dianabolos от Pharmacom: въздействие на препарата

 

Активното вещество на лекарството, Methandienone, първо е синтезирано от американския лекар Джон Циглер в началото на 60-те години на ХХ век. Първото лекарство на негова основа е пуснато по същото време от фармакологичната компания Ciba.

 

Първоначално метандростенолонът, на който се основава продукта Dianabolos от Pharmacom Labs, е разработен за използване в медицинската практика. Предвижда се да се използва за ускоряване на процесите на регенерация и лечение на наранявания при изгаряне. Доказано е също така, че препаратът подобрява общото състояние на тялото, особено при жените, което го прави още по-предпочитан като лекарство / терапевтично средство.

 

По-късно обаче тежкоатлетите започват да използват метандиенон, като препаратът и до днес се радва на широка популярност в силовите спортове.

Свойствата, които Dianabolos притежава, са многобройни и най-вече полезни за атлетите. На първо място от всички в списъка е изключително мощният анаболен ефект. Като "ефективност" препаратът е няколко пъти по-силен от тестостерона и се явява един от най-добре въздействащите препарати в наши дни (основният ефект на лекарството се основава на бързото нарастване на мускулната маса секретирането на протеин, гликогенолиза).

 

Така, приемайки таблетка като ААС в продължение на 6 седмици при доза от около 30 mg, можете да качите от 8 до 10 кг мускулна маса. Този ефект обаче не е окончателен, тъй като е възможно да се появи феноменът откат и последващата загуба средно на около 2 кг тегло.

 

Възможно е този ефект да не се прояви, ако вземате лекарството в съответствие с препоръките. По принцип действието на Дианаболос е не само върху мускулите, но и върху други системи на тялото:

 

 Препаратът увеличава силата;

● Приемането на таблетки ще увеличи издръжливостта;

● По време на употребата на стероида концентрацията на мазнини в тялото намалява, макар и в малки количества;

● Използването на този стероид осигурява укрепването на костната структура на тялото и самите кости.

 

И всичко това, комбинирано с основното въздействие, което Dianabolos Pharmacom може да се похвали: ускорен растеж и развитие на мускулите и повишена мускулна сила. Но не всичко е толкова просто и перфектно. Това лекарство си има и своите недостатъци.

 

По-специално, е известно, че Метандростенолон се явява ароматизиращ агент (може да се превръща в естрогени). Друг сериозен недостатък е, че лекарството остава за дълго време в организма и може да се открие при тестове за период до 120 дни след приложението.

 

Тук трябва да се припомни, че "метанът" е слаб андрогенен препарат и поради тази причина, стандартните страничните ефекти, които се проявяват при приемането  на стероиди се случват много рядко. Освен това по време на употребата може да се появи гинекомастия, задържане на течности в организма и тестикуларна атрофия, но това е само в случай че лекарството се прилага твърде често или в много големи дози.

 

● Важно: използването на Dianabolos от жени  не най-доброто решение, тъй като лекарството води до феномена на маскулинизация. Момичетата трябва да избират други средства, които са по-надеждни и изпитани във времето. Важна е и информацията за съхранението на този стероид. По принцип това не е трудна работа: таблетките трябва да се съхраняват на място, защитено от слънчева светлина и резки температурни промени.

 

 • Лекарството трябва да се съхранява на недостъпно място за деца.

 

Особености при стероиден цикъл с Метан (Dianabolos)

Курсът с това лекарство, има за цел увеличаване на мускулната маса и сила и е чудесен за мъже на възраст над 21 години.

 

Въпреки това, преди да вземете Dianabolos трябва внимателно да проучите противопоказанията (сърдечно-съдови заболявания, чернодробни заболявания, високо кръвно налягане и много други заболявания и да се уверите, че можете да използвате стероиди, без вреда за здравето си). Оптималната доза на веществото е на границата от 20 до 60 mg.

 

Средната стойност за запознати с фармакологията, но не и прекалено опитни спортисти е доза от 30 mg. Приложението на  Dianabolos се извършва 2-3 пъти на ден по време на хранене, за да е  по-добра абсорбцията и да се  елиминира риска от заболявания на стомашно-чревния тракт.

 

Най –  разумно е приемът на стероиди да става три пъти на ден - сутрин (по време на закуска), през деня (по време на обяда) или след тренировка, и вечер - преди лягане (по време на вечерята). Ако не знаете как да вземате Дианаболос, тогава ние ще Ви помогнем.

 

Не използвайте веднага този стероид в максимални дозировки. По-добре е да започнетепрез първата седмица с препоръчителната минимална доза (15-30 мг), а след това през втората или третата седмица, ако не се наблюдават  странични ефекти, постепенно да увеличите  дозата, докато стигнете до количество от 60 мг. Употребата на Dianabolos в големи количества, над 60 mg, е нецелесъобразна. При използване, например на 120 мг на ден, ефективността на стероида няма да се удвои, а само ще се увеличи риска от странични ефекти.

