Meta (Titan Healthcare) Methandienone - 100таб. 10мг.

  • Код на продукта: 100 таблетки 10мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00 лв

Meta (Methandienone) на фармацевтичната компания Titan Healthcare е силен анаболен стероид с умерена андрогенна активност и широк спектър от положителни ефекти. По време на цикъла, той притежава анти-катаболни свойства, увеличаване на енергия, мускулната маса и укрепване на костната структура, също така образува положителен азотен баланс и като цяло подобрява експозицията на спортиста.

 

Активното вещество в Meta е метандиенон спортен стероид (Methandrostenolone). На пазарната фармакология се появява през 1958 г. и с течение на времето се превърна в един от най-търсените и популярни спортни стимуланти. Също е много използван в медицината, където се използва при лечение на изгаряния, травми, бъбречна недостатъчност, фрактури, както и за компенсиране на протеиновия метаболизъм.

 

Положителни и странични ефекти на Meta таблети:

Този стероид въпреки богатата му история на употреба в медицинската практика, се използва главно в областта на спорта. В бодибилдинга, вдигане на тежести, триатлон и много други дисциплини, той се използва редовно за бързо покачване на мускулна маса, по-добър апетит, здравината на костите и други важни за спортиста фактори.

 

В новите препарати Titan Healthcare предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас Titan Healthcare, проверете вашият продукт (тук - titan-healthcare.com/genuine-code-verification.html), вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

Проверете оригиналноста на Meta!

 

 

Имайте предвид, че производството на таблетките META от Titan Healthcare - е мощен анаболен агент. Важно: По време на приема на Мета таблетки ще се покажат множество положителни свойства, като по-важните му ефекти са ефекти му са:

 

● Ускоряване на процеса на синтеза на протеини;

● Стимулиране и придобиване на мускулна маса;

● Голям прилив на енергия;

● Значителен антикатаболен ефект;

● Повишен апетит;

● Укрепване на костната структура на тялото;

● Създаване на положителен азотен баланс.

 

Също така в бодибилдинга какти и в други спортове таблетките Methanabol несе използват  само от мъжете, но и жените спортисти. Все пак, има някои правила, които трябва да се спазват. Така че, момичетата не трябва да приемат по-високи дози от 2-5 мг на ден, в противен случай в може да се стигне до ефекта на вирилизация - окосменост на лицето и тялото, промени в гласа, както и други ефекти.

 

В допълнение има много странични ефекти на анаболните таблетки META, и ако специално, последиците от ароматизиращи (задържане на течности, гинекомастия) могат лесно да бъдат предотвратени / отстранени чрез включване в хода на антиестрогени (кломифен лекарства / Тамоксифен). И някои от тях да го направи само, ако има злоупотреба с наркотици, това е, когато е твърде често дългосрочен прием или с помощта на прекомерни дози.

 

И още нещо важно таблетките Meta от Titan Healthcare трябва да се съхраняват на тъмно и сухо място при температури не по-високи от 25 градуса по целзий. И не забравяйте да изолирате препарата от малките деца и / или домашни любимци.

 

Инструкции как да приемаме таблетки Meta ?

Цикъл с Метандростенолон (Метан) рядко се използва солово. Обикновено спортистите, го комбинират с други стероидни препарати, почти всички естери на тестостерон или с туринабол, за да се постигнат по-значими резултати.

 

Питате как да приема хапчетата Мета в комбинации с други анаболно андрогенни стероиди и кое ще е най-добре за мен? Сложен въпрос, защото ефективните комбинации, включващи метандиенон са толкова много. Въпреки това, ако на първо място за вас е покачването на мускулна маса, най-използваната комбинация за това е връзката му с инжекционния нандролон деканоат.

 

Нашият екип препоръчва цикъл с метан + нандролон деканоат: Времетраенето на курса варира от 6-8 седмици - нандролон в доза от 200 мг на седмица, метандиенон до 30 мг на ден, 7-8 седмици - нандролон 200 мг на седмица, 9 Седмица 10 - тестостерон пропионат (100 мг през ден) + станозолол (40 мг дневно), 11-13 седмица Провирон (25 мг дневно).

 

Ако искате да се постигнете още по-голям растеж, може да го комбинирате с тестостерон енантат. Например, тестостерон енантат (250-500 мг на седмица) + метандиенон (около 30 мг на ден) това е за първите седем седмици, и след това, следващите две седмици, променяте енантат с пропионат естер (100 мг всеки ден).

 

Като цяло следните препоръчителни дози от лекарството са 20 до 50 мг на ден. Приемането му трае средно 6-8 пълни седмици, и се приема, обикновено през деня. Тези стероидни комбинации, със сериозно приложение може да се постигнат значителни подобрения по отношение на растежа на мускул сила издържливост.

 

Важно: като отидете на нашия форум, ще намерите повече информация за това как да предприемете цикъл с Метандростенолон. В нашия форум, можете да говорите с професионални консултанти като нашият администратор (admin) (спортен лекар и треньор по бодибилдинг) и да получите наистина полезни препоръки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Метан, Метандростенолон, Метан, Метандростенолон, Meta, (Titan, Healthcare), Methandienone, 100таб., 10мг., Meta (Titan Healthcare) Methandienone - 100таб. 10мг.