Изчерпано количество
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.

Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 38.00 лв

Metaxon - това е популярен анаболен стероид от Малайзийската фирма Malay Tiger. Лекарството се основава на метандиенон - активното вещество, което има силен анаболен и андрогенен ефект върху тялото на спортиста. Стероида е на разположение в таблетна форма и се използва за орално приложение.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Какво е Metaxon от Malay Tiger

Активната съставка, която се създава на базата на тези таблетки е разработен през 1956 г. съвместно от J. Ziegler и САЩ и вече несъществуващата фирма «Ciba-Geigy». През следващите 10 години препарата метандиенон придоби широка популярност сред спортистите, силите за сигурност, както и представителите на тези спортове, при които се изискват, да се повиши издръжливостта.

 

В бодибилдинга Metaxon е популярен поради действието, което оказва върху мускулната маса. Правилната употреба на лекарството може да увеличи параметрите на тегло и сила. Почти безполезен той се доказа като отличен за набор на мускулна маса. В допълнение, той повишава апетита, който не може да повлияе на телесното тегло на спортиста.

 

 

Ефектът на Metaxon 10 е както следва: В тялото на спортиста, метандиенон незабавно абсорбира в червата, в кръвта се свързва с глобуларен протеин (глобулин) и накрая се биотрансформира в черния дроб. Неактивните метаболити на активното вещество се отделят от бъбреците. Лекарството запазва фосфор, натрий, калий и азот, отразява се положително върху процеса на формиране, развитие и узряване на кръвни клетки.

 

Инструкции за употреба Metaxon Malay Tiger таблетки - могат да бъдат намерени във Форума на нашия онлайн магазин. Там можете да разберете за всички тънкости на лекарството от малайзиисата фармация.

 

 

Метан Malay Tiger : Как се използва

Тези таблетки могат да се консумират в два подхода: сутрин и вечер. Започнете с минимални дози, и постепенно увеличавайте дневния прием на таблетки. Така че, не се препоръчва за начинаещи не повече от 30-40 мг.

 

Дозировката на веществото за опитни спортисти трябва да е около 50-60 мг, и следва да се основава на физическата форма и опита на спортиста. Дори един спортист с необходимия опит, трябва да бъде изключително внимателен с определението си за индивидуална дозировка, а процентът трябва да се направи от професионалист.

 

Как да приемате Metan Malay Tiger можете да намерите в нашия форум, който се редактира от професионални спортисти и да общувате с хора с различни нива на тренировка и опит от стероиди. Експертни коментари винаги са ценни и ще ви помогнат да вземете решение за закупуването на даден продукт.

 

Прием на Метан от Малай Тайгър над определена доза няма да подобри резултата, но само може да навреди здравето на спортиста. Най-важното нещо, запомнете - няма пряка връзка между броя на таблетките, и резултатите!

 

Цикъл с метан Malay Tiger е по-индивидуалните характеристики на приемника но да е около 6-8 седмици. Дългото прилагане има висока вероятност от странични ефекти. Трябва да се отбележи, че в началото големи дози неса необходими, т.е. ефект на лекарството се намалява постепенно.

 

Преди да използвате стероиди, спортистът трябва също така да се направи индивидуална схема на хранене и рутинна тренировка, всички тези елементи с употребата на анаболни стероиди може да даде осезаеми резултати. Между другото, от цикъл с метан можете да наберете до 10 килограма мускулна маса.

 

 

Метан Малай Тайгър : комбинации с други анаболни стероиди

Забележителните свойства на този стероид позволяват да го комбинирате с много други анаболи. Трябва да припомним, че комбинираното с това лекарство, както и с всяко друго, трябва да бъде разработено от опитен спортист. Неопитността в този случай може да доведе до сериозно увреждане на здравето.

 

Форумът на нашия сайт, посветен на различни спортове и фармакология, ще ви помогне да изберете най-доброто съчетание и дозировката на стероида за съвместно приемане. Така популярен стероиден цикъл сред спортистите е метандиенон и станозолол. Този "цикъл" ще предостави възможност да се подобрят резултатите в мускулна маса и да се увеличи загубата на телесни мазнини.

 

Популярни комбинации със стероиди, които се наричат активни вещества стабилизират андрогенния рецептор. Сред тях са : оксандролон, нандролон деканоат, тренболон енантат, както и смес от тестостеронови естери. Инструкции за Metaxon не се съдържат в неговата опаковка, така че преди да го използвате можете да се консултирате с експерти във форума на нашия уебсайт.

 

 

Метан Malay Tiger : Цена

Цената на спортната фармакология от различни доставчици, е доста различна. Това зависи от редица причини, първата, от които е оригиналността на продукта. Не всички продавачи са честни с потребителите, и често, вместо първоначалния препарат от малайзийската фармация се продава очевидна фалшификация на ниски цени. Придобиването на такъв продукт може да може да ви донесе сериозни вреди на здравето ви !

 

Заслужава да се отбележи, че оригиналността на този препарат може да бъде проверена от UPIK-код който е отзад върху кутията. Не забравяйте, купувайте само високо качество и оригинален продукт, за да ви помогне да постигнете значителен успех, без риск за здравето.

 

 

От къде да купя Metaxon от Malay Tiger

Къде мога да закупя Metaxon 10? Този въпрос се повдигна за начинаещи, така и за опитни спортисти. Купуване на стероиди не е лесно, но е възможно. Специалисти избират точно нашия магазин по-очевидни причини. Ние имаме много години опит и продаваме само висококачествени оригинални стероиди. Добрата репутация на нашия онлайн магазин говори за себе си.

 

Тук може да поръчате Metaxon и цената не падна тежко на джоба ви. Нашите стероиди са достъпни за всеки. Защото закупуваме продуктите от преките производители или официални техни представители, затова си позволяваме да намалим цените. Освен това, закупуването на стероиди от нас, можете да получите впечатляваща оферта, подробности, за които могат да бъдат намерени в специална тема в нашия форум.

 

Купи Metaxon Malay Tiger от нашия онлайн магазин безопасно и удобно!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, мускулна маса, метан малай тайгър, metaxon malay tiger