Изчерпано количество
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг

Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг

  Изчерпано количество
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Estanozolol (Buen Poder) стромба 100 таблетки по 10мг
 • Производител: Buen Poder
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 49.00 лв

Това е орален анаболен стероид, който може да се използва от спортисти при различни стероидни цикли – релеф, увеличаване на издръжливостта, повишаване на силовите характеристики и покачване на чиста мускулна маса.

 

Ефектът от Estanozolol Buen Poder 10 мг

Първият продукт на базата на тази активна съставка Стромба (общо наименование - жаргон) влезе в продажба през втората половина на 20 век. Произвеждан е за медицинско и ветеринарно използване, но много бързо става популярен благодарение на своето ефективно действие. Впоследствие, стероидът станозолол става най-популярният анаболен стероид използван в спорта (считан е за един от най-добрите анаболни стероиди за използване от спортисти).

 

Продуктът Stromba Buen Poder е един доста мощен анаболен стероид с умерено ниска андрогенна активност (анаболен индекс - 320% от ендогенен тестостерон, андроген - 30%). Неговата активна съставка е производно на ДХТ като е антагонист на прогестерони свойства. Ефектът от използването на Stanozolol (10 мг) се изразява в множество подобрения, важни за спортисти и не само. Един стероиден цикъл с този продукт може да доведе до растеж на качествена мускулна маса и повишена мускулна сила. Стероидът проявява изразен ефект от изгаряне на мазнини - Стромбата помага за премахване на излишните течности от организма. Също така, при подходящ прием може да се постигне и увеличаване на издръжливостта.

 

От другата страна: страничните ефекти на Stromba Buen Poder са незначими. Но като цяло общият риск не може да се нарече висок. Възможните странични ефекти са повишено кръвно налягане, повишени нива на холестерол, токсичен ефект върху черния дроб. Тъй като лекарството допринася за премахването на течности, може да се отрази неблагоприятно върху сухожилията и ставите при работа с големи тежести.

 

Естественото производство на тестостерон не се засяга, а естрогенната активност не е присъща за Stromba Buen Poder, защото андрогенната активност е ниска, и следователно, действия като отклонения обикновено не се представят. Въпреки това, във всеки случай, употребата му трябва да бъде с голяма сериозност, във всеки случай не злоупотребявайте и не нарушавайте основните препоръки.

 

Съхранението на този анаболен стероид трябва да се извършва в съответствие с определени условия. Stromba Buen Poder (10 мг, 100 таб), трябва да се държи далеч от домашни любимци и деца. Съхранявайте продукта на напълно сухо и тъмно място при стайна температура.

 

 

Как се приема Стромба Buen Poder?

Как да използваме ефективно този продукт? Целите, за които може да се използват ефективно, могат да бъдат различни. Обикновено такива таблетки се използват в комбинация с други анаболни и андрогенни стероиди в период на релеф или за увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта.

 

Приемът на Estanozolol Buen Poder се препоръчва не само за опитни спортисти и професионалисти, но също така и за начинаещи. Жените също могат да го използват, но като правило се препоръчва, да не се злоупотребява с големи дози и продължителен прием. Препоръчителната доза таблетки за нежния пол е малко по-ниска, отколкото за по-силния пол (в рамките на 5-10 мг на ден).

 

За мъжете доза Estanozolol Buen Poder може да бъде по-висока - около 20-50 мг на ден, в зависимост от преследваните цели и нивото на спортиста. Цикълът със стероида може да продължи около 6 пълни седмици. Таблетките трябва да се пият всеки ден, защото активната съставка има кратка продължителност на действие (около 8 часа).

Този анаболен стероид може ефективно да бъде комбиниран с Дека GEP, Testorapid, Turanabol, тренболон и много други продукти, свързани с развитието на физическата форма. Съвместен прием на Stromba (20-50 мг на ден) + тестостерон пропионат (100 мг през ден) е добър избор за релеф. Когато се използва правилно, резултатите ще бъдат силно изразени, а риска от странични ефекти е изключен. Този стероиден цикъл придава голям ефект от изгаряне на мазнини, подобрява плътността и цялостното качество на мускулите.

 

Ако имате нужда от съвет от опитни професионалисти, за да изпълнявате ефективно приема на Buen Poder Stanozolol, посетете нашия форум, където може да си отговорите на всички въпроси, отнасящи се към спортните стимуланти. Тук можете да получите съвет от бодибилдинг треньор и други опитни професионалисти. Регистрацията е безплатна като няма да ви отнеме и две минути.

 

 

Мнения и отзиви Stanozolol Buen Poder Argentina

Отзивите за анаболните стероиди са надежден източник на информация. Без съмнение, мненията на опитни състезатели могат да ви помогнат с избора за най-доброто качество стероиди. Ако се интересувате от подобни изявления, не забравяйте да посетите нашия форум, където информацията за фармакологични средства за спортисти е в изобилие.

 

Според съществуващите мнения в мрежата, Stanozolol Buen Poder е добър продукт с изразен ефект и нисък риск от странични ефекти. Неговият производител е много известен на пазара сред професионалните спортисти и едва ли се нуждае от представяне, което е добра гаранция за качество. Ако вече сте използвали този анаболен стероид не забравяйте да споделите вашите впечатления и резултати в нашия форум. Вашето мнение за Stromba Buen Poder 10 мг без съмнение ще помогне на начинаещите спортисти да направят правилния избор.

 

 

Поръчка на Stanozolol Buen Poder

Този стероид за перорално приложение може да се поръча на нашия уебсайт. Ние работим безопасно, ние предлагаме разумни цени за купувачи от Европейския съюз и Република България като цяло ние се опитваме да осигурим възможно най-добрите условия на пазара. Тук можете да намерите широка гама от спортни стимуланти, които могат да бъдат закупени бързо и удобно.

 

Нашата цена за стоките на разположение е с цел в съответствие с тяхното качество, плюс това ние имаме голяма система за отстъпки. Това позволява добро спасяване при покупка. Ако не знаете за нашите намаления посетете страницата "Често задавани въпроси", в която е събрана цялата необходима информация за магазина.

 

В онлайн магазин Anabol.bg при поръчка на Stromba Buen Poder ще получите възможно най-доброто обслужване. Ние предлагаме най-добрите условия за покупка, като се започне с удобна доставка и се завърши до работата на нашия сайт като часовник. Поръчка може да направите в удобно за вас време, тя ще бъде възможно най-бързо обработена и изпратена до местоназначението (в рамките на 48 часа). Може да не се притеснявайте за произхода на стоките в Anabol.bg. Ние сътрудничим и избираме само надеждни доставчици на лекарства. Можем да потвърдим, че стероидите и другите фармацевтични продукти идват при нас „от първа ръка”.

 

И разбира се, трябва да кажем, че може да закупите продуктите на Buen Poder от нашата интернет страница безопасно и с гаранция за анонимност. Всички ваши лични данни са защитени по-надежден начин, те никога няма да попаднат в неподходящи ръце. Anabol.bg е оборудван с отлична система за сигурност (SSL-връзка), която е гаранция за надеждност.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Stanozolol, (Buen Poder), стромба, таблетки, по, 10мг, Stanozolol (Buen Poder) стромба 50 таблетки по 10мг