 

Като цяло, дозата на лекарството, е индивидуален параметър в зависимост от формата на тялото, теглото и здравословното състояние. Курсът с Dianabolos обикновено трае от 6 до 8 седмици. По-дългото използване стероида няма смисъл, тъй като за това времФе ще успеете да качите около  8 до 10 килограма мускулна маса.

 

В допълнение, при твърде дългото използване може да се получат заболявания, да се подтисне производството на естествен тестостерон, или да се повлияе неблагоприятно на черния дроб и сърцето. След приключване на курса в продължение на няколко седмици може да се приемат бустери на тестостерона като продължаваща терапия.

 

Но не само курсът с Dianabolos може да бъде полезен за спортистите. Значителни резултати могат да бъдат постигнати при  комбинирането на този стероид с други фармакологични агенти.

 

Така че той перфектно се съчетава с Винстрол или Стромба. Чрез комбинирането на тези лекарства, ще увеличите силата, издръжливостта и, разбира се, обема на мускулната тъкан. Въпреки това, максималният ефект на това лекарство се постига, ако го комбинирате с лекарства като Сустанон или Нандролон деканоат.

 

Dianabolos: отзиви от спортисти и експертни мнения

Факти, както и мнения за този препарат лесно можете да намерите в интернет. В средата на миналия век Метандиенонът навлиза на пазара на спортната фармакология, и до днес се радва на невероятно търсене. Ето защо, ревютата за Dianabolos Pharmacom Labs в Интернет често могат да бъдат намерени в профилните ресурси.

 

Повечето атлети хвалят качествата на този стероид. Всъщност те са прави, тъй като препаратът е  много по-мощнен от тестостерона и в същото време относително безвреден. Да, както казват прегледите за таблет Dianabolos 10 mg, това лекарство не е идеално. Има много сериозни странични ефекти, като например чернодробна токсичност.

 

Но фактът, че те се случват най-вече при повишена доза или продължителна употреба кара спортистите да слушат препоръките, а не да  се страхуват. Ако говорим за положителния ефект на лекарството върху мускулната маса, той се представя отлично. Както показват прегледите на Dianabolos (метандинон), този стероид за кратък период от 6-8 седмици може да Ви помогне да качите  до 10 килограма.

 

Може би ще загубите част от натрупаното тегло след това, но във всеки случай резултатът ще бъде впечатляващ. Също така не забравяйте, че лекарството допринася за увеличаването на показателите като сила и издръжливост. Това може да бъде полезно не само за бодибилдърите, но и за лекоатлетите, както и за пауърлифтърите.

 

Ако търсите конкретни отзиви за Dianabolos от Pharmacom Labs, а не изводите и заключенията, извлечени от тях, то препоръчваме да посетите нашия форум. В нашия сайт буквално всеки, който е завършил процеса на регистрация, може да остави обратна информация за конкретен фармакологичен агент.

 

Между другото, ако сте начинаещ можете да получите много полезна инфрмация за всеки продукт, който Ви интересува. Ако нямате опит, никой не Ви забранява да добавяте мнения за използван от Вас продукт, похвалвайки неговите положителни ефекти или обратно, отбелязвайки недостатъците и възможните странични ефекти.

 

От къде да закупите Дианаболос, без да бъдете измамени?

Всички спортисти знаят, че не можете да купувате спомагателни лекарства като стероиди или пептиди в обикновените магазини.

 

От аптеката също няма да можете да си купите ААС. Търсенето на необходимите фармакологични агенти трябва да се извършва в интернет, където те се продават свободно и са достъпни за всички посетители. Но тук спортистът е изправен пред въпроса как да избере истински надежден онлайн магазин за продажба на първокласни лекарства?

 

Имаме отговор: посетете сайта Anabol.bg, за да закупите желания стероид или пептид и няма да се налага да се съмнявате в тяхната ефективност или безвредност. Защо трябва да изберете именно нашия интернет магазин, за да поръчате Дианаболос или някакъв друг препарат, който ви е необходим?

 

Всичко е много просто: само ние гарантираме абсолютното качество на стоките в комбинация с надеждност, доставка и достъпна цена. Нашият магазин работи успешно на пазара на спортна фармакология от няколко години. През годините успяхме да постигнем много, например да организираме доставката на всички препарати от компаниите производители.

 

И това не е нито повече, нито по-малко гарант за оригиналното качество на стероидите и други стоки на рафтовете на магазините. Плюс това е необходимо да се разбере, че цената на Dianabolos става все по-изгодна, поради липсата на трети участващи страни. С други думи, всички лекарства в нашия магазин практически са лишени от търговски маржове.

 

Удобството на поръчката също е важно. Като цяло, да се купят таблетки Dianabolos от Pharmacom Labs е най-изгодно, най-надеждно и най-бързо при нас.

 

Разбира се, никой не ви забранява да търсите и други електронни магазини, но защо да губите време и енергия, ако от покупката на този ефективен стероид в нашия магазин Ви отнема само няколко кликвания на мишката?

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Метан, Метандростенолон, Метан, Метандростенолон, Dianabolos, (Pharmacom, Labs), Метан, 100, таблетки, Dianabolos (Pharmacom Labs) Метан 100 таблетки