Изчерпано количество
 • Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.
 • Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.
 • Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.

Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.
 • Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.
 • Metanobol (Nas Pharma) Метан - 50 таблетки по 10мг.
 • Производител: Nas Pharma
 • Код на продукта: 50таб.10mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 22.00 лв

Metanobol Nas Pharma - е ефективен стероид с активно вещество метандиенон. Той се произвежда от фармацевтична компания Nas Pharma, и се използва главно в спорта като средство за подпомагане на бързото нарастване на показателите на мускулна маса.

Той помага и някои медицински приложения, тъй като първоначално неговото активно вещество е използвано само в тази област (за да се ускори възстановяването и лечението на пациенти с изгаряния, а дори и да се подобри цялостната жизненост на жените). След това стероидът е широко използван в спортната практика и започва да се използва от професионалисти и любители спортисти като допинг.

 

 

Описание Metanobol от Nas Pharma

Dianabol (Methandrostenolone) - стероид разработен в средата на 20-ти век. Продажбите му на пазара, а първи път са в САЩ и за пръв път се появиха през 1958 година. Тогава той е под търговското наименование "Dianabol" под формата на таблетки от 5 мг, а до средата на 60-те години не се счита за допинг (не е забранено за употреба в спорта).

Имайте предвид, че таблетките Metanobol могат да се похвалят с висока анаболна активност, която е равна на 200% от ендогенен тестостерон. Андрогенната активност също е умерена - 50% от тестостерона.

 

Действието на Метан Nas Pharma е достатъчно бързо, макар и не много дълго (термина на активност - около шест часа след последното използване). В спорта това лекарство обикновено се използва всеки ден и ви позволява да постигнете следните подобрения:

 

Ускоряване на производството на протеин

Бързото нарастване на мускулната маса

Увеличаване на показателите на енергия

Повишен апетит

Укрепване на костната структура

Потискане на катаболизма

 

 

Имайте предвид, че препарата Metanobol може да се прилага не само от мъже, но и от жени. За нежния пол се препоръчва да използвате само една малка доза - от 2 до 5 мг на ден, в противен случай последиците от маскулинизация е почти неизбежна. За сравнение: препоръчителната дневна доза за мъжете, която се счита за относително безопасна - това е 10-50 мг.

Къде да съхранявам продукта? Това лекарство трябва да се съхранява на тъмно и сухо място. Като предпазна мярка, то също трябва да бъде надеждно скрито от домашни любимци и деца.

 

 

Как да приемате Метан от Nas Pharma ефективно?

С помощта на това лекарство, спортистът може да постигне солидни печалби в мускулна маса и пропорционално нарастване на физическите си характеристики, по-специално сила. В същото време, ние ще отбележим, че използването на Metanobol може да се осъществи както в индивидуален план така и в комбинация: спортисти обикновено го комбинират с други стероиди като : тестостерон, станозолол, за да получат по-изразителни резултати.

 

Как да приемате Metanobol, и с какви конкретно анаболни и андрогени стероиди може и трябва да се комбинира? Ефективните съвместни цикли с участието на лекарството може да се направят много. Въпреки това, трябва да се разбере, че изборът на определената комбинация зависи от целта, опит и финансов капацитет.

За по-голям набор от мускулна маса може да ви посъветваме съвместен цикъл с нандролон деканонат. Режимът на дозиране е следният : нандролон се поставя 1 до 8 седмица при доза от около 200 мг на седмица, метандиенон от 1 до 6 седмица при доза от около 30 мг на ден, в продължение на 9-10 седмици - станозолол и тестостерон пропионат съответно 40 мг на ден и 100 мг на ден. След цикъла има терапия от използването на Proviron (25 мг / ден), можете да добавите и тамоксифен (10-20 мг / ден).

 

Много добър избор и е и комбинация с тестостерон енантат, който може да бъде избран от спортисти, които искат да получат по-голяма производителност на енергия. Например, тестостерон енантат в дозировка от 250 до 500 мг на седмица + метандиенон в доза от 30 мг на ден за седем пълни седмици, след това през следващите две седмици вместо тестостерон енантат се прилага тестостерон пропионат (доза - 100 мг от стероида на ден).

Като цяло, най-известната дозировка на прилагане на Metanobol обикновено се извършва при дози от 10 до 50 мг на ден. Това е препоръчителната доза за мъже (жени по-малко - от 2 до 5 мг на ден). Средната продължителност на приложение на лекарството е 6-8 седмици. Имайте предвид, че те трябва да се приемат след хранене, това се дължи на присъствието на токсичност за черния дроб в оралната форма на метандиенон.

Ако имате още въпроси и не сте сигурно как точно да комбинирате метан на Нас Фарма, можете да отидете в нашия форум. След като говорите с консултанти на Anabol.bg, ще получите полезни съвети и препоръки за прилагането на този и много други актуални препарати в рамките на този спорт. Между другото, в броя на нашите консултанти се включват специалисти като майстор на спорта по вдигане на тежести, треньор по културизъм квалифицирани и опитни спортни лекари

.

 

Таблетки Metanobol от Nas Pharma мнения и факти

По-специално, посещението на форума, можете лесно да намерите отзиви за Metanobol, както и полезна информация за много други стероиди, който редовно се използват в рамките на спорта (от анаболни стероиди до пептиди), а и не само.

С други думи, почти всички мнения за него са положителни. Атлети хвалят различните ефекти на лекарството, което може да постигне значително подобрение в рамките на спортните практики, по-специално като растеж на мускулна маса и сила.

 

Имайте предвид, че дозите на стероидния препарат могат да варират от 5 до 50 мг (в зависимост от цикъла), и прилагането му се препоръчва след хранене (поради токсичност за черния дроб), и за предпочитане в рамките на макс 50мг. (времето на полуживот на метандиенон е около 3 -5 часа).Между другото, с цел постигане на по-значими резултати в края на цикъла, спортисти често съчетават различни анаболни и андрогенни стероиди като станозолол и нандролон.

 

 

Как и къде да си купя Metanobol Nas Pharma?

Поръчайте този стероид, заедно и с други приложими средства в рамките на спортните стимуланти, от пептиди до анти-естрогени, може бързо и лесно в нашия уебсайт. Тази покупка може да бъде полезна за вас, със сигурност ще бъде удобна и надеждна. Но не бързайте, по-добре разучете всичко в детайли.

На първо място, тук можете да си купите Metanobol, с наистина изгодна цена. В допълнение, в магазина има активна и гъвкава система за отстъпки, благодарение на която покупката на голямо количество става икономична.

На второ място, ако изберете магазин Anabol.bg, за да поръчате Метан Нас Фарма или някакви други стероиди, вие всъщност самите се защитавате от риска от изтичане на лични и поверителни данни. Информацията, която е предадена е безопасно защитена и никога няма да попадне в трети лица. Системата за сигурност SSL предотвратява тези последици. Затова при поръчка от нас, със сигурност ще останете анонимен.

Трето, ако си купите Metanobol от нас, няма да се притеснявате, дали сте закупили оригинален фармакологичен агент. И всичко това, защото ние работим само с доказани и надеждни доставчици, които се занимават директно с производителите или официалните доставчици на самите производители на фармакология.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: metanobol, метан, метандростенолон, дианабол, мускулна маса