Изчерпано количество
  • Metanolon (Lyka Labs) Метан - 100 таблетки по 5мг.
  • Metanolon (Lyka Labs) Метан - 100 таблетки по 5мг.

Metanolon (Lyka Labs) Метан - 100 таблетки по 5мг.

    Изчерпано количество
  • Metanolon (Lyka Labs) Метан - 100 таблетки по 5мг.
  • Metanolon (Lyka Labs) Метан - 100 таблетки по 5мг.
  • Код на продукта: 100 таблетки по 5мг.
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 36.00 лв

 

Metanolon LK - е много ефективен стероид и активното му вещество е стероидът метандиенон. Той се произвежда от фармацевтична компания Lyka Labs LTD, и се използва главно в спорта като средство за подпомагане на бързото нарастване на показателите за мускулна маса и сила.

Той се използва в някои медицински приложения, защото първоначално неговото активно вещество, използвано изключително в тази област (да се ускори възстановяването и лечението на пациенти с изгаряния, а дори и да се подобри цялостната жизненост на жените). След това стероида започва да се използва в спортната практика от професионалисти и любители спортисти като допинг.

 

Описание Metanolon от Lyka Labs:

Dianabol (Methandrostenolone) – е стероид разработен в средата на 20-ти век. Той се пуска на пазара като фармацевтичен продукт (в САЩ), за пръв път през 1958 г. Тогава той се произвежда под търговското наименование "Dianabol" под формата на таблетки от 5 мг, и до средата на 60-те години не се счита за допинг тоест не е в списъка от забранени медикаменти в спорта.

Имайте предвид, че таблетките Metanolon поради своето известно активно вещество може да се похвалят с висока анаболна активност, която е равна на 200% от ендогенен тестостерон.

Действието на Metanolon е достатъчно бързо, макар и не много дълго (около шест часа след последното използване). В спорта това лекарство е най-популярно, защото позволява да се постигнат следните подобрения:

 

Ускоряване на производството на протеин

  Бързото нарастване на мускулната маса

Увеличаване на показателите на енергия

Повишен апетит

Укрепване на костната структура

Потискане на катаболизма

 

Как да съхраняваме продукта? Това лекарство трябва да се съхранява на тъмно и сухо място. Като предпазна мярка, също трябва да бъде надеждно скрито и отделено далече от достъп на домашни любимци и деца.

 

Как да приемате Metanolon ефективно?

При правилна дозировка, спортистът може да постигне солидно покачване на мускулна маса и пропорционално нарастване на физически характеристики, като по-специално сила. Важно е да се отбележи, че използването на Metanolon може да се осъществи както в индивидуален план така и в комбинация: спортистите обикновено го комбинират с, тестостерон, станозолол ( в края на цикъла), за да получат по-изразителни резултати.


Как да приемате Metanolon, и с какви конкретни анаболни стероиди може да се комбинира? Ефективни цикли с този препарат може да се измислят много. Въпреки това трябва да се разбере, че изборът на определена комбинация зависи от целта, която желаете, както и финансовия ви капацитет.

За по-голям добив от мускулна може да използвате най-честата комбинация със стероида нандролон деканоат. Режимът на дозиране е следният : нандролон се поставя 1 до 8 пъти седмично в доза от около 200 мг на седмица, метандиенон таблетки от 1 до 6 седмици при доза от около 30 мг на ден, в продължение на 9-10 седмици - станозолол и тестостерон пропионат съответно 40 мг на ден и 100 мг на ден. След цикъла се започва терапия с Proviron (25 мг / ден), както можете да добавите и тамоксифен (10-20 мг / ден).


Препоръчваме за спортисти, които искат да получат по-голяма производителност на енергия да комбинират Metanolon с Тестостерон енантат. Например :тестостерон енантат в доза от 250 до 500 мг на седмица + метандиенон в доза от 30 мг на ден в продължение на седем пълни седмици, а след това, през следващите две седмици, вместо да се прилага тестостерон енантат се замества с тестостерон пропионат със доза 100мг. през ден.


Като цяло, дозировката на Метандростенолон обикновено се извършва при дози от 10 до 50 мг на ден. Това е препоръчителната доза за мъже (за жени по-малко - от 5 до 10 мг на ден). Средните продължителни приеми с препарата варират от - 6-8 седмици, таблетките се приемат само на дневна база. Приемат се след хранене, заради присъствието на токсичност в черния дроб в оралната форма на метандиенон.


Важно е да се отбележи, че можете да намерите по-подробна информация относно Metanolon, как да си изградите цикъла прием и комбинации, можете да отидете в нашия форум. Там може да говорите с консултанти от сайта Anabol.bg, ще получите полезни съвети и препоръки за прилагането на този и много други актуални препарати в рамките на спорта. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Метан, Метандростенолон, Метан, Метандростенолон, Metanolon, (Lyka, Labs), Метан, 100, таблетки, по, 5мг., Metanolon (Lyka Labs) Метан - 100 таблетки по 5мг